Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(mylimuke @ 2008 05 14, 01:14)
Dėl poveikio nesiginčiju.
Kodėl manote, kad apsigyvenus kartu santykiai padažnės? Yra porų, kurios dar rečiau mylisi, bet naudoja patikimą kontracepciją.

Sakau, kad bus reguliaresni. Neturint sąlygų gal tie keli kartai įvyksta ne kiekvieną savaitę ir pan. Na neesmė, kiekvienas renkasi pats. Iš tikrųjų, jei labai labai sąžiningai, tai pleistras buvo mano pirmoji kontraceptinė priemonė ir, manau, labai vykusi, nes neturintiems patirties kp suteikia tam tikrą laisvę - jautiesi ramiau ir gali per daug negalvoti apie apsaugą - ji tiesiog veikia smile.gif Bet deja, vėliau ėmė lįsti pašaliniai poveikiai ir aš atsisakiau kp. Atsisakyti buvo sunku, bet dabar jaučiuosi tiesiog thumbup.gif

O su tuo postinoru tai išvis blink.gif nieko nenoriu įžeisti, bet man žiauriai skamba 'šiandien sugėriau postinor, kada galėsiu pradėti naudoti kp?'
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 05 16, 22:26)
Sakau, kad bus reguliaresni. Neturint sąlygų gal tie keli kartai įvyksta ne kiekvieną savaitę ir pan. Na neesmė, kiekvienas renkasi pats. Iš tikrųjų, jei labai labai sąžiningai, tai pleistras buvo mano pirmoji kontraceptinė priemonė ir, manau, labai vykusi, nes neturintiems patirties kp suteikia tam tikrą laisvę - jautiesi ramiau ir gali per daug negalvoti apie apsaugą - ji tiesiog veikia  smile.gif Bet deja, vėliau ėmė lįsti pašaliniai poveikiai ir aš atsisakiau kp. Atsisakyti buvo sunku, bet dabar jaučiuosi tiesiog  thumbup.gif 

O su tuo postinoru tai išvis  blink.gif  nieko nenoriu įžeisti, bet man žiauriai skamba 'šiandien sugėriau postinor, kada galėsiu pradėti naudoti kp?'

O kas čia tokio, kad nepasimyli savaitę? Jeigu partneris ilgalaikis ir pastovus, tuomet ir kontracepcija tokia pat turi būti. O kad kartais nepasimyli savaitę ar net dvi, ne priežastis atsisakyti patikimų kontraceptikų. Juk būna įvairių aplinkybių, didesnių pertraukų tarp to "keli kartai per savaitę", tai ar neturėčiau naudoti kontracepcijos?

Žiauriai ar ne žiauriai skamba, bet kai kurie apie rimtesnę kontracepciją susimąsto tik po Postinor'o. Bet tai jau geriau, nei Postinorą gerti vietoj kt... O tokių yra.
Atsakyti
na va, as jau nuo ketvirtadienio su pleitru vaiksau. Kol kas nieko ypatingo nejauciu smile.gif

Tik nesuprantu vieno, jeigu kas uzsiklijavau pleistra pirma menesiniu diena, antra klijuosiu po savaites, trecia - dar kita savaite, tai ka, as po 2 savaiciu vel tureciau susirgti?
o kita pakuote kai pradesiu-tai viskas turetu buti normaliai (sirgsiu po 3 savaitciu) rolleyes.gif
Atsakyti
as tai jau pora metu evra pleistra naudoju. Siaip is tikruju negaliu nieko pasakyti apie poveiki, nes dvigubai saugomes. Man kazkaip baisu vien pleistru pasitiketi sad.gif
O del pleistro nesiojimo viskas gerai, tik kartais buna, kad niezti ta vieta, kur uzklijuota. Bet cia retokai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 05 19, 09:25)
na va, as jau nuo ketvirtadienio su pleitru vaiksau. Kol kas nieko ypatingo nejauciu smile.gif

Tik nesuprantu vieno, jeigu kas uzsiklijavau pleistra pirma menesiniu diena, antra klijuosiu po savaites, trecia - dar kita savaite, tai ka, as po 2 savaiciu vel tureciau susirgti?
o kita pakuote kai pradesiu-tai viskas turetu buti normaliai (sirgsiu po 3 savaitciu)  rolleyes.gif

Šiaip sirgsi kas 4 sav, bet per pirmą KP mėnesį bus ciklas savaite trumpesnis. Nieko tokio gi mirksiukas.gif

QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 14:03)
as tai jau pora metu evra pleistra naudoju. Siaip is tikruju negaliu nieko pasakyti apie poveiki, nes dvigubai saugomes. Man kazkaip baisu vien pleistru pasitiketi sad.gif
O del pleistro nesiojimo viskas gerai, tik kartais buna, kad niezti ta vieta, kur uzklijuota. Bet cia retokai taip smile.gif

Aišku papildoma apsauga niekada gėdos nedaro lotuliukas.gif bet KP bent jau manęs nėra apvylęs. Ir dauguma mergaičių čia pasakytų tą patį.
Atsakyti
Idomu man pasidare, ar nieko baisaus jei atsirado raukse per visa pleistra? Ar man ji atklijuoti ir panaikinti rauksle.Ar palaukti likusias kelias dienas, nes tuoj reikes klijuotis nauja pleista.

Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 05 20, 12:28)
Idomu man pasidare, ar nieko baisaus jei atsirado raukse per visa pleistra? Ar man ji atklijuoti ir panaikinti rauksle.Ar palaukti likusias kelias dienas, nes tuoj reikes klijuotis nauja pleista.

Nieko tokio, jei rauksle nera susiklijavusi per viduri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 05 20, 12:04)
Nieko tokio, jei rauksle nera susiklijavusi per viduri smile.gif

Hmz... net nzn kaip cia nupasakoti kur ji yra... g.gif
Atsakyti
Viskas metu pleistrą lauk verysad.gif Pradėjau labai blogai jaustis, kai tik prisiklijuoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 05 20, 12:43)
Viskas metu pleistrą lauk  verysad.gif  Pradėjau labai blogai jaustis, kai tik prisiklijuoju  unsure.gif

Kaip pasireiskia tas blogumas? g.gif

Man kol kas nieko ypatingo nepasireiksia...
Atsakyti
O aš vakar nenusipikau pleistro, nepardavė be recepto:verysad: , o vakar jau klijuot reikėjo, tai dabar teks šuoliuot pas ginę, bet šį mėnesį jau pertrauka KP bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 05 20, 16:01)
O aš vakar nenusipikau pleistro, nepardavė  be recepto:verysad: , o vakar jau klijuot reikėjo, tai dabar  teks šuoliuot pas ginę, bet šį mėnesį jau pertrauka  KP bus doh.gif

O bandei tik vienoj vaistinej ar keliose?
Atsakyti