Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(laurat @ 2008 05 07, 18:58)
buvau siandien pas ginekologe, gavau recepta pleistrui, bet dabar galvoju ar man jo reikia  unsure.gif kol kas nera salygu su berniuku  smileysex.gif daznai (pora kartu i savaite), iki siol naudojom prezervatyvus. pasimeciau dabar is vis..... ar del keliu kartu i savaite man reikia to pleistro....  g.gif

Keli kartai į savaitę tai mažai? O kiek reikia, kad būtų nemažai? Juk įvairiai su tuo seksu būna, kartais labai dažnai, kartais rečiau, bet negi dabar klijuosies tik tada, kai dažnai? Absurdas gi būtų.

QUOTE(Valodkaite @ 2008 05 07, 20:54)
O as mergaites panaudojau ta pleistra 3savaites, ir siandien nuemiau velniop, nes po antros savaites taip isbere dideliais ir raudonais spuogais, kad gyvenime nesu ju turejusi. Siaubas kazkoks....  doh.gif  doh.gif  doh.gif
O pykinimas vakarais ir galvos skausmas koks budavo tai nemoku apsakyti zodziais...
Na gal cia man taip tik nutiko, gal kitom jis tinka, bet as jo daugiau tikrai nebesiklijuosiu...  schmoll.gif  schmoll.gif

O gal bėrimas ne nuo pleistro?

P.S. man vakar be recepto nebepardavė verysad.gif O klijuot jau 6dienį, nespėsiu pas ginę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 08, 21:30)
Keli kartai į savaitę tai mažai? O kiek reikia, kad būtų nemažai? Juk įvairiai su tuo seksu būna, kartais labai dažnai, kartais rečiau, bet negi dabar klijuosies tik tada, kai dažnai? Absurdas gi būtų.
O gal bėrimas ne nuo pleistro?
P.S. man vakar be recepto nebepardavė  verysad.gif  O klijuot jau 6dienį, nespėsiu pas ginę  doh.gif

Isbandyk kita vaistine, mano vyras visada perka be recepto, nes jis pas mane rankinuke saugiai guli, o jis pamirsta paimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MijaV @ 2008 05 08, 09:13)
Labux,
Iki tol naudojau kontraceptini zieda (jau tuoj du metai), nusprendziau ismeginti ir pleistra -sian lygiai savaite...kol kas manau, kad grisiu prie ziedo, nes ispudziai klaikus schmoll.gif atsikliuoja kampai pastoviai ir jis TOOOKS apsiveles ir purvinas aplink, kad  schmoll.gif
Negraziai labai atrodo cool.gif

blogai priklijavai

QUOTE(mylimuke @ 2008 05 08, 20:30)
P.S. man vakar be recepto nebepardavė  verysad.gif  O klijuot jau 6dienį, nespėsiu pas ginę  doh.gif

irgi norejau sakyti bandyk eiti i kita vaistine, mazesne kokia
arba siusk dieda, vaistininkes jom atlaidesnes biggrin.gif
Atsakyti
Aš kolkas Eurovaistinėj be recepto nusiperku mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, vakar pasitarem su berniuku ir nusprendem, kad vis gi reikia man to pleistro. Dabar lieka laukti artejanciu dienu ir klijuotis pleistriuka smile.gif
Atsakyti

Naudoju pleistriuka antrus metus, o sesuo jau 4tus ir mes abi labai patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
labai tikiuosi, kad ir as busiu patenkinta juo smile.gif
Atsakyti
Jo, tikriausiai nepardavė todėl, kad pirkau Vilniuj, pas mus "kaime" visada parduodavo biggrin.gif Šiandien pagaliau jau turiu, anyta nupirko biggrin.gif ta irgi kt be recepto pirko jau kurį laiką ir vis išsisukdavo biggrin.gif
Vsio, eisiu jau pas ginę, kitaip nebus doh.gif Be to ir profilaktiškai jau beveik laikas pasitikrint.
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 05 07, 20:26)
kodel ne?
negi reikia kasdien po 5kartus, kad imtum pleistra naudoti?

Aš čia biškį pavėluotai ax.gif nemanau, kad verta ginčytis: pleistras tikrai kažkiek kenkia organizmui, tik neaišku, po kiek metų visa tai atsilieps. Tiesiog pasvėrus tuos du kartus į savaitę ir galimą žalą, manau hormoninę kontracepciją reiktų atidėti tiems laikams, kai santykiai bus reguliaresni, pvz., pora apsigyvens kartu. Čia tik mano nuomonė, tikrai nenoriu ginčytis nei diskutuoti. rolleyes.gif
Atsakyti
ir vel man prireike jusu pagalbos.

Situacija tokia. pries gera savaite turejo prasideti mano dienos (kadangi kelias dienas geriau vitamina C, matyt todel jos gerokai veluoja), bet pries kelias dienas (ketvirtadieni) isgeriau Postinor 2. Ir galvoju - kada man reikes klijuotis kontraceptini pleistra jei netycia atsiras salutinis Postinoro poveikis (kraujavimas)? ar tas kraujavimas skaitysis kaip mano dienu pradzia?

nzn ar supratot ko klausiu, bet kitaip nemoku paaiskinti blush2.gif
Atsakyti
klijuodavausi,ir gerai priklijuodavau,bet taip pat vargau,tik paprakaituoju ir atsiklijuodavo verysad.gif ,gaila
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 05 11, 11:30)
Aš čia biškį pavėluotai  ax.gif  nemanau, kad verta ginčytis: pleistras tikrai kažkiek kenkia organizmui, tik neaišku, po kiek metų visa tai atsilieps. Tiesiog pasvėrus tuos du kartus į savaitę ir galimą žalą, manau hormoninę kontracepciją reiktų atidėti tiems laikams, kai santykiai bus reguliaresni, pvz., pora apsigyvens kartu. Čia tik mano nuomonė, tikrai nenoriu ginčytis nei diskutuoti.  rolleyes.gif

Dėl poveikio nesiginčiju.
Kodėl manote, kad apsigyvenus kartu santykiai padažnės? Yra porų, kurios dar rečiau mylisi, bet naudoja patikimą kontracepciją.

QUOTE(laurat @ 2008 05 13, 12:05)
ir vel man prireike jusu pagalbos.

Situacija tokia. pries gera savaite turejo prasideti mano dienos (kadangi kelias dienas geriau vitamina C, matyt todel jos gerokai veluoja), bet pries kelias dienas (ketvirtadieni) isgeriau Postinor 2. Ir galvoju - kada man reikes klijuotis kontraceptini pleistra jei netycia atsiras salutinis Postinoro poveikis (kraujavimas)? ar tas kraujavimas skaitysis kaip mano dienu pradzia?

nzn ar supratot ko klausiu, bet kitaip nemoku paaiskinti  blush2.gif

Bent jau po Postinoro siūlau susirūpinti kontraceptikais. Nes šio nuodo gali dar ne kartą prireikti.
Manau, kad reiktų palaukti tikrųjų mėnesinių ir tik tada klijuoti.
Atsakyti