Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Man ant užpakaliuko nelabai schmoll.gif , ant pilvo apačios tai visai nieko, bet dabar nusprendžiau truputį pilvą kremuku tept, tai KP klijavau ant mentės blush2.gif žiūrėsim kur toliau sugalvosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 21, 20:52)
Vieną kartą klijavau ant užpakalio, tai vidury savaitės teko perklijuot naują, nes atsilupo  unsure.gif

Man irgi taip buvo, daug strioko apturejau, nes neturejau kito plestro perklijuoti doh.gif
Atsakyti
pradejau ir as naudoti si pleistra, tik biskiuka uzsiklijawau weliau sawaite nei reiketu. Gal zinote ar nepakenks? ar efektyvumas isliks? smile.gif dekuj uz ats cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute 21 @ 2008 04 23, 18:44)
pradejau ir as naudoti si pleistra, tik biskiuka uzsiklijawau weliau sawaite nei reiketu. Gal zinote ar nepakenks? ar efektyvumas isliks?  smile.gif dekuj uz ats  cool.gif

Papildomai saugotis reikia savaitę nuo pleistro užsiklijavimo, jei jis klijuojamas ne pirmą mėnesinių dieną. Bet geriausia klijuoti tą dieną.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 23, 22:59)
Papildomai saugotis reikia savaitę nuo pleistro užsiklijavimo, jei jis klijuojamas ne pirmą mėnesinių dieną. Bet geriausia klijuoti tą dieną.

taip ir dariau rolleyes.gif tada wiskas gerai, tik suabejojau nes ten tik raso kai wiena diena weliau uzsiklijuoji o as wisa saw pratempiau smile.gif dekuj uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Bet geriau klijuoti kaip parašyta. Visgi tai hormonai ir negerai, jeigu bus išreguliuotas ciklas, jei klijuosi bet kada g.gif
Atsakyti
as visad ant petuku klijuoju ar ant mentes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 04 19, 23:03)
mane pykino pirmus du tris menesius, bet toliau naudojau unsure.gif na nebuvo bloga iki vemimo, bet budavo kad pasidaro negera. dabar praejo. priprato turbut organizmas. bet gal visgi vistiek naudoju per stiprius kontraceptikus? unsure.gif
jei atsiklijuoja, reiskia priklijuodavai neteisingai. o pukeliai tai man lengvai nsivalo perbraukus kempine

ant bulkos uzklyjawau.wiska as teisingai uzklyjawau.
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 04 27, 12:17)
ant bulkos uzklyjawau.wiska as teisingai uzklyjawau.

reikia klijuoti ant kuno o ne ant maisto produktu tongue.gif

o jei rimtai, tai daug kam nesilaiko ant uzpakaliuko, zymiai geriau ant menties, pilvo. ir ne taip smarkiai apsipukuoja
Atsakyti
Matai, kad išsikalinėja tik wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 30, 17:35)
Matai, kad išsikalinėja tik wink.gif

drinks_cheers.gif na kaikuriem tiesiog reikia paburbet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 04 27, 13:25)
reikia klijuoti ant kuno o ne ant maisto produktu tongue.gif

o jei rimtai, tai daug kam nesilaiko ant uzpakaliuko, zymiai geriau ant menties, pilvo. ir ne taip smarkiai apsipukuoja

gerai kad pasakei bo norejau ant apelsinu klijuot ax.gif
Atsakyti