Įkraunama...
Įkraunama...

sedziu nezinioje

QUOTE(A_tėtis @ 2008 02 18, 19:04)
Nezinau ar jau noriu issaugot santuoka po viso sito.

Jūsų vietoj kažkaip bandyčiau atsipūsti, gerai maitintis.
O žmonelė lai stengiasi saugo/griauna santuoką , trumpam laikui uždėk lotuliukas.gif ignorą.
Atsakyti
QUOTE(A_tėtis @ 2008 02 18, 20:04)
Kas idomu gali atsitikti, kai mes gyvensim atskirai, kad ji vel manes prades myleti ir noreti? As tai toks pats busiu tik gyvenimo budas pasikeis. Cia visiska nesamone, kad kazkas gali pasikeist. Jei nenori tai ir nereikia.

Kartais "pagyvenimas atskirai" padeda. Jei tu visai nekreipsi i ja demesio, kitaip sakant nelysi i akis. O jei dar susirasi kita moteri, tai ji uzsinores gryzti atgal. Savininkiskumo jausmas prabus. Tik, jei surasi normalia moteri, nesigreziok atgal, neskaudink nieko deto zmogaus. Pamatysi, kad gyvenimas dar nesibaige, su zmonos isejimu. Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Manau, Jūsų sutuoktinė paprasčiausiai atrado geresnį seksą ir naują aistrą. Viskas laikina. Pagaliau, pats matote, kad ji galutinai nepametusi proto , ir, maža to, stebėtinai ir naiviai atvira, jei tiesiog atvirai pasako, jog jai su Jumis saugiau, patogiau, užtikrinčiau. O moteriai saugumas - antrasis deguonis.
Greičiausiai išsilakstys ir viskas grįš į savo vėžes.
O iš Jūsų pusės, kaip matau, bus atleista.
Papildyta:
Ką dar norėjau pasakyti. Kažko vis tik jai trūko. Gal pasidarėte nuobodus? Gal dar kas....Rutina užkniso.
Vis tik laikausi nuomonės, kad geriem vyram ragai neauga. Nesupykite.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2008 02 18, 20:50)
O jei dar susirasi kita moteri, tai ji uzsinores gryzti atgal. Savininkiskumo jausmas prabus.

Visai nebūtinai. Kai mano buvęs vyras susirado naują moterį, aš padėkojau Dievui.
Supranti, viskas nuo jausmų priklauso: jei tu žmogui neabejingas, tai tau ir jo asmeninis gyvenimas įdomus, ir savininkiškumo jausmas prabunda. O jei jausmai išblėsę, tai tebūnie jis ir pačią Jurgitą Tvarijonaitę pakabina - man vis tiek dzin.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 19, 09:26)
jei tu žmogui neabejingas, tai tau ir jo asmeninis gyvenimas įdomus, ir savininkiškumo jausmas prabunda.

o kas nors kada nors bande atsikratyti savininkishkumo jausmo ir paziureti kaip tada gyvenasi?
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 19, 09:26)
Manau, Jūsų sutuoktinė paprasčiausiai atrado geresnį seksą ir naują aistrą. Viskas laikina. Pagaliau, pats matote, kad ji galutinai nepametusi proto , ir, maža to, stebėtinai ir naiviai atvira, jei tiesiog atvirai pasako, jog jai su Jumis saugiau, patogiau, užtikrinčiau. O moteriai saugumas - antrasis deguonis.
Greičiausiai išsilakstys ir viskas grįš į savo vėžes.
O iš Jūsų pusės, kaip matau, bus atleista.
Papildyta:
Ką dar norėjau pasakyti. Kažko vis tik jai trūko. Gal pasidarėte nuobodus? Gal dar kas....Rutina užkniso.
Vis tik laikausi nuomonės, kad geriem vyram ragai neauga. Nesupykite.
Papildyta:

Visai nebūtinai. Kai mano buvęs vyras susirado naują moterį, aš padėkojau Dievui.
Supranti, viskas nuo jausmų priklauso: jei tu žmogui neabejingas, tai tau ir jo asmeninis gyvenimas įdomus, ir savininkiškumo jausmas prabunda. O jei jausmai išblėsę, tai tebūnie jis ir pačią Jurgitą Tvarijonaitę pakabina - man vis tiek dzin.

Nepykstu. Tik siulau visiems kai viskas atsibos ir prasides rutina, ieskokit naujos astros ir gero sekso.

Nera geru vyru, arba jie laikinai geri. Nera idialiu zmoniu, visi jie turi kazko neigiamo.

Man irgi daug ko truko ir sekse ir gyvenime, tai ka man reikejo daryti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A_tėtis: 19 vasario 2008 - 10:23
QUOTE(A_tėtis @ 2008 02 19, 11:17)
Nera geru vyru, arba jie laikinai geri. Nera idialiu zmoniu, visi jie turi kazko neigiamo.
Man irgi daug ko truko, tai ka man reikejo daryti?

nera idialiu zmonu, nes vis jei ir gali buti zmogus idealus tai trunka tik viena akimirka smile.gif
santuoka tai kompromisas, o kompromisas tai menas padalynti torta taip kad kiekvienas galvotu kad gavo diziausia torto gabaliuka ax.gif
jai daug ko truko...Jums daug ko truko...tai gal reikejo savu laiku sneketis ir aiskintis kaip padaryti kad butu gerai?????
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2008 02 19, 11:22)
nera idialiu zmonu, nes vis jei ir gali buti zmogus idealus tai trunka tik viena akimirka smile.gif
santuoka tai kompromisas, o kompromisas tai menas padalynti torta taip kad kiekvienas galvotu kad gavo diziausia torto gabaliuka  ax.gif
jai daug ko truko...Jums daug ko truko...tai gal reikejo savu laiku sneketis ir aiskintis kaip padaryti kad butu gerai?????

Zinot, kaip buna kai vienas sako, kitas negirdi, kai kitas sneka pirmas negirdi. O veliau yla islenda is maiso.
Zinot as viso svieto neap....ksiu (atsiprasau uz issireiskima). Negalejau apie viska vienu momentu galvoti. As gyvenau gi ne vienas.

Nezinau gal mes cia bergzdziai analizuojam viska, is vienos puses. As negaliu sneketi uz ja. Jai geriau zinoti ko jai truko ir kaip viskas yra. Elgiausi kaip geriau gavosi kaip visda.

Altruizmas nera geras dalykas, kartais reikia ir saves neuzmirsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A_tėtis: 19 vasario 2008 - 10:44
QUOTE(A_tėtis @ 2008 02 19, 11:17)
Nepykstu. Tik siulau visiems kai viskas atsibos ir prasides rutina, ieskokit naujos astros ir gero sekso.

Man irgi daug ko truko, tai ka man reikejo daryti?

Kam reikės tai tykiai tykiai (nes protingi)ir susiras ir palakstys (nu tokios gyvenimo dabartinės tiesos ), kam nereikės tai ir nelakstys -ir nieko jūs čia naujo neišrasite.......................
Ka daryyyyyyyyyyyyt, klaust Radžio .Nu ir malačius kad nelakstėt , vat jums medalis nuo manęs ir balionėlis 4u.gif
Nu laikas viską viską sustatys į savas vietas ir skausmas jūsų aprims ir tapsite tokiu iš išorės ciniku ir pragmatiku, "nebesiseiliosite" apie meiles ............nors viduje plaks jautri širdis- tik niekam jos nerodysit. Taip būna kai vieną kart stipriai nudegi...................
Atsakyti
QUOTE(braske 8 @ 2008 02 19, 11:55)
Ka daryyyyyyyyyyyyt, klaust Radžio .

thumbup.gif
Atsakyti
[/quote]
Na taip , sutinku.
Aš matote, moterų pusėje, ir laikausi pozicijos, kad visi vyrai kiaulės (šiuo konkrečiu atveju nekalbu apie jus).
O ką darydavote, kai jautėte, kad šeimoje ne viskas OK, ir kad seksas nėra kokybiškas? Ką tuomet darydavote? Sakydavote jai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dindilin: 19 vasario 2008 - 11:33
[quote=Dindilin,2008 02 19, 12:32]
[/quote]
Na taip , sutinku.
Aš matote, moterų pusėje, ir laikausi pozicijos, kad visi vyrai kiaulės (šiuo konkrečiu atveju nekalbu apie jus).
O ką darydavote, kai jautėte, kad šeimoje ne viskas OK, ir kad seksas nėra kokybiškas? Ką tuomet darydavote? Sakydavote jai?
[/quote]
Kai seimoj ne viskas buvo OK, elgdavausi pagal aplinkybes (cia labai apstraktu).
Jus neblogai issireisket - kokybiskas seksas,kas tai yra? Ka jus norit suzinot, ar as patenkindavau ja? Ar kaip viska darydavau?

Man atrodo kai zmones myli vianas kita seksas vienoks, kai ne - kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A_tėtis: 19 vasario 2008 - 12:17
[quote=A_tėtis,2008 02 19, 11:09]
Na taip , sutinku.
[/quote]
Kai seimoj ne viskas buvo OK, elgdavausi pagal aplinkybes (cia labai apstraktu).
Jus neblogai issireisket - kokybiskas seksas,kas tai yra? Ka jus norit suzinot, ar as patenkindavau ja? Ar kaip viska darydavau?
[/quote]
Ne, nesidomiu Jūsų skalbiniais. Tiesiog, jei pats nebuvote patenkintas seksualiniu gyvenimu (juk pats taip sakėte), tai buvo priežastis. Gal žmona atšalo?
Atsakyti