Įkraunama...
Įkraunama...

ROCHAS

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 15, 13:40)
Ačiū. 4u.gif Bet kaip suprantu ši Lumiere versija tebegaminama, tik kad LT nėra. mirksiukas.gif  4u.gif

O kad dingsta mėgstami kvapai, man irgi labai gaila. unsure.gif Va vieni iš daugelio mėgstamiausių, dar po šiai dienai minimi su nostalgija:

Alchimie

user posted image
Papildyta:

Aha, mat kaip skirtingai. rolleyes.gif  4u.gif  Dovkytė minėjo, kad irgi rožytes jaučia. blush2.gif  mirksiukas.gif

Na kvapai labai individualus reikalas... Pvz pirmieji naomi cambel man tiesiog dvoke smile.gif

o kazi kur buna to rochas lumiere?...
Atsakyti
Dolce Vita,
va, ka raso apie Mystere Rochas:
Siltas, vakarinis aromatas. Bergamote, mandarinas ir Ylang-yalng, susipyne su vaniles, muskuso ir ambros natomis, zavi paslaptingumu ir nepakartojama kvapu palete. Tai - rytietiskas- medienos kvapas.
Siaip, labai panasus i senuosius Mystere de Rochas kvepalus (PP), kadaise buvusius ir musuose. Labai minksti, svelnus ir malonus. Labai ryskios bazines natos. Tik tiek galiu parasyti, nes nemoku kitaip unsure.gif
Atsakyti
O iŠ kokių pardžių jūs siuniatės kvepalus.... ? Rochas netgi ir atsisiųsčiau, tik sakau gal kas žino kurios geresnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 15, 15:13)
o kazi kur buna to rochas lumiere?...

Rochas Lumiere pastebėjau strawberrynet (taip vadinamose braškėse). Šiaip pabandyk dar šioje temoje paklausti, gal kas daugiau žinos. 4u.gif

QUOTE(straige @ 2008 02 15, 15:25)
Dolce Vita,
va, ka raso apie Mystere Rochas:
Siltas, vakarinis aromatas. Bergamote, mandarinas ir Ylang-yalng, susipyne su vaniles, muskuso ir ambros natomis, zavi paslaptingumu ir nepakartojama kvapu palete. Tai - rytietiskas- medienos kvapas.
Siaip, labai panasus i senuosius Mystere de Rochas kvepalus (PP), kadaise buvusius ir musuose. Labai minksti, svelnus ir malonus. Labai ryskios bazines natos. Tik tiek galiu parasyti, nes nemoku kitaip  unsure.gif

Ačiū straige. mirksiukas.gif Ech, kad aš būčiau uosčius tuos senuosius Mystere de Rochas... sad.gif Aprašymus visus kiek randu stengiuosi paskaityti, dėkui, 4u.gif bet man įdomiausia būtent tavo asmeninė nuomonė apie šį kvapą, ir ačiū kad ją pasakei. smile.gif 4u.gif
user posted image
Minėjai kad jis minkštas ir švelnus. Man toks apibūdinimas labai tinka Alchimie. rolleyes.gif Jų kvapą žinau. Bet jame daugiau persikinės vanilinės natos jaučiasi. O šiame ryškesnė mediena jei teisingai suprantu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 15 vasario 2008 - 17:52
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 15, 17:34)
Rochas Lumiere pastebėjau strawberrynet (taip vadinamose braškėse). Šiaip pabandyk dar šioje temoje paklausti, gal kas daugiau žinos. 4u.gif

Ačiūsmile.gif Šiaip srawberry mačiau, tik kai nesu siuntusis tai ... smile.gif ok pasiziurėsiu ką ten rašo smile.gif
Atsakyti
Šį vakarą bandžiau palyginti Byzance ir Salvador Dali Classique:
user posted image

Tikrai nustebino jų panašumas. Pradinėse natose jis gana žymus. Širdies natose vis tik išryškėjo skirtumai - Dali įgavo tam tikrų vėsios medienos niuansų, kuriuos bazinėse natose pakeitė saldžios prieskoninės natos. O Byzance turi mažiau saldumo, yra kiek griežtesnė ir santūresnė. Bet iš esmės - panašumų tikrai nemažai.
Abiejų sudėtis palyginimui:

Byzance:

citrina, kardamonas, prieskoniai, žaluma, mandarinas, bazilikas, aldehidai
jazminas, tuberoza, turkiška rožė, pakalnutė, ylang-ylang
sandalmedis, vanilė, ambra, muskusas, heliotropas

Dali Classique:

bergamotė, mandarinas, bazilikas, aldehidai
jazminas, tuberoza, rožė, pakalnutė, narcizas, irisas
sandalmedis, kedras, vanilė, ambra, muskusas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 16 vasario 2008 - 03:23
bet dar ir nuo proporcijų priklauso, kas labiau išreikšta...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 16, 12:54)
bet dar ir nuo proporcijų priklauso, kas labiau išreikšta...

Be abejo. drinks_cheers.gif Analogiško kvapo jokiais būdais aklai neverta tikėtis, net jei sudėtis ir labai panaši. Tačiau bent pabandyti tuos kvepalus būtų ne pro šalį, nes didelė tikimybė, kad jei patiko vieni, gali patikti ir kiti. mirksiukas.gif Šiuo atveju jie dar (bent jau mano nosiai) ir pačiu kvapu panašūs. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 18, 00:57)
Be abejo. drinks_cheers.gif Analogiško kvapo jokiais būdais aklai neverta tikėtis, net jei sudėtis ir labai panaši. Tačiau bent pabandyti tuos kvepalus būtų ne pro šalį, nes didelė tikimybė, kad jei patiko vieni, gali patikti ir kiti. mirksiukas.gif  Šiuo atveju jie dar (bent jau mano nosiai) ir pačiu kvapu panašūs. 4u.gif

logiška smile.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš pasidalinti savo įspūdžiais apie ROCHAS. 4u.gif
Pirmieji sutikti iš Rochas - Absolu. ax.gif Tai - saldus, rytietiškas, brandus ir šiltas kvapas. Jaučiu medieną, šiek tiek kedro, pipiriuką ir sandalmedį. Laba gražiai atsiskleidžia žiemą mirksiukas.gif

Aquawoman - lengvas, gaivus, šviežias jūros, bet ne arbūzinis, ozono kvapas. Šiek tiek primenantis vyriškus kvepalus. Gan savitas, įdomus, tuo pačiu turintis charakterį. Vasarai labai tinkamas mirksiukas.gif

Byzance - patiko nuo pirmo įkvėpimo ir purkštelėjimo thumbup.gif Tai - vintažiniai, senoviniai kvepalai. Rytietiški, sodrūs, saldūs prieskoniniai. Pradžioje jaučiasi ryškus prieskonių kvapas, vėliau gėlių, tikriausiai, egzotinių, pabaigoje labai gražiai sušvelnėja ir susaldėja. Pritariu Dolce Vitai, kad jie iš tos kategorijos kvepalų, kaip Samsara, Shalimar ar Organza drinks_cheers.gif Spėju, kad labai tiktų rytietiškų kvepalų mėgėjoms. Beje, man jie turi panašumo su Cacharel Lou Lou. smile.gif

Alchimie - tai patys pačiausi mano kvepalai wub.gif Nuostabus, paslaptingas aromatas. Labai subtilūs, lengvučiai, elegantiški, švelnūs. Šiek tiek kvepia vaisiais,
jazminais, rožėm, trupučiu vanilės. Labai gražiai "vaikšto" kvapas. O koks šleifas... wub.gif
Rašo, kad jie priskiriami prie rytietiškų, bet mano nosis rytietiškumo visiškai nejaučia g.gif . Niekaip nesuprantu, kodėl Alchimie nebegamina, taupau jų kiekvieną lašelį ir kvepinuosi tik ypatingom progom.

Labiausiai nusivyliau Lumiere kvepalais. verysad.gif Man jie pasirodė skurdoki. Gal dėl to, kad neužuodžiau nei persikų, nei lelijų ir kitų ingridientų, jautėsi vie tik rožės, rožės, rožės... Ir ta pati rožė kažkokia cheminė, keista. Žodžiu, Lumiere visiškai nepatiko.

Labai norėčiau pabandyti daugiau kvepalų iš Rochas: Tocade, Mystere, Femme, Byzantine ir kt. Deja, Lietuvoj to padaryti neįmanoma verysad.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosta: 22 vasario 2008 - 17:55
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 15, 18:34)
Ačiū straige. mirksiukas.gif Ech, kad aš būčiau uosčius tuos senuosius Mystere de Rochas... sad.gif Aprašymus visus kiek randu stengiuosi paskaityti, dėkui, 4u.gif  bet man įdomiausia būtent tavo asmeninė nuomonė apie šį kvapą, ir ačiū kad ją pasakei. smile.gif  4u.gif
user posted image
Minėjai kad jis minkštas ir švelnus. Man toks apibūdinimas labai tinka Alchimie.  rolleyes.gif  Jų kvapą žinau. Bet jame daugiau persikinės vanilinės natos jaučiasi. O šiame ryškesnė mediena jei teisingai suprantu? blush2.gif

Jo mediena, ir netgi kazkokios smilkalines natos (panasios i Juozuko..., tik zymiai svelnesnes, ne tokios agresyvios)
Atsakyti
Pasigirsiu - pavyko parsisiųst Prancūzijoje porą "Alchimie" (deja, tik minatiuru). Beliko nuvažiuot pasiimt cool.gif . Jau net drebu, kaip noriu vėl užuost wub.gif . Nuo pirmo pauostymo įsimylėjau wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneklimjan: 01 kovo 2008 - 00:08