QUOTE(Salomeja @ 2009 06 26, 22:57)
Na vat, tikrai galiu pasakyt, kad ne pinigai svarbiausia. Užėjus krizei mūs darbe ėmė nežmoniškai elgtis. Tapom vergai, kuriuos gali laikyt ant pavadėlio: taigi turit paskolų, vaikų, nuomas mokėt reikia, kur jūs per krizę dingsit mol.
Ir ką. Daug kas toleruoja nepagrįstus algų mažinimus iki begalybės ir tą ujimą. Nes gi svarbu išlaikyti vietą ir pinigus.
Aš darbą per kelias savaites mečiau. Iš darbo biržos daug negausiu, nes gavau tik minimumą plius autorines. Kitą darbą irgi kažin ar rasiu dabar. Bet bent jau pradėjau miegoti naktimis ir galų gale šypsotis.
Tiesa už tam tikrą atlygį sutikau dar pabaigt kai kuriuos darbus. Tai vėl turėjau dvi naktis nemigos. Ačiū ne.
Tiesa, kas ten neranda darbo kelis mėnesius - mano darbo vieta laisva. Ir dar srity, kur pasak mano darbdavių - šimtai norinčių laukiančių, darbo negaunančiu. Tad jei yra norinčių dirbti leidykloje, žurnale rašančiame kompiuterinius dalykus, kreipkitės, nurodysiu kur ta vieta.
Dziaugiuosi, kad yra, tokiu nuostabiu zmoniu kaip Jus, sugebanciu Vilniuje isgyventi is minimumo (678,5 Lt i rankas) arba kelias savaites be darbo ir be jokiu pajamu
Gal pasidalinsite savo asmenine patirtimi, kaip apmokate komunalinius mokescius, koki maista perkate ir kaip susitvarkote, kad ir neplanuotai suskaudus dantukui
Gal perskaicius Jusu post'a atsiras daugiau norinciu ir galinciu dirbti uz minimuma ar mesti dabartini darba. Nes dabar jiems kazkodel zutbutinai reikia darbu, kuriuose moka daugiau nei 678,5 Lt per men.