Įkraunama...
Įkraunama...

PINIGAI - NE VISKAS!

QUOTE(arana81 @ 2009 11 08, 12:31)
dazniausiai atrodo, kad jei pinigu kaip sieno, tai ir problemu nera 4u.gif o turtingi zmones apie jas kalbeti nenori arba negali. Sabtajaus Kalmanoviciaus gyvenimo pavyzdys ta turbut geriausiai iliustruoja 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visko turi buti pas zmogu, ir pinigu ir seima, meile ir t.t. Be pinigu nenusipirksi maisto, busi piktas, irzlus, ligotas, nebus galvoje vietos meilei. Kaip dabar krize psichologiskai veikia zmones.. Nes nera garantiju del rytojaus. Todel svarbu ir pinigai, nes gyvename cia, kur viskas beveik uz pinigus (sildymas, maistas, paslaugos...). Turi visko buti pas zmogu atitinkamai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 09 lapkričio 2009 - 09:59
QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 11 09, 10:58)
Visko turi buti pas zmogu, ir pinigu ir seima, meile ir t.t. Be pinigu nenusipirksi maisto, busi piktas, irzlus, ligotas, nebus galvoje vietos meilei. Kaip dabar krize psichologiskai veikia zmones.. Nes nera garantiju del rytojaus. Todel svarbu ir pinigai, nes gyvename cia, kur viskas beveik uz pinigus (sildymas, maistas, paslaugos...). Turi visko buti pas zmogu atitinkamai  smile.gif

nu taip... ir nereikia dar sakyti kad uz pinigus sveikatos nenupirksi...tik jau ...visi zinom kiek mokam uz paslaugas mediku...galiausiai patys vaistai nuo gripo ar dar kazko..ju niekas nemokamai nedalina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 11 09, 13:31)
nu taip... ir nereikia dar sakyti kad uz pinigus sveikatos nenupirksi...tik jau ...visi zinom kiek mokam uz paslaugas mediku...galiausiai patys vaistai nuo gripo ar dar kazko..ju niekas nemokamai nedalina ax.gif
su tais vaistais nuo gripo idomiai - pavasari supanikavus buvau, bet ju jau nebegavau - matyt buvo ir daugiau panasiu i mane panikuotoju biggrin.gif dabar tie patys vaistai 26 Lt brangesni, gal ir be ju apsieisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 11 09, 19:22)
su tais vaistais nuo gripo idomiai - pavasari supanikavus buvau, bet ju jau nebegavau - matyt buvo ir daugiau panasiu i mane panikuotoju biggrin.gif dabar tie patys vaistai 26 Lt brangesni, gal ir be ju apsieisiu biggrin.gif

Na kaip kam pasiseka su apsiėjimu be vaistų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 11 09, 18:22)

apie kokius vaistus arana čia kalbi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 11 16, 16:52)
apie kokius vaistus arana čia kalbi? g.gif

Tai gal "Relenza" arba"Tamiflu", jei nuo naujojo gripo - deficitas dabar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 11 16, 20:20)
Tai gal "Relenza" arba"Tamiflu", jei nuo naujojo gripo - deficitas dabar rolleyes.gif

kaip tik šiandien buvau pas gydytoją ir kalbėjom apie kiaulių gripą, tai sako kaip medikė sakau, išpūstas farmacininkų burbulas, sako silpnesnių nervų žmonės jau baigia išpirkt šiuos vaistus, ji žino, kad aš iš tokių, tai taikė man kad nesugalvočiau pirkt. sako kur jie dės tuos vaistus tokiom kainom, juk nevisi sirgs gripu o dar tuo A(H1N1)
Atsakyti
Pinigai - ne viskas, bet tuo labiau ir ne niekas. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 11 16, 20:39)
sako silpnesnių nervų žmonės jau baigia išpirkt šiuos vaistus, ji žino, kad aš iš tokių, tai taikė man kad nesugalvočiau pirkt.

Bet jie receptiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 11 16, 21:12)
Bet jie receptiniai ax.gif

taiva kad jie receptiniai, tai tu man pasakyk kaip sugeba žmonės jų tiek išpirkt jeigu jiems recepto reikia g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 11 16, 21:27)
taiva kad jie receptiniai, tai tu man pasakyk kaip sugeba žmonės jų tiek išpirkt jeigu jiems recepto reikia g.gif  g.gif

turbūt vaistininkių gražiai paprašo ir parduoda biggrin.gif
Atsakyti