Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

o jum nuo pleistriuku nepalieka zymiu?
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 21, 19:13)

na tik nuejus buna bskuti paraude, bet praeina per pora h
dr zymiu lieka jei su pleistru i soliariuma eini biggrin.gif
Atsakyti
noriu, visas jus perspeti, kad buvo paskelbta, kad remiantis klinikiniais tyrimais, naudojant kontraceptini pleistra yra didesne rizika susirgti tromboembolinemis ligomis nei vartojant kontraceptines tabletes, nes gaunamos didesnis hormonu kiekis.
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 03 21, 19:45)
tai neperyvenk tada... man irgi taip yra buve  mirksiukas.gif  jei daugiau atsilupa, kaip jau buvo mineta - koks trecdalis - tada jau pakeist kitu reikia. smile.gif

nes truputi issigandau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 03 21, 07:52)
bet gi reikia ant visai svarios odos klijuoti, tik tada gerai uzsiklijuoja
o po duso nusisluostyt reikia tongue.gif  biggrin.gif

Na nesu aš kokia murzė, kad ant visai purvinos odos klijuočiau biggrin.gif

QUOTE(jane deadly @ 2008 03 21, 19:13)

Būna nuo klijų sudirgę šiek tiek, bet praeina.

QUOTE(Evelinute:) @ 2008 03 21, 21:30)
noriu, visas jus perspeti, kad buvo paskelbta, kad remiantis klinikiniais tyrimais, naudojant kontraceptini pleistra yra didesne rizika susirgti tromboembolinemis ligomis nei vartojant kontraceptines tabletes, nes gaunamos didesnis hormonu kiekis.

Pats KP ligos nesukelia, tik gali ją paspartint. Bet tokiu atveju, ji jau yra kokių pokyčių, tai KP negalima naudot. Tik aišku reta ginekologė daro tokius išsamius tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 01 30, 00:23)
Paskutini karta, kai pirkau 56lt kainavo doh.gif kitos mergickos, randa ir uz 52lt mirksiukas.gif

Aš Norfos vaistinėje per nuolaidų valandas moku apie 45lt.O taip tai jau gerokai per 50 lt.kaina perkopė.
Atsakyti
QUOTE(kristiandra @ 2008 03 22, 19:28)
Aš Norfos vaistinėje per nuolaidų valandas  moku apie 45lt.O taip tai jau gerokai per 50 lt.kaina perkopė.

O kada ten nuolaidu valandos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 03 21, 20:04)
nes truputi issigandau  smile.gif

mirksiukas.gif

beje, o as tai airijoj pleistrams isleidziu po mazdaug 30 euru kaskart... receptas galioja trims pirkimams... tai paskui dar pas gydytoja kai eini recepto reikia moket 50euru doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [fillette]: 22 kovo 2008 - 19:57
QUOTE(kristiandra @ 2008 03 22, 21:28)
Aš Norfos vaistinėje per nuolaidų valandas  moku apie 45lt.O taip tai jau gerokai per 50 lt.kaina perkopė.

placiau prasom kada tos valandos ax.gif

QUOTE([fillette] @ 2008 03 22, 21:55)
mirksiukas.gif
beje, o as tai airijoj pleistrams isleidziu po mazdaug 30 euru kaskart... receptas galioja trims pirkimams... tai paskui dar pas gydytoja kai eini recepto reikia moket 50euru  doh.gif

oho kiek kainuoja doh.gif
Sveikinu visas su Sv Velykom ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 03 23, 08:42)
oho kiek kainuoja  doh.gif
Sveikinu visas su Sv Velykom ! 4u.gif

aha, kainuoja nemazai... planuoju kai skrisiu i lietuva geguze prisipirkt blush2.gif bet tai kaip del to recepto... tikrai neisiu i lt pas daktarus, kai nesu prisiregistravus net niekur... unsure.gif

su sv.velykom visas! te si pavasario svente ateina kartu su tikejimu ir viltimi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 03 23, 20:04)

Manes net neprase recepto schmoll.gif tai isivaizduoju kad parduoda be recepto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 03 23, 20:21)
Manes net neprase recepto  schmoll.gif tai isivaizduoju kad parduoda be recepto  mirksiukas.gif

Tai tau pasiseke biggrin.gif Man tai liepe recepta saugoti kaip savo aki, nes sake be recepto neparduos schmoll.gif
Atsakyti