Įkraunama...
Įkraunama...

sedziu nezinioje

QUOTE(Dindilin @ 2008 02 19, 13:14)
Gal žmona atšalo?

Turbut atsalo. Tiksliau atsalo.

Cia visko neispasakosi, kas?, kodel?, del ko? Man niekados niekas neatsalo. Uz ja nesakysiu, nes nieko man nesake ir nezinau.

Ka jus noris suzinoti? Ar as ka dariau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(A_tėtis @ 2008 02 19, 11:24)
Turbut atsalo. Tiksliau atsalo.

Cia visko neispasakosi, kas?, kodel?, del ko? Man niekados niekas neatsalo. Uz ja  nesakysiu, nes nieko man nesake ir nezinau.

Ka jus noris suzinoti? Ar as ka dariau ne taip?

Deja, manau, buvo ir Jūsų klaidų. Esu tuo įsitikinus.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 19, 13:25)
Deja, manau, buvo ir Jūsų klaidų. Esu tuo įsitikinus.

Jus labai mane abstakciai apkaltinote. Siaip as niekados nepazistamui zmogui nesakyciau tokiu dalyku, ar turejo klaidu ar ne. Jus nieko nezinot, kaip viskas buvo. Ir jusu isitikinimai, nepagrysti.

Kas jums darosi ? Jus pati kaip moteris suprantat, kaip nublesta meile, tai ir seksas nemielas. Ka dar galima pridurti?

Anksciau viskas buvo OK., bet prasidejo rutina, gyvenimas vaikas , pas tevus, tukstantis rupesciu ir t.t. Neriaikia cia ieskoti pi_doj kaulo jeigu ka.

As negaliu atsakyneti uz du.
Atsakyti
QUOTE(A_tėtis @ 2008 02 19, 11:45)
Jus labai mane abstakciai apkaltinote. Siaip as niekados nepazistamui zmogui nesakyciau tokiu dalyku, ar turejo klaidu ar ne. Jus nieko nezinot, kaip viskas buvo. Ir jusu isitikinimai, nepagrysti.

Kas jums darosi ? Jus pati kaip moteris suprantat, kaip nublesta meile, tai ir seksas nemielas. Ka dar galima pridurti?

Anksciau viskas buvo OK., bet prasidejo rutina, gyvenimas vaikas , pas tevus, tukstantis rupesciu ir t.t. Neriaikia cia ieskoti pi_doj kaulo jeigu ka.

As negaliu atsakyneti uz du.

Ko čia nirštat? Nei aš Jūsų kaltinu, nei ką. Aišku, jog nieko nežinau, dėl to konkrečiai ir nekomentuoju. Kiekvienam savas vargas.
Išsilaižysit žaizdas. Ne jūs pirmas, ne jūs paskutinis.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 19, 13:53)
Ko čia nirštat? Nei aš  Jūsų kaltinu, nei ką. Aišku, jog nieko nežinau, dėl to konkrečiai ir nekomentuoju. Kiekvienam savas vargas.
Išsilaižysit žaizdas. Ne jūs pirmas, ne jūs paskutinis.

Kodel jus galvojat, kad as nirstu. Jums kitaip atrodo, mane isnervint reikia daug pastangu., bet jei isnervinsi tai.....

Istikruju jusu pasisakimai ar man mieli ar ne, vistiek i nauda.
ACIU
Atsakyti
mirksiukas.gif Kaip paguodai, galiu dar pridėti tokią ironišką, bet nuoširdžią pastabą: juk skyrybos bus Jums ne tik neigiams, bet ir teigiamas sukrėtimas. Vyrai, palikti žmonų, po skyrybų pastebimai pasikeičia. Dauguma jų pradeda rūpintis savo išvaizda, pasidaro lankstesni moterų atžvilgiu, susirūpina higiena, apskritai - neretas pakeičia gyvenimo būdą.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 19, 14:07)
mirksiukas.gif Kaip paguodai, galiu dar pridėti tokią ironišką, bet nuoširdžią pastabą: juk skyrybos bus Jums ne tik neigiams, bet ir teigiamas sukrėtimas. Vyrai, palikti žmonų, po skyrybų pastebimai pasikeičia. Dauguma jų pradeda rūpintis savo išvaizda, pasidaro lankstesni moterų atžvilgiu, susirūpina higiena, apskritai - neretas pakeičia gyvenimo būdą.

Kaip pirstu i aki. Mes abu stengemes tuo atzvilgiu. Tik tikslas kiekvienam skirtinkas. Tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(A_tėtis @ 2008 02 19, 12:15)
Kaip pirstu i aki.  Mes abu stengemes tuo atzvilgiu. Tik tikslas kiekvienam skirtinkas. Tai tiesa.

Nelabai supratau koks konkrečiai Jūsų tikslas ir dėl ko Jūs stengiatės. Žmona - dėl meilužio, tas aišku.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 01 24, 10:59)
Cia gi pirma moters meile.... Cia ishkilo tie jausmai, kuriu, ishtikruju, nebera.. iliuzija... Moteris kol kas tiki, kad viskas yra taip, kaip buvo, bet ji klysta.

QUOTE(Edituke777 @ 2008 02 15, 17:22)
Is kitos puses suprantu kaip ta zmona jauciasi, atrado vel ta savo pirma meile ir kaip kazkuri sake, gyvena iliuzijom, senais prisiminimais. O juk taip nera.
Kazkada mano drauges draugei taip nutiko. Jinai sapnuodavo ta savo pirma meile ir ilgedavosi tu senu santykiu, bet kai pagaliau jie susitiko, pasimylejo, viskas dingo, nes nebuvo taip pat kaip anksciau. Labai gailejosi, vyras atleido..

verysad.gif kažkur regėta graudi istorija.. pati dabar ant neapsisprendimo ribos.. iškilo tie seni jausmai, o dar sapnai.. doh.gif bet pasak kitų patirties, dažniausiai tai tik iliuzija.. o taip tuo nesinori tikėt.. unsure.gif nesinori ir vyro skaudint, bet ir to šanso paleist nenoriu.. o gal tai visai ne šansas? frusty.gif
o kaip liūdna skaitant A_tėčio istoriją... nenorėčiau nei pati taip jaustis, nei kad mano vyras tai patirtų. nors MB konkretus: trenktu kumščiu į sieną ir saugokis tada.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 02 19, 14:44)
o kaip liūdna skaitant A_tėčio istoriją... nenorėčiau nei pati taip jaustis, nei kad mano vyras tai patirtų. nors MB konkretus: trenktu kumščiu į sieną ir saugokis tada.

O man labiau pikta, nei liūdna. Jei pačiai kada senoji ar naujoji meilė susuktų smegenėles, norėčiau, kad MB elgtųsi vyriškai: trenktų kumsčiu į stalą ir pasakyti "deja, atgalios visi tiltai sudeginti" unsure.gif Šeima yra didelė vertybė, bet tam reikia abiejų, o ne vieno pastangų. O čia šeimos nebėra: paklydėlė ir neapsisprendėlė žmona ir suskydęs vis dar kažko laukiantis vyras... Kam tau tokia žmona? Nu kam, nesuprantu.
Atsakyti
Gerbiu A tėtį, nes atleisti yra didelė vertybė.Ne kiekvienas tai gali. Iš tavo postų supratau, akd visus meilinimosi būdus jau išbandei. Razultatai bevaisiai. Tai gal pabandyk priešingai- ignoravimą? Gyvenk sau ir dukrai. Žinau, kad kartais suvokimas , kad ir ta kito.ji pusė turi asmeninį gyvenimą labai nustebina ir priverčia pasijaudinti
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 02 19, 15:11)
Gerbiu A tėtį, nes atleisti yra didelė vertybė.Ne kiekvienas tai gali.

Taip, atleisti - vertybė. Bet šioje situacijoje kol kas tik vyras atsiprašinėja už kažką doh.gif Žmona nei atgailauja, nei jaučiasi kalta (nors su ana išvis niekas neaišku).
Atsakyti