Įkraunama...
Įkraunama...

sedziu nezinioje

QUOTE(KatYnas @ 2008 02 21, 11:02)
drinks_cheers.gif nors man atrodo kad A-tetis "praleis" si posta kaip ir mano panasias mintis praleido...nes atrodo kad jis cia ne to iesko...jam gal net biski patinka buti "skausme"...nes vis nusikaso zaizda...(nieko nedarymas, ar laukimas kad sprendimas nukris nuo medzio kaip kazkam obuolis nukrito tai irgi zaizdos kasymas yra...)

pilnai gali buti. gal, jam nepatinka buti skausme, o jis laukia, kol kas nors ishsakys ta nuomone, kuria jis nori girdeti. matyt, jis turi galvoje sau priimtina varianta-sprendima, bet vis dar laukia, kad kazkas jam "pasufleruos" butent si buda.. neryzhtingumas?
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2008 02 21, 10:43)
Ar tai neryžtingumas, ar stabilumas?...

Patogumas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2008 02 21, 11:43)
Kaip jums nauja Lietuvos įvaizdžio koncepcija "Lietuva- drąsi šalis", žiūriu, viskas tinka, nu tiesa, nu drąsi  biggrin.gif
Ar tai neryžtingumas, ar stabilumas?...

Su Lietuvos ivaizdzhiu man jau seniai viskas aisku irnesakyk.gif
Nei ryzhtingumas, nei stabilumas. Patogumas. Gal, vyrams daug sudetingiau "statyti" naujus santykius, nei moterims. Na, paimkime baldu stumima. kas to seimoje labiau nori? Vyras ar moteris? dazhniausiai, moterys. Joms tas stumimo procesas atrodo nesunkus, jos orientuotos i rezultata. Vyrai? Dazhnas atsakys "o kam tau to reikia?" arba "kai manes nebus". nemanau, kad jei su dzhiaugsmu uzhsiimtu. (neimkime variantus, kai baldai "reikalauja" stumimo, imkime ta, kur viskas atrodo savo vietoje ir jau nebepirmus metus). Kazkiek sia ezopo kalba galima taikyti ir santykiams. Vyrai iprate prie ritmo, zino zmonu buda, "tarakonus", o su meiluze - vel viskas is naujo, plius kazkokia baime "o jeigu nesigaus"... ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 02 21, 11:49)
Patogumas  cool.gif

Tožė versija biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 21, 11:56)
Na, paimkime baldu stumima. kas to seimoje labiau nori? Vyras ar moteris? dazhniausiai, moterys. Joms tas stumimo procesas atrodo nesunkus, jos orientuotos i rezultata. Vyrai? Dazhnas atsakys "o kam tau to reikia?" arba "kai manes nebus".

lotuliukas.gif nu aš tuomet irgi vyras, nu žyniocia, nu nesuvokiu, kodėl turiu stumti baldus, jei mano vyrui trenkė galvon...idėja taip sakant, juos perstumti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms ir visiems uz si bendravima, patarimus ir priekaistus. Jeigu ka cia mano pirmas forumas gyvenime. Bet vistiek visai neblogai gavosi. Jusu pasisakymai tikrai, ne is pirsto lauzti. Bet as turiu viska nuspresti pats. Ir po tik laiko jau pradejau atsirinkti viska, kas prie ko.

Reikia uzdaryti si foruma, bet jei su norite galit diskutuoti, nes siuo momentu man reikia pertraukos.

Atsakyti
Ne, tai ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 21 vasario 2008 - 14:18
QUOTE(norako @ 2008 02 21, 12:04)
lotuliukas.gif  nu aš tuomet irgi vyras, nu žyniocia, nu nesuvokiu, kodėl turiu stumti baldus, jei mano vyrui trenkė galvon...idėja taip sakant, juos perstumti  doh.gif  biggrin.gif

Norako, bet gi tu - ne atramos taskas. As pasakiau, dazhniausiai.
Papildyta:
Jeigu buciau A_Tecio zmonos vietoje - pas vyra nebegrizhchiau. Del vieno - man butu geda. kad man nesigavo naujas gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(A_tėtis @ 2008 02 21, 12:13)

Reikia uzdaryti si foruma,

lotuliukas.gif del taves forumo neuzdarys tikrai lotuliukas.gif
sekmes susivokti paciam savyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 01 23, 23:00)
Prajuokinot,lupk nelupes jei jau moteriskei uzsidege pauodegys tai sugriz kai uzgesins,ilgai netruks biggrin.gif

thumbup.gif Sugrys,sugrys pamatysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 21, 15:21)
Norako, bet gi tu - ne atramos taskas. As pasakiau, dazhniausiai.
Papildyta:
Jeigu buciau A_Tecio zmonos vietoje - pas vyra nebegrizhchiau. Del vieno - man butu geda. kad man nesigavo naujas gyvenimas.
Yra moteru,kurioms gedos jausmas svetimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 02 21, 11:49)
Patogumas  cool.gif

Vaikinas skundžiasi neryžtinga žmona , kuri niekaip neapsisprendžia " Užsisegu liemenuką ir einu kur manęs laukia " .
g.gif Kuom blogai ?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 21, 11:40)
ogo. S.N.A.S, jus netycia ne vyras?

ne,kiašinių aš neturiu. bet A-tėčio žmona turi panašią bėdą kaip aš. todėl skaityt nelinksma schmoll.gif
Atsakyti