Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Ant kaktos gal? g.gif
Atsakyti
kiek yra pleistriuku viename ipakavime?
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 05 01, 18:21)
kiek yra pleistriuku viename ipakavime?

3
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 30, 21:19)
Ant kaktos gal?  g.gif

tai ant nosies tada uzsiklyjuok bigsmile.gif idomu kaip atrodytum:P
Atsakyti
panos, ką jūs čia.... g.gif ant bulkų, nosių...nu jo... cool.gif unsure.gif
bet ne apie tai...
norėjau paklaust:
savaitę iki paskutinio pleistro pradėjo kraujuot, dabar paskutinį mėn. pleistrą nusiėmiau ir vis dar silpnai kraujuoja. Kas čia per čiūdai??? ir kodėl taip ilgai kraujuoja?? ir jau naudoju apie 4-5 mėn., tai jau sakyčiau turėjo paprast organizmas?? g.gif nu kažkas čia ne to... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Paskutiniu metu man pleistras kazkaip silpnai laikosi unsure.gif . Kas karta kai bunu duse, atsiklijuoja. blink.gif Jau keleta menesiu. .Pora kartu jau buvau pati nuemus kol prausiusi po duzu. Po duzo, priklijuoju atgal. Nu su kontracepcija kol kas lyg viskas gerai. ax.gif
O vakar, varna, nusiklijavau ( nes maciau, kad jau krastai atlipe) padejau ant staliuko ir uzmirsau verysad.gif . Atsiminiau tik siandien ryte.. doh.gif Idomu, ar nebus pasekmiu su tokiais darbais.
Gal dar kurioms taip yra. Gal halturina gamintojai .. g.gif O kaina tik dideja... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 05 03, 19:03)
panos, ką jūs čia.... g.gif ant bulkų, nosių...nu jo... cool.gif  unsure.gif
bet ne apie tai...
norėjau paklaust:
savaitę iki paskutinio pleistro pradėjo kraujuot, dabar paskutinį mėn. pleistrą nusiėmiau ir vis dar silpnai kraujuoja. Kas čia per čiūdai??? ir kodėl taip ilgai kraujuoja?? ir jau naudoju apie 4-5 mėn., tai jau sakyčiau turėjo paprast organizmas??  g.gif  nu kažkas čia ne to... schmoll.gif

Taip kartais buna... Ziurek,kada kraujavimas baigsis,pleistra klijuok iprastai.
Papildyta:
QUOTE(LIUKA* @ 2008 05 03, 23:01)
Sveikos merginos. Paskutiniu metu man pleistras kazkaip silpnai laikosi unsure.gif . Kas karta  kai bunu duse, atsiklijuoja.  blink.gif  Jau keleta menesiu. .Pora kartu jau buvau pati nuemus kol prausiusi po duzu. Po duzo, priklijuoju atgal. Nu su kontracepcija kol kas lyg viskas gerai.  ax.gif
O vakar, varna, nusiklijavau ( nes maciau, kad jau krastai atlipe) padejau ant staliuko ir uzmirsau verysad.gif . Atsiminiau  tik siandien ryte.. doh.gif  Idomu, ar nebus pasekmiu su tokiais darbais. 
Gal dar kurioms taip yra. Gal halturina gamintojai .. g.gif O kaina tik dideja... gun_bandana.gif

Negalima taip daryt.Jei nuklijuoji,turi klijuot tik nauja.Nenuostabu,kad po to blogai laikosi. Isbandyk kitas klijavimo vietas. Po dusu tos vietos stenkis netrint kempine,nemuiluot,po to jokiais kremais netept.
Jei tai nebuvo pirmo pleistro savaite ir be jo buvot ne daugiau nei 24val,jaudintis neverta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 04, 01:29)
Taip kartais buna... Ziurek,kada kraujavimas baigsis,pleistra klijuok iprastai.
Papildyta:

Negalima taip daryt.Jei nuklijuoji,turi klijuot tik nauja.Nenuostabu,kad po to blogai laikosi. Isbandyk kitas klijavimo vietas. Po dusu tos vietos stenkis netrint kempine,nemuiluot,po to jokiais kremais netept.
Jei tai nebuvo pirmo pleistro savaite ir be jo buvot ne daugiau nei 24val,jaudintis neverta.

Naudoju pleista jau daug metu ir viska zinau smile.gif . Anksciau taip nebuvo. Po nuklijavimo, kai uzklijuoju laikosi gerai ir tvirtai .Tik va pergyvenu, kad pamirsau per nakti verysad.gif Tai buvo 2 pleistras,ne pirmas.
Kempine netrinu, tiesiog duso gelis patenka kazkaip g.gif . Tai dabar nuklijuoju kartais pries einant i dusa ax.gif , o po- usklijuoju. Lasikosi gerai visas kitas dienas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIUKA*: 03 gegužės 2008 - 23:42
QUOTE(LIUKA* @ 2008 05 04, 01:40)
Naudoju pleista jau daug metu ir viska zinau smile.gif . Anksciau taip nebuvo. Po nuklijavimo, kai uzklijuoju laikosi gerai ir tvirtai .Tik va pergyvenu, kad pamirsau per nakti verysad.gif Tai buvo 2 pleistras,ne pirmas.
Kempine netrinu, tiesiog duso gelis patenka kazkaip g.gif . Tai dabar nuklijuoju kartais pries einant i dusa ax.gif , o po- usklijuoju. Lasikosi gerai visas kitas dienas. 4u.gif

na tavo vietoje tikrai susirupinciau ir kuri laika naudociausi papildoma apsauga. Taip naudoti pleistra kaip tu ji naudoji negalima schmoll.gif Smarkiai rizikuoji pastoti. Niekaip nesuprantu kaip tu ji taip lengvai gali nusiplest ir vel prilipint g.gif Man jis kaip prisiklijuoja, tai nusiemimo diena, vos galiu ji atplest ax.gif
o del kainos tai jis siaubingai brangsta schmoll.gif Vln. dabar be nuolaidos kainuoja 62lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 04 gegužės 2008 - 01:55
QUOTE(zis @ 2008 05 04, 02:54)
na tavo vietoje tikrai susirupinciau ir kuri laika naudociausi papildoma apsauga. Taip naudoti pleistra kaip tu ji naudoji negalima schmoll.gif Smarkiai rizikuoji pastoti. Niekaip nesuprantu kaip tu ji taip lengvai gali nusiplest ir vel prilipint g.gif Man jis kaip prisiklijuoja, tai nusiemimo diena, vos galiu ji atplest ax.gif
o del kainos tai jis siaubingai brangsta schmoll.gif Vln. dabar be nuolaidos kainuoja 62lt doh.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif O bože doh.gif Per porą metų dvigubai pabrango doh.gif Aš prieš mėnesį dar su 10% nuolaida 48lt mokėjau blush2.gif
Dėl klijavimo tai pritariu drinks_cheers.gif Info lapelyje aiškiai parašyta, kad tokių cirkų daryti negalima. O jei žino ir daro, tada tegu neuždavinėja durnų klausimų. jei nežaistų su tuo pleistru, tai nebūtų ir pamiršus.
Man irgi labai sunkiai atsiklijuoja, o paskui jis beveik nelipnus būna, kaip ten vėl priklijuot, nežinau g.gif
Atsakyti
Man tai net skauda kai nulupti reikia tą pleistrą doh.gif , aš tai net nelabai tikiu, kad nuluptas jis vėl prilimpa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 05 03, 20:03)
panos, ką jūs čia.... g.gif ant bulkų, nosių...nu jo... cool.gif  unsure.gif
bet ne apie tai...
norėjau paklaust:
savaitę iki paskutinio pleistro pradėjo kraujuot, dabar paskutinį mėn. pleistrą nusiėmiau ir vis dar silpnai kraujuoja. Kas čia per čiūdai??? ir kodėl taip ilgai kraujuoja?? ir jau naudoju apie 4-5 mėn., tai jau sakyčiau turėjo paprast organizmas??  g.gif  nu kažkas čia ne to... schmoll.gif

negalima kraujuot..eik pas daktare..
Atsakyti