Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepiantys aliejai

QUOTE(OB-si-DEIZE @ 2012 07 30, 18:34)
mergaites, atleiskit man "blondinei" o tai ar tas pats ir su kvepaliukais? galima orientuotis i sarasa alieju tik kad kitam pavidale, ar kaip? mane asmeniskai domina kvepalai.yra kas vaziuoja ir parveztu bet nezinau ko paprasyt? turiu omenyje tikrus egiptietiskus kvapus. o gal zinot tema apie tai.aciu toms kurios atsakys nors gal ne visai i tema.

gaila, jog esate ne vilniuje. cia yra krautuvele kvepiantys aliejai, ten galima viska pauostyti, pameginti ir pasirinkti.
cia ju puslapis facebooke,
cia oficialus puslapis

visi aliejukai dalinami i 2 tipus - rytietiski kvapai ir zinomu brendu kvepalu analogai. gal ir neblogi, bet ne originalai.
paskaitykite, gal rasite naudingos sau informacijos smile.gif
Atsakyti
dekoju uz atsakyma BY KI
Atsakyti
vakar nusipirkau is Kvepiantys aliejai, per Juros sventes muge, tai ir kaina kiek didesne, nei ju internetiniam puslapy blush2.gif Pirkau Bright Cristal, tiesa pasakius originalaus kvapo nezinau, bet sitas kveplia labai skaniai, o kiek issilaiko, parasysiu vakare 4u.gif gaila, nebuvo tokio didelio pasirinkimo
Atsakyti
Parsivežėm iš atostogų. Greit išsivadėjo. unsure.gif
Atsakyti
Ieškau originalių aliejų parvežtų iš Egipto, Emiratų, Maroko, Sirijos. Pageidautina originalioje jų vietinėje taroje smile.gif
Su pasiūlymais prašom i AŽ 4u.gif
Atsakyti
kazin, kiek ilgai tie aliejai galioja? turiu kelis miniukus kazkur, parsiveze pries kelis metus rolleyes.gif
Atsakyti
As naujoke arabisku kvapu pasaulyje.. bet i ji mane itrauke kaip i narkotiku liuna.. is kurio nebegaliu iseiti.. ir noriu dar, dar, daaaaaaaar blink.gif wub.gif As turiu kol kas tik Ajmal Royal patchulli.. Parveze is Dubajaus drauge.. nu kazkas tokio.. norisi uostyt ir uostyt ir uostyt.. is pradziu truputi issigandau, kad ant manes jo nesijaucia, bet protinga moteris (aciu Tantamn) apsviete, kad reik atrast G taskus lotuliukas.gif ant kuriu tas kvapas geriausia atsiskleidzia ir jauciasi.. Nezinau.. jis man toks geidulingas, sodrus, bet ne per ikyrus... seksualus.. su juo jauciuosi ipatinga.. bet sakau, neturiu su kuo palyginti.. tikiu, kad yra mln geresniu.. smile.gif Labai noreciau isigyti ne pilstomu, o orginaliam buteliuke.. kiek teko matyti, tai vien buteliukai ten meno kuriniai.. wub.gif
Ar daznai sulaukiat devedamos toki kvapa komplimentu? bigsmile.gif Kiek zinau konkreciai Royal patchulli su afrodiziakais.. biggrin.gif Kazi ar veikia..
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2015 04 06, 22:15)
As naujoke arabisku kvapu pasaulyje.. bet i ji mane itrauke kaip i narkotiku liuna.. is kurio nebegaliu iseiti.. ir noriu dar, dar, daaaaaaaar blink.gif  wub.gif As turiu kol kas tik Ajmal Royal patchulli.. Parveze is Dubajaus drauge.. nu kazkas tokio.. norisi uostyt ir uostyt ir uostyt.. is pradziu truputi issigandau, kad ant manes  jo nesijaucia, bet protinga moteris (aciu Tantamn) apsviete, kad reik atrast G taskus  lotuliukas.gif ant kuriu tas kvapas geriausia atsiskleidzia ir jauciasi.. Nezinau.. jis man toks geidulingas, sodrus, bet ne per ikyrus... seksualus.. su juo jauciuosi ipatinga.. bet sakau, neturiu su kuo palyginti.. tikiu, kad yra mln geresniu..  smile.gif Labai noreciau isigyti ne pilstomu, o orginaliam buteliuke.. kiek teko matyti, tai vien buteliukai ten meno kuriniai..  wub.gif
Ar daznai sulaukiat devedamos toki kvapa komplimentu?  bigsmile.gif Kiek zinau konkreciai Royal patchulli su afrodiziakais..  biggrin.gif Kazi ar veikia..

Smagu girdeti kad atradote taskus biggrin.gif
O kas sake kad su afrodiziaku? g.gif Zinokit sia linija visa yra pilstoma i tuos buteliukus , cristoliniese nerasite , bet man pavyzdziui jie labai mieli ir kaina ju tikrai labai prieinama thumbup.gif
Del komplimentu, tai tikrai gauni , bet ir kvapai nepaprasti ir neipasti . Mano drauge viena, turi visai ekonomiskus , bet nebanalius Al Haramain Attar Kaaba, tai jie nuostabiai kinta visa diena. Ant jos jie apie vintazine Balenciaga Quadrille smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 04 07, 09:07)
Smagu girdeti kad atradote taskus  biggrin.gif
O kas sake kad su afrodiziaku?  g.gif  Zinokit sia linija visa yra pilstoma i tuos buteliukus , cristoliniese nerasite , bet man pavyzdziui jie labai mieli ir kaina ju tikrai labai prieinama  thumbup.gif 
Del komplimentu, tai tikrai gauni , bet ir kvapai nepaprasti ir neipasti . Mano drauge viena, turi visai ekonomiskus , bet nebanalius Al Haramain Attar Kaaba, tai jie nuostabiai kinta visa diena. Ant jos jie apie vintazine Balenciaga Quadrille  smile.gif

Ajmal Royal Patchouli tai labai tikroviškas, kaip sakau, 3D kvapas.. Nereik man ten jokių taškų i afrodiziakų biggrin.gif

amberr, aš irgi naujokė šiose pievose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 07, 09:15)
Ajmal Royal Patchouli tai labai tikroviškas, kaip sakau, 3D kvapas.. Nereik man ten jokių taškų i afrodiziakų biggrin.gif

amberr, aš irgi naujokė šiose pievose 4u.gif

Cia visi naujokai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 04 07, 15:29)
Cia visi naujokai  biggrin.gif

jei tu naujokė, aš dar negimusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 07, 15:47)
jei tu naujokė, aš dar negimusi biggrin.gif

Naujoke naujoke , nereikia sureiksminti per daug smile.gif
Dabar apsipyliau Indigo Ajmal, kaifuoju wub.gif Eisiu i pasta kaifuoti biggrin.gif
Atsakyti