[quote=vida777,2008 02 07, 15:19]Kas cia per nepazystamas objektas

? Viszalis

? Kaip zydi?
[/quote]
Tai Arum italikum, žiedai panašūs į kalijos, tik salotiniai, slepiasi tarp lapų, jiems nužydėjus lapai sudžiūsta ir pasirodo ryškiai oranžinės burbuolės.
http://images.google...a...sa=N&tab=wi
Jei rudenį anksti neužšąla, tai lapus jis išleidžia rudenį, lapai labai dekoratyvūs, mėgsta pavėsį, bet gali augti ir saulėje, pavėsį ilgiau išbūna dekoratyvūs ir lapai ilgiau nenudžiūsta.
(nuorodoj nuotraukos sufabrikuotos, lapų kartu su burbuolėmis niekada nebūna, kai lapai džiūsta, burbuolės tik pradeda nokti,
augalas nuodingas)
Papildyta:
[quote=jurg_ili,2008 02 07, 13:20]
Norejau paklaus, ruosiuosi pasidaryti gelyna su ivairiais augalais,ar kaktusai augs laukia gal yra specialus kur auga laukia?
Gal turit perleist kokiu augaliuku i mano gelyna, tujyciu, eglyciu, seip kokiu graziu dekoratyviniu. Gelininke is manes nekokia ,net pavadinimu nezinau, pamaciu nuotrauka tik galiu pasakyt ar patinka
Papildyta:
[quote=yuki,2008 02 05, 14:28]

Man si mintis labai patika, pas mane panasei pries nama toks lygus plotas yra , darysiu kazka panasaus. Labai dekinga tam kas idejo sia nuotrauka. Einu gelytes daigint
[/quote]
Perskaityk temą truputį aukščiau, mes nesenai diskutavome apie lauke augančius kaktusus, rasi ir foto su žiemojančiu kaktusu. Augalų turiu daugybes, bet tik daugiamečius. Šitoje foto pavaizduoti raštai padaryti iš vienmečių gėlių. Jos žydi visą vasarą, nors įmanoma padaryti iš daugiamečių, komponuojant pagal lapų ir žiedų spalvą, žydėjimo laiką.