Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

QUOTE(Ju.Ju @ 2008 02 07, 23:51)
biggrin.gif Aciu merginos  biggrin.gif Pasistengsime neatsilikti nuo jusu  4u.gif
Jolaxiuk, maloniai nustebinai  blink.gif  thumbup.gif Tylene kokia visa vasara buvai  tongue.gif Sveikinu su suneliu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na dabar jau ir pati įsipareigojai, tai neatsilik visais požiūriais - reikia juk broliuko mirksiukas.gif
ačiū už sveikinimą aciuks.gif
Atsakyti
pasimetus_laike, o nebandei per scholar google ieskoti? Ten daugiau moksliniu straipsniu buna.
Papildyta:
http://scholar.google.com/
Atsakyti
Dėkui, bandysiu ieškoti smile.gif
Atsakyti
Tiesa, siandien atradau, kad mano tulpes kalasi bigsmile.gif
Atsakyti
Knifofija, matau - esi mirksiukas.gif Šiandien kolegės darbe kalbėjo, kad Kuršėnuose kažkur prekiauja labai gražia keramika - visokiais vazonais ir t.t. g.gif
Tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 02 08, 22:02)
Knifofija, matau - esi mirksiukas.gif  Šiandien kolegės darbe kalbėjo, kad Kuršėnuose kažkur prekiauja labai gražia keramika - visokiais vazonais ir t.t. g.gif
Tai tiesa?

Pas mus labai daug keramikų. Kuršėnai - puodžių kraštas, o kokia tave domintų ? Glazūruota, silikonuota, šamotas ?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 02 09, 11:34)
Pas mus labai daug keramikų. Kuršėnai - puodžių kraštas, o kokia tave domintų ? Glazūruota, silikonuota, šamotas ?

Net nežinau g.gif Neturiu kažkokio tai konkretaus noro. Svajonės tik visokios, kurios labai dažnai pasibaigia piniginėn pažiūrėjus ax.gif Darbe moterys kalbėjo, o aš pagalvojau - paklausiu forume apie tuos puodus. O dabar prisiminiau - ar tik ne Kuršėnuose gėlyne mačiau labai gražų pasvirusį uzboną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 02 09, 13:16)
Net nežinau g.gif Neturiu kažkokio tai konkretaus noro. Svajonės tik visokios, kurios labai dažnai pasibaigia piniginėn pažiūrėjus ax.gif  Darbe moterys kalbėjo, o aš pagalvojau - paklausiu forume apie tuos puodus. O dabar prisiminiau - ar tik ne Kuršėnuose gėlyne mačiau labai gražų pasvirusį uzboną g.gif

Tikrai taip, tai Kuršėnų simbolis. Net kuršėnų herbe ąsotis. Apsispręsk kokios keramikos norėtum, parašysiu koordinates.
Atsakyti
Mat kuom tie Kursenai garsus, tikrai nezinojau smile.gif
Atsakyti
Kaip jums pirmasis paveiksliukas? man tai nu per maža žalumos ir viskas lotuliukas.gif tongue.gif

Įdomu, neįprasta, bet... Tik nevisą sodą tokį lotuliukas.gif
Papildyta:
Va čia tai žaluma ir grožis (likę paveiksliukai) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 09 vasario 2008 - 18:40
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 02 09, 19:39)
Kaip jums pirmasis paveiksliukas? man tai nu per maža žalumos ir viskas  lotuliukas.gif  tongue.gif

Įdomu, neįprasta, bet... Tik nevisą sodą tokį  lotuliukas.gif
Papildyta:
Va čia tai žaluma ir grožis (likę paveiksliukai)  biggrin.gif

Pirmas paveikslėlis, kaip iš sacharos taip ir norisi
user posted image , o kiti tai dūšiai atsigaut.
Atsakyti
Labas vakaras, kazkada priemet i jusu gertas, noriu pasikonsultuot, sian pasodinau naslaites, ziuresiu kaip man sugyks, skaiciau , jei vasary pasodinsi, tai geguze zydes g.gif , bandau ekperemintuot, dar maciau tokias daigykleles is durpiu, kur po viena seklyte reikia det, ar jas verta pirkti? liktais tokios visai nieko, kaina 0,16 ct, vnt.
Atsakyti