kiek yra pleistriuku viename ipakavime?
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 30, 21:19)
tai ant nosies tada uzsiklyjuok

panos, ką jūs čia....
ant bulkų, nosių...nu jo...
bet ne apie tai...
norėjau paklaust:
savaitę iki paskutinio pleistro pradėjo kraujuot, dabar paskutinį mėn. pleistrą nusiėmiau ir vis dar silpnai kraujuoja. Kas čia per čiūdai??? ir kodėl taip ilgai kraujuoja?? ir jau naudoju apie 4-5 mėn., tai jau sakyčiau turėjo paprast organizmas??
nu kažkas čia ne to...

bet ne apie tai...
norėjau paklaust:
savaitę iki paskutinio pleistro pradėjo kraujuot, dabar paskutinį mėn. pleistrą nusiėmiau ir vis dar silpnai kraujuoja. Kas čia per čiūdai??? ir kodėl taip ilgai kraujuoja?? ir jau naudoju apie 4-5 mėn., tai jau sakyčiau turėjo paprast organizmas??

Sveikos merginos. Paskutiniu metu man pleistras kazkaip silpnai laikosi
. Kas karta kai bunu duse, atsiklijuoja.
Jau keleta menesiu. .Pora kartu jau buvau pati nuemus kol prausiusi po duzu. Po duzo, priklijuoju atgal. Nu su kontracepcija kol kas lyg viskas gerai.
O vakar, varna, nusiklijavau ( nes maciau, kad jau krastai atlipe) padejau ant staliuko ir uzmirsau
. Atsiminiau tik siandien ryte..
Idomu, ar nebus pasekmiu su tokiais darbais.
Gal dar kurioms taip yra. Gal halturina gamintojai ..
O kaina tik dideja...

O vakar, varna, nusiklijavau ( nes maciau, kad jau krastai atlipe) padejau ant staliuko ir uzmirsau

QUOTE(drakosa @ 2008 05 03, 19:03)
panos, ką jūs čia....
bet ne apie tai...
norėjau paklaust:
nu kažkas čia ne to... 

bet ne apie tai...
norėjau paklaust:

Taip kartais buna... Ziurek,kada kraujavimas baigsis,pleistra klijuok iprastai.
Papildyta:
QUOTE(LIUKA* @ 2008 05 03, 23:01)
Sveikos merginos. Paskutiniu metu man pleistras kazkaip silpnai laikosi
. Kas karta kai bunu duse, atsiklijuoja.
Jau keleta menesiu. .Pora kartu jau buvau pati nuemus kol prausiusi po duzu. Po duzo, priklijuoju atgal. Nu su kontracepcija kol kas lyg viskas gerai.
. Atsiminiau tik siandien ryte..
Idomu, ar nebus pasekmiu su tokiais darbais.
O kaina tik dideja... 

Negalima taip daryt.Jei nuklijuoji,turi klijuot tik nauja.Nenuostabu,kad po to blogai laikosi. Isbandyk kitas klijavimo vietas. Po dusu tos vietos stenkis netrint kempine,nemuiluot,po to jokiais kremais netept.
Jei tai nebuvo pirmo pleistro savaite ir be jo buvot ne daugiau nei 24val,jaudintis neverta.
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 04, 01:29)
Taip kartais buna... Ziurek,kada kraujavimas baigsis,pleistra klijuok iprastai.
Papildyta:
Negalima taip daryt.Jei nuklijuoji,turi klijuot tik nauja.Nenuostabu,kad po to blogai laikosi. Isbandyk kitas klijavimo vietas. Po dusu tos vietos stenkis netrint kempine,nemuiluot,po to jokiais kremais netept.
Jei tai nebuvo pirmo pleistro savaite ir be jo buvot ne daugiau nei 24val,jaudintis neverta.
Papildyta:
Naudoju pleista jau daug metu ir viska zinau

Kempine netrinu, tiesiog duso gelis patenka kazkaip

QUOTE(LIUKA* @ 2008 05 04, 01:40)
Naudoju pleista jau daug metu ir viska zinau
. Anksciau taip nebuvo. Po nuklijavimo, kai uzklijuoju laikosi gerai ir tvirtai .Tik va pergyvenu, kad pamirsau per nakti
Tai buvo 2 pleistras,ne pirmas.
. Tai dabar nuklijuoju kartais pries einant i dusa
, o po- usklijuoju. Lasikosi gerai visas kitas dienas. 

na tavo vietoje tikrai susirupinciau ir kuri laika naudociausi papildoma apsauga. Taip naudoti pleistra kaip tu ji naudoji negalima

o del kainos tai jis siaubingai brangsta

QUOTE(zis @ 2008 05 04, 02:54)
na tavo vietoje tikrai susirupinciau ir kuri laika naudociausi papildoma apsauga. Taip naudoti pleistra kaip tu ji naudoji negalima
Smarkiai rizikuoji pastoti. Niekaip nesuprantu kaip tu ji taip lengvai gali nusiplest ir vel prilipint
Man jis kaip prisiklijuoja, tai nusiemimo diena, vos galiu ji atplest
Vln. dabar be nuolaidos kainuoja 62lt

Dėl klijavimo tai pritariu

Man irgi labai sunkiai atsiklijuoja, o paskui jis beveik nelipnus būna, kaip ten vėl priklijuot, nežinau

Man tai net skauda kai nulupti reikia tą pleistrą
, aš tai net nelabai tikiu, kad nuluptas jis vėl prilimpa

QUOTE(drakosa @ 2008 05 03, 20:03)
panos, ką jūs čia....
bet ne apie tai...
norėjau paklaust:
nu kažkas čia ne to... 

bet ne apie tai...
norėjau paklaust:

negalima kraujuot..eik pas daktare..