Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

tai as gal savo airiska recepta nusivesiu - nepakenks gi gal... ax.gif nes pas LT daktarytes nesinori eit. o ir sunkiau bus nesiregistravus ir vien tik del recepto registruotis tai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 23, 22:30)
Tai tau pasiseke biggrin.gif Man tai liepe recepta saugoti kaip savo aki, nes sake be recepto neparduos schmoll.gif

Idomu kodel nepaprase recepto pas mane pirkau maximos bazes eurovaistineja e g.gif nors as jo ir neturejau blush2.gif bet visada kaip ka perku ar antibijotiku prasau tai reikalauja ir kaip kontraceptines tabletes geriau tai prase rodyti, o si karta nieko nepaprase smile.gif o savose vaistinese ( salia namu einu daznai tai nereikalauja jei ir antibijotiku prasau ) blush2.gif
Fillette o tu manai airiskas receptas galios lietuvoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 03 23, 11:42)
oho kiek kainuoja  doh.gif
Sveikinu visas su Sv Velykom ! 4u.gif

Taigi jie ten ir uždirba daugiau tongue.gif

QUOTE([fillette] @ 2008 03 23, 19:04)
aha, kainuoja nemazai... planuoju kai skrisiu i lietuva geguze prisipirkt blush2.gif bet tai kaip del to recepto... tikrai neisiu i lt pas daktarus, kai nesu prisiregistravus net niekur...  unsure.gif

Manau, tau prisiregistruoti ir užsimokėti už konsultaciją bus vistiek žymiai pigiau nei Airijoj biggrin.gif

QUOTE(zuika12 @ 2008 03 23, 21:21)
Manes net neprase recepto  schmoll.gif tai isivaizduoju kad parduoda be recepto  mirksiukas.gif

Kai kur prašo. Aš vis dar be recepto perku- vis rizikuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
reiks isbandyt visokius budus g.gif vis tiek as ju gi gausiu biggrin.gif
Atsakyti
O man vakar nutiko nemalonus dalykas verysad.gif Nuejau i WC ir apsiciupinejau ar vietoje KP ir pajutau, kad jo nera blink.gif Ziuriu pluduriuoja tulike... Siaip KP turejau nusiimti treciadieni. Nesitikejau, kad gali nukristi unsure.gif Ir nebezinau ka daryti, ar galiu vel klijuoti pleistra nedarant pertraukos po menesio g.gif Gal kas galit patarti jei buvo panasi situacija g.gif Siaip sumazejo pas mane pasitikejimas KP, gal pakeisti i kita kontraceptine priemone...
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 24, 10:27)
O man vakar nutiko nemalonus dalykas verysad.gif Nuejau i WC ir apsiciupinejau ar vietoje KP ir pajutau, kad jo nera blink.gif Ziuriu pluduriuoja tulike... Siaip KP turejau nusiimti treciadieni. Nesitikejau, kad gali nukristi unsure.gif Ir nebezinau ka daryti, ar galiu vel klijuoti pleistra nedarant pertraukos po menesio g.gif Gal kas galit patarti jei buvo panasi situacija g.gif Siaip sumazejo pas mane pasitikejimas KP, gal pakeisti i kita kontraceptine priemone...

Reikėjo iškart užklijuoti kitą ir nuplėšti tada, kada turėjo būt nuplėštas tas senasis pleistras. Keistai tau čia nutiko blink.gif O kur klijavai? Gal kitoj vietoj bandyk?
Aš tai dabar klijuoju ant peties, kol šalta ir atvirų drabužių nenešioju. Anksčiau pilvo apačioj klijuodavau, bet pastoviai nuėjus į wc užkabindavau nagu už kraštelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 03 24, 12:22)
Reikėjo iškart užklijuoti kitą ir nuplėšti tada, kada turėjo būt nuplėštas tas senasis pleistras. Keistai tau čia nutiko  blink.gif  O kur klijavai? Gal kitoj vietoj bandyk?
Aš tai dabar klijuoju ant peties, kol šalta ir atvirų drabužių nenešioju. Anksčiau pilvo apačioj klijuodavau, bet pastoviai nuėjus į wc užkabindavau nagu už kraštelio  blush2.gif

Tai, kad tai 3 pleistras, ji reikejo nuklijuoti treciadieni ir laukti mmm. Neturejau nusipirkusi naujo pleistro, tai ir nebuvo ka uzklijuoti. verysad.gif Jei butu ne sventine diena, buciau nubegusi i vaistine nusipirkti, o dabar esu nezinioje ka daryti toliau.
Pleistra klijavau ant uzpakalio. Ant peties nenoriu klijuoti, nes nenoriu, kad pamaciusi mama klausinetu kas cia per daiktas. blush2.gif Ji daznai ateina pas mane ryte i kambari kai rengiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 24, 14:07)
Tai, kad tai 3 pleistras, ji reikejo nuklijuoti treciadieni ir laukti mmm. Neturejau nusipirkusi naujo pleistro, tai ir nebuvo ka uzklijuoti. verysad.gif Jei butu ne sventine diena, buciau nubegusi i vaistine nusipirkti, o dabar esu nezinioje ka daryti toliau.
Pleistra klijavau ant uzpakalio. Ant peties nenoriu klijuoti, nes nenoriu, kad pamaciusi mama klausinetu kas cia per daiktas. blush2.gif Ji daznai ateina pas mane ryte i kambari kai rengiuosi.

Nu persiprašau, bet tau jau nebe 15, kad mama turėtų teisę kažką klausinėt ir kamantinėt g.gif O ir kas čia blogo, kad saugaisi?

Nežinau, tokiu atveju jei neturi naujo pleistro, tai gal daryk dabar tą 7dienų pertrauką, tada klijuok naują pakuotę, bet būtinai saugokis papildomai.
Ant užpakalio tai tikrai atsiklijuoja. Buvau kartą užsiklijavus, tai po 4 dienųū teko perklijuot naują doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 03 24, 13:16)
Nu persiprašau, bet tau jau nebe 15, kad mama turėtų teisę kažką klausinėt ir kamantinėt g.gif  O ir kas čia blogo, kad saugaisi?
Nežinau, tokiu atveju jei neturi naujo pleistro, tai gal daryk dabar tą 7dienų pertrauką, tada klijuok naują pakuotę, bet būtinai saugokis papildomai.
Ant užpakalio tai tikrai atsiklijuoja. Buvau kartą užsiklijavus, tai po 4 dienųū teko perklijuot naują  doh.gif

Zinau, kad mama neturi teises man aiskinti, bet jai dzin, ji negali neaiskint, negadinti nervu...Toks jau zmogus...
Atsakyti
Jos teisė aiškint, tavo teisė ignoruot arba užsikimšt ausis smile.gif
Atsakyti
as tai visada ant uzpakalio klijuodavau... nera nusilupe, tik jei buna per daug aptempti triusikeliai, tada gali paslinkti, bet nebuvo taip, kad visai nusiluptu ar pan. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 03 24, 18:17)
as tai visada ant uzpakalio klijuodavau... nera nusilupe, tik jei buna per daug aptempti triusikeliai, tada gali paslinkti, bet nebuvo taip, kad visai nusiluptu ar pan. unsure.gif

Visada buna pirmas kartas doh.gif Man irgi ne karto nebuvo nusilupe, o cia bac staiga visas nusilupo blink.gif
Atsakyti