pdalinsiu ir aš įspūdžiais parsivežtais iš Egipto. Hurgados centre buvome apsistoję, tai kas vakarą ėjome į miestą. Per kelis vakarus susidarėme nuomonę kurios parfumerių krautuvės geresnės. Nevengėme bendrauti su pardavėjais. Pirkome iš viso 3 vietose. Vyro ir mano moteriškų kvapų analogai pasiteisino 100 % , kvapo neatskirsi nuo originalo ir išsimaudžius išlieka. Už 100ml mokėjome 20-25. O trečias kvapas nustebino labiausiai. mano mėgstami kvepalai yra gana nauji, jiems tik 2 metai. Vakare pasiėmę buteliuką ėjome per parfumerių krautuves prašydami būtent to kvapo. Niekas negalėjo pasiūlyti. o vienoje voetoje pardavėjas pasikvietė brolį kuris pusvalandžiui dingo su mano buteliuku. Grįžo su kvapniuoju aliejum viens prie vieno kaip mano kvepalai. Nusilygti išėjo tik iki 45. Iki šiol stebiuosi jų sumanumu ir verslumu. Artimiausiom dienom darysiu bandymą. Laukiu tik purškiamų stiklinių buteliukų. Pasakojo, jog susimaišius 50:50 aliejų su eteriniu spiritu ir 2 paras pralaikius šaldytuvo kameroje gaunasi mūsų įprastiniai kvepalai... Pranešiu po savaitėlės koks rezultatas