Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Kucita @ 2008 03 27, 15:07)
Sveikos  smile.gif  Prisijungsiu prie Jūsų  4u.gif
Turiu klausimėlį, ar yra merginų kurios vartoja EVRA daugiau nei metus laiko? Kokie pojūčiai? Gal yra kokių nepageidaujamų poveikių?  g.gif 
Pati naudojau virš metų laiko ir buvo šiokių tokių keblumų, tai įdomu būtų išgirsti kaip jūs jaučiatės  ax.gif

Vartoju Evra jau ketvirti metai ir esu visiskai ja patenkinta mirksiukas.gif Pojuciai visi normalus, nieko neiprasta, kaip visada smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Va ir aš pirmą savaitę pradėjau naudoti šį stebuklą ax.gif , bet man pasisojo toks klausimas, ar galima su šiuo pleistru eiti į soliariumą g.gif , gal kuri nors žinote blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Va ir aš pirmą savaitę pradėjau naudoti šį stebuklą ax.gif , bet man pasisojo toks klausimas, ar galima su šiuo pleistru eiti į soliariumą g.gif , gal kuri nors žinote blush2.gif

Sveikute, aš ši pleistrą naudojau 4 metus tik puse metu kaip nenaudoju nes bandau pratintis prie minties apie gandrus. tai va i soliarumą eiti tikrai galima
tik kiek juokingai atrodo ta vieta kai nuimi pleistrą, labai jau balta
. Ir jei pakeiti pleistro vietą, o ta ankstesnioji pvz. vasarą matosi tai nelabai gražiai atrodo. Tad prieš soliariuma savaitę klijuok kur nors ant sedmanų , kad maziau matytūsi
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 03 27, 18:44)
Sveikutės 4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Kelis puslapius skaiciau atgal tai merginos rase kad galima mirksiukas.gif
o informaciniame lapelyje nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(petsi @ 2008 03 27, 18:21)

Sveikute, aš ši pleistrą naudojau 4 metus tik puse metu kaip nenaudoju nes bandau pratintis prie minties apie gandrus. tai va i soliarumą eiti tikrai galima
tik kiek juokingai atrodo ta vieta kai nuimi pleistrą, labai jau balta
. Ir jei pakeiti pleistro vietą, o ta ankstesnioji pvz. vasarą matosi tai nelabai gražiai atrodo. Tad prieš soliariuma savaitę klijuok kur nors ant sedmanų , kad maziau matytūsi
tongue.gif

QUOTE(zuika12 @ 2008 03 27, 18:22)
Sveika prisijungusi  4u.gif
Kelis puslapius skaiciau atgal tai merginos rase kad galima  mirksiukas.gif
o informaciniame lapelyje nera  g.gif

oi kaip ačiū už atsakymą aciuks.gif , aš pamasčiau, kad tik kas tam pleisrto veikimui nepakenktu, dabar jau drasiai galėsiu žygiuot degintis biggrin.gif , o informaciniame lapelyje nieko apie tai neradau parašyta, nes tikrai atidžiai viską išstudijavau.
dar kolkas mažai aš jį naudoju, bet jau dabar nervuoja tie pūkai aplink susikaupę, atrodo kaip nešvarumai doh.gif , bet gerai, kad ant dupcės užsiklijavus, tai niekas nemato tongue.gif
Atsakyti
Luana as ir dar mazai naudoju ji bet tas tai tiksliai nervuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 03 27, 18:29)
oi kaip ačiū už atsakymą aciuks.gif , aš pamasčiau, kad tik kas tam pleisrto veikimui nepakenktu, dabar jau drasiai galėsiu žygiuot degintis biggrin.gif , o informaciniame lapelyje nieko apie tai neradau parašyta, nes tikrai atidžiai viską išstudijavau.
dar kolkas mažai aš jį naudoju, bet jau dabar nervuoja tie pūkai aplink susikaupę, atrodo kaip nešvarumai doh.gif , bet gerai, kad ant dupcės užsiklijavus, tai niekas nemato tongue.gif

tikrai nesijaudink
pleistras tikrai veiks thumbup.gif
Atsakyti
Su tais pūkais tai tikrai unsure.gif Bet nieko nepakeisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 03 27, 18:33)
Luana as ir dar mazai naudoju ji bet tas tai tiksliai nervuoja  doh.gif

Nu bet nieko, kaipnors irnesakyk.gif , vistiek geriau negu kiekvieną dieną tablietkas ryt tongue.gif

QUOTE(petsi @ 2008 03 27, 18:33)
tikrai nesijaudink
pleistras tikrai veiks thumbup.gif

Čia didžiausia laimė tai MB, kad gumyčių nebereikės pirkt topsecret.gif , Aš tai kažkaip užsiklijavau ir man ramu, net nesvarstau veiks ar ne, gi žinoma kad veiks didis.gif kitaip ir būti negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 03 27, 20:48)
Nu bet nieko, kaipnors  irnesakyk.gif , vistiek geriau negu kiekvieną dieną tablietkas ryt tongue.gif
Čia didžiausia laimė tai MB, kad gumyčių nebereikės pirkt topsecret.gif , Aš tai kažkaip užsiklijavau ir man ramu, net nesvarstau veiks ar ne, gi žinoma kad veiks didis.gif kitaip ir būti negali biggrin.gif

jo geriau nei tabletes drinks_cheers.gif
o mano MB tai pergyvena ax.gif kad tik nepastociau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 03 27, 05:35)
tai kaip suprantu tu siuo metu neklijuoji? g.gif

buvau padariusi metu pertrauka. blush2.gif bet pries metus naudojau daugiau nei puse metu pleistrus. siuo metu laukiu mmm ir vel pradesiu juos klijuotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 03 27, 22:17)
buvau padariusi metu pertrauka.  blush2.gif  bet pries metus naudojau daugiau nei puse metu pleistrus. siuo metu laukiu mmm ir vel pradesiu juos klijuotis  rolleyes.gif

mirksiukas.gif taip pertrauka dariai ar kokia priezastis buvo blush2.gif
Atsakyti