tai as gal savo airiska recepta nusivesiu - nepakenks gi gal...
nes pas LT daktarytes nesinori eit. o ir sunkiau bus nesiregistravus ir vien tik del recepto registruotis tai...
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 23, 22:30)
Tai tau pasiseke
Man tai liepe recepta saugoti kaip savo aki, nes sake be recepto neparduos 
Idomu kodel nepaprase recepto pas mane pirkau maximos bazes eurovaistineja e
Fillette o tu manai airiskas receptas galios lietuvoje
QUOTE(zuika12 @ 2008 03 23, 11:42)
Taigi jie ten ir uždirba daugiau
QUOTE([fillette] @ 2008 03 23, 19:04)
aha, kainuoja nemazai... planuoju kai skrisiu i lietuva geguze prisipirkt
bet tai kaip del to recepto... tikrai neisiu i lt pas daktarus, kai nesu prisiregistravus net niekur...
Manau, tau prisiregistruoti ir užsimokėti už konsultaciją bus vistiek žymiai pigiau nei Airijoj
QUOTE(zuika12 @ 2008 03 23, 21:21)
Kai kur prašo. Aš vis dar be recepto perku- vis rizikuoju
reiks isbandyt visokius budus
vis tiek as ju gi gausiu
O man vakar nutiko nemalonus dalykas
Nuejau i WC ir apsiciupinejau ar vietoje KP ir pajutau, kad jo nera
Ziuriu pluduriuoja tulike... Siaip KP turejau nusiimti treciadieni. Nesitikejau, kad gali nukristi
Ir nebezinau ka daryti, ar galiu vel klijuoti pleistra nedarant pertraukos po menesio
Gal kas galit patarti jei buvo panasi situacija
Siaip sumazejo pas mane pasitikejimas KP, gal pakeisti i kita kontraceptine priemone...
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 24, 10:27)
O man vakar nutiko nemalonus dalykas
Nuejau i WC ir apsiciupinejau ar vietoje KP ir pajutau, kad jo nera
Ziuriu pluduriuoja tulike... Siaip KP turejau nusiimti treciadieni. Nesitikejau, kad gali nukristi
Ir nebezinau ka daryti, ar galiu vel klijuoti pleistra nedarant pertraukos po menesio
Gal kas galit patarti jei buvo panasi situacija
Siaip sumazejo pas mane pasitikejimas KP, gal pakeisti i kita kontraceptine priemone...
Reikėjo iškart užklijuoti kitą ir nuplėšti tada, kada turėjo būt nuplėštas tas senasis pleistras. Keistai tau čia nutiko
Aš tai dabar klijuoju ant peties, kol šalta ir atvirų drabužių nenešioju. Anksčiau pilvo apačioj klijuodavau, bet pastoviai nuėjus į wc užkabindavau nagu už kraštelio
QUOTE(mylimuke @ 2008 03 24, 12:22)
Reikėjo iškart užklijuoti kitą ir nuplėšti tada, kada turėjo būt nuplėštas tas senasis pleistras. Keistai tau čia nutiko
O kur klijavai? Gal kitoj vietoj bandyk?
Aš tai dabar klijuoju ant peties, kol šalta ir atvirų drabužių nenešioju. Anksčiau pilvo apačioj klijuodavau, bet pastoviai nuėjus į wc užkabindavau nagu už kraštelio
Tai, kad tai 3 pleistras, ji reikejo nuklijuoti treciadieni ir laukti mmm. Neturejau nusipirkusi naujo pleistro, tai ir nebuvo ka uzklijuoti.
Pleistra klijavau ant uzpakalio. Ant peties nenoriu klijuoti, nes nenoriu, kad pamaciusi mama klausinetu kas cia per daiktas.
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 24, 14:07)
Tai, kad tai 3 pleistras, ji reikejo nuklijuoti treciadieni ir laukti mmm. Neturejau nusipirkusi naujo pleistro, tai ir nebuvo ka uzklijuoti.
Jei butu ne sventine diena, buciau nubegusi i vaistine nusipirkti, o dabar esu nezinioje ka daryti toliau.
Pleistra klijavau ant uzpakalio. Ant peties nenoriu klijuoti, nes nenoriu, kad pamaciusi mama klausinetu kas cia per daiktas.
Ji daznai ateina pas mane ryte i kambari kai rengiuosi.
Nu persiprašau, bet tau jau nebe 15, kad mama turėtų teisę kažką klausinėt ir kamantinėt
Nežinau, tokiu atveju jei neturi naujo pleistro, tai gal daryk dabar tą 7dienų pertrauką, tada klijuok naują pakuotę, bet būtinai saugokis papildomai.
Ant užpakalio tai tikrai atsiklijuoja. Buvau kartą užsiklijavus, tai po 4 dienųū teko perklijuot naują
QUOTE(mylimuke @ 2008 03 24, 13:16)
Nu persiprašau, bet tau jau nebe 15, kad mama turėtų teisę kažką klausinėt ir kamantinėt
O ir kas čia blogo, kad saugaisi?
Nežinau, tokiu atveju jei neturi naujo pleistro, tai gal daryk dabar tą 7dienų pertrauką, tada klijuok naują pakuotę, bet būtinai saugokis papildomai.
Ant užpakalio tai tikrai atsiklijuoja. Buvau kartą užsiklijavus, tai po 4 dienųū teko perklijuot naują
Zinau, kad mama neturi teises man aiskinti, bet jai dzin, ji negali neaiskint, negadinti nervu...Toks jau zmogus...
as tai visada ant uzpakalio klijuodavau... nera nusilupe, tik jei buna per daug aptempti triusikeliai, tada gali paslinkti, bet nebuvo taip, kad visai nusiluptu ar pan.
QUOTE([fillette] @ 2008 03 24, 18:17)
as tai visada ant uzpakalio klijuodavau... nera nusilupe, tik jei buna per daug aptempti triusikeliai, tada gali paslinkti, bet nebuvo taip, kad visai nusiluptu ar pan. 
Visada buna pirmas kartas