Norėčiau ir aš pasidalinti savo įspūdžiais apie ROCHAS.
Pirmieji sutikti iš Rochas - Absolu.

Tai - saldus, rytietiškas, brandus ir šiltas kvapas. Jaučiu medieną, šiek tiek kedro, pipiriuką ir sandalmedį. Laba gražiai atsiskleidžia žiemą
Aquawoman - lengvas, gaivus, šviežias jūros, bet ne arbūzinis, ozono kvapas. Šiek tiek primenantis vyriškus kvepalus. Gan savitas, įdomus, tuo pačiu turintis charakterį. Vasarai labai tinkamas
Byzance - patiko nuo pirmo įkvėpimo ir purkštelėjimo

Tai - vintažiniai, senoviniai kvepalai. Rytietiški, sodrūs, saldūs prieskoniniai. Pradžioje jaučiasi ryškus prieskonių kvapas, vėliau gėlių, tikriausiai, egzotinių, pabaigoje labai gražiai sušvelnėja ir susaldėja. Pritariu Dolce Vitai, kad jie iš tos kategorijos kvepalų, kaip Samsara, Shalimar ar Organza

Spėju, kad labai tiktų rytietiškų kvepalų mėgėjoms. Beje, man jie turi panašumo su Cacharel Lou Lou.
Alchimie - tai patys pačiausi mano kvepalai

Nuostabus, paslaptingas aromatas. Labai subtilūs, lengvučiai, elegantiški, švelnūs. Šiek tiek kvepia vaisiais,
jazminais, rožėm, trupučiu vanilės. Labai gražiai "vaikšto" kvapas. O koks šleifas...
Rašo, kad jie priskiriami prie rytietiškų, bet mano nosis rytietiškumo visiškai nejaučia

. Niekaip nesuprantu, kodėl Alchimie nebegamina, taupau jų kiekvieną lašelį ir kvepinuosi tik ypatingom progom.
Labiausiai nusivyliau
Lumiere kvepalais.

Man jie pasirodė skurdoki. Gal dėl to, kad neužuodžiau nei persikų, nei lelijų ir kitų ingridientų, jautėsi vie tik rožės, rožės, rožės... Ir ta pati rožė kažkokia cheminė, keista. Žodžiu, Lumiere visiškai nepatiko.
Labai norėčiau pabandyti daugiau kvepalų iš Rochas: Tocade, Mystere, Femme, Byzantine ir kt. Deja, Lietuvoj to padaryti neįmanoma