Įkraunama...
Įkraunama...

ROCHAS

Sveikos, Rochas gerbejos smile.gif Visos temos neskaiciau, gal jau buvo rasyta apie Rochas Madam? Kazkada ta kvapa dovanojau savo kolegei, bet jau nepamenu. Gal kas gali pasakyti, kaip jis laikosi? Ir gal koki ispudi apie pati kvapa....Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 01 24, 22:31)
Sveikos, Rochas gerbejos smile.gif Visos temos neskaiciau, gal jau buvo rasyta apie Rochas Madam? Kazkada ta kvapa dovanojau savo kolegei, bet jau nepamenu. Gal kas gali pasakyti, kaip jis laikosi? Ir gal koki ispudi apie pati kvapa....Aciu  smile.gif

Laikosi gerai, kvapas nuostabus, aldehidinis. Man asmeniskai labai panasus i Hermes Caleche. Ypac nuostabus rudeni kai atsala oras.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 01 24, 22:40)
Laikosi gerai, kvapas nuostabus, aldehidinis. Man asmeniskai labai panasus i Hermes Caleche. Ypac nuostabus rudeni kai atsala oras.

Aciu 4u.gif Svarstau, ar pirkti g.gif Labai myliu Tocade ir Absolu, vyriska Man. Tikiuosi, man patiks. Gaila, kad nera EDP, tik EDT.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2011 09 02, 19:46)
Na, ar jau įsigijote išsvajotą lašelį Mystere? Jeigu taip, tai pasidalinkite įspūdžiais.  smile.gif

Oho kaip senai norėjau ir kaip senai buvau juos gavusi. Aišku gavau tik kelis ml atomike. Kvapas tada pasirodė ne mano. Nors šiai dienai gal jau kitaip galvočiau. Kiek pamenu, tai Mystere savo visuma labiau artimas Rochas - Madame, Femme kvapams. Arba kitų gamintojų, pvz. Paloma Picaso, YSL- Rive Gauche, Opium edt, Chanel... Nesakau, kad į juos labai panašūs, bet tiesiog iš tos "serijos". Klasikinis šipras mano nosiai, su daug įvairių natų, tarp kurių labiau juntama mediena, žemės kvapas, šiek tiek animalizmo ir jokio pastebimo saldumo. Sodrus, tikrai paslaptingas vakaro kvapas. Tada man priminė senovinius vintažinius kvepalus (tikiuosi atomike kvapas nebuvo patapęs vintažiniu biggrin.gif ). Tikrai daug įvairių natų, kurių net nebandžiau narplioti, uodžiau visumą. Tai tokie ir pastebėjimai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daivameil @ 2011 10 24, 11:07)
Kvapas pakankamai stiprus, dar ir šįryt ranka kvepia. Pradžioje man jaučiais medaus ir dar užuodžiu apelsino kvapą, aštrs, bet kartu ir saldus, tada po truputį "išvėsta" ir lieka toks akip medžio kvapas, kuris man priemena šviežią medieną, bet labai silpną, sumaišytą su miško kvapais, lyg tai pakalnutės samanose bei tujos ar  kadagio uogų kvapas. Dar kažką užuodžiu, bet įvardinti sudėtinga - trūksta dar įgūdžių ir žinomų kvapų arsenalo, kažkas panašaus į prieskonį, bet kokį, nežinau  blush2.gif

Bet va Byzantine pamenu kaip labai patikusį kvapą. Irgi nenarpliojau atskirai natų, labiau mėgavausi kvapo sukeltomis asociacijomis. Man jie vienareikšmiškai asocijuojasi su medumi, pienių pilna pieva, vasara, saule. Kaip ir pats buteliukas, kvapas šviesus, nėra per daug gėlinis, man jis labiau rytietiškas. Saldus, saulėtas kvapas matyt sukuriamas heliotropo, nerolio, apelsinžiedžių ir gėlių puokštės. Kvapas šiltas, jaukus, keliantis nuotaiką.
daivameil, puikiai aprašėte kvapą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 01 24, 21:31)
Sveikos, Rochas gerbejos smile.gif Visos temos neskaiciau, gal jau buvo rasyta apie Rochas Madam?

Įtariu, kad kalba eina apie Rochas Femme.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2013 01 28, 17:02)
Įtariu, kad kalba eina apie Rochas Femme.
user posted image

Taigi yra Madame
http://www.fragranti...ochas-2153.html
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 01 28, 17:05)

O, taip doh.gif. Seniai iš akiračio ir atminties iškritęs.
Atsakyti
Labas Rochas gerbejoms ir zinovems 4u.gif
Nuziurejau pirkti testeri Rochas Absolu, kaina man tinka, kvapas kaip ir tas. Tik suabejojau, kad ant buteliuko kaklelio yra uzrasas absolu Turejau jau tris buteliukus, ir niekada nebudavo. Gal uzrasas yra tik ant testerio? Ar cia kokia nauja versija?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 08 26, 16:28)
Ar Tocade kažkuom artimas Alchimie? 4u.gif

Man Tocade turi daugiau vaniles ir geliu, o Alchimie- karameles ir prieskoniu.
Saldumas yra ir ten, ir ten. Bet bendras vaizdas skirtingas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprantama @ 2013 05 30, 21:32)
Labas Rochas gerbejoms ir zinovems 4u.gif
Nuziurejau pirkti testeri Rochas Absolu, kaina man tinka, kvapas kaip ir tas. Tik suabejojau, kad ant buteliuko kaklelio yra uzrasas absolu Turejau jau tris buteliukus, ir niekada nebudavo. Gal uzrasas yra tik ant testerio? Ar cia kokia nauja versija?
Aciu smile.gif

Turiu mini versija. Su uzrasu Rochas ant kamstelio.
Idomu...
Atsakyti