Man ant užpakaliuko nelabai
, ant pilvo apačios tai visai nieko, bet dabar nusprendžiau truputį pilvą kremuku tept, tai KP klijavau ant mentės
žiūrėsim kur toliau sugalvosiu
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 21, 20:52)
Vieną kartą klijavau ant užpakalio, tai vidury savaitės teko perklijuot naują, nes atsilupo 
Man irgi taip buvo, daug strioko apturejau, nes neturejau kito plestro perklijuoti
pradejau ir as naudoti si pleistra, tik biskiuka uzsiklijawau weliau sawaite nei reiketu. Gal zinote ar nepakenks? ar efektyvumas isliks?
dekuj uz ats
QUOTE(Tinute 21 @ 2008 04 23, 18:44)
pradejau ir as naudoti si pleistra, tik biskiuka uzsiklijawau weliau sawaite nei reiketu. Gal zinote ar nepakenks? ar efektyvumas isliks?
dekuj uz ats 
Papildomai saugotis reikia savaitę nuo pleistro užsiklijavimo, jei jis klijuojamas ne pirmą mėnesinių dieną. Bet geriausia klijuoti tą dieną.
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 23, 22:59)
Papildomai saugotis reikia savaitę nuo pleistro užsiklijavimo, jei jis klijuojamas ne pirmą mėnesinių dieną. Bet geriausia klijuoti tą dieną.
taip ir dariau
QUOTE(Lamia @ 2008 04 19, 23:03)
mane pykino pirmus du tris menesius, bet toliau naudojau
na nebuvo bloga iki vemimo, bet budavo kad pasidaro negera. dabar praejo. priprato turbut organizmas. bet gal visgi vistiek naudoju per stiprius kontraceptikus?
jei atsiklijuoja, reiskia priklijuodavai neteisingai. o pukeliai tai man lengvai nsivalo perbraukus kempine
jei atsiklijuoja, reiskia priklijuodavai neteisingai. o pukeliai tai man lengvai nsivalo perbraukus kempine
ant bulkos uzklyjawau.wiska as teisingai uzklyjawau.
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 04 27, 12:17)
ant bulkos uzklyjawau.wiska as teisingai uzklyjawau.
reikia klijuoti ant kuno o ne ant maisto produktu
o jei rimtai, tai daug kam nesilaiko ant uzpakaliuko, zymiai geriau ant menties, pilvo. ir ne taip smarkiai apsipukuoja
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 30, 17:35)
QUOTE(Lamia @ 2008 04 27, 13:25)
reikia klijuoti ant kuno o ne ant maisto produktu
o jei rimtai, tai daug kam nesilaiko ant uzpakaliuko, zymiai geriau ant menties, pilvo. ir ne taip smarkiai apsipukuoja
gerai kad pasakei bo norejau ant apelsinu klijuot