Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(varlyte @ 2008 02 11, 11:13)
gal dazus per daug atskiedziu? rolleyes.gif

nu gal g.gif Aš kartais visai neskiedžiu ax.gif
Atsakyti
Varlyte, tikriausiai tame ir priezastis. As tai neskiedziu visai.
Atsakyti
Bet jeigu neskiest tada lieka tokie tarsi dryziai nuo dazu g.gif
Atsakyti
Nu as tai turiu stikline vandenuko po ranka, kai reik sulygint. O taip neskiedziu
Atsakyti
Merginos niu pažėrėt gožių jūs čia thumbup.gif
Vaizduote tavo darbeliai kaip visada kitokie ir tuo idomus smile.gif
Ita, na tu ir pati žinai tongue.gif mirksiukas.gif

Aš bandžiau daryti šita technika ant sidabrinio modelino bet mastau kad per mazai isispaude, nes matėsi tik vos vos. S kuo čia spaudei Ita?
Dar vienas dalykas, niu supykau aš ant to modelino dariau su baltu metalik zvakide, nu gavosi idomiai, tik.. kai slifavau liko kaip paprasta balta , blizgucio ane vieno sad.gif kazkaip su rudu bandziau tai liko ant jo blizguciu, o cia ne sad.gif

Atsakyti
na pjausciau paprastu kanceliariniu peiliuku ax.gif
metalikai kartais taip daro smile.gif
o nuo ko priklauso nelabai zinau blush2.gif
Atsakyti
Jutare,tu žiedelius gamini ,juos kartu su metalu kepi ar lipini jau iškeptus.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2008 02 11, 14:58)
Jutare,tu žiedelius gamini ,juos kartu su metalu kepi ar lipini jau iškeptus.... g.gif

su metalu ax.gif
Atsakyti
sveikos!
jau keli metai vis ka nors padarau is fimo, bet va tik siandien, paskaicius sia temele, atradau, kad jus dirbinelius lakuojat ax.gif
ka tas lakas duoda?stiprumo?neteplumo?ir ar tai visada butina?

http://www.cosyart4u...nos-rankdarbiai
Atsakyti
monkdia, kokie gražūs papuošalai bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif labai įdomūs, splavingi wub.gif
O lakas suteikia blizgumo darbui, pagyvina spalvas (visada lakuoju, nes dažnai iškepus man patamsėja darbeliai o nulakavus splavo šiek tiek atsigauna) Na tiek iš mano pusės, pati dar nesu įgudus šioj srity.
Atsakyti
QUOTE(monkdia @ 2008 02 11, 17:25)
sveikos!
jau keli metai vis ka nors padarau is fimo, bet va tik siandien, paskaicius sia temele, atradau, kad jus dirbinelius lakuojat  ax.gif 
ka tas lakas duoda?stiprumo?neteplumo?ir ar tai visada butina?

http://www.cosyart4u...nos-rankdarbiai

kokie žmonės pasirodė mirksiukas.gif lotuliukas.gif Nulakavus darbeliai įgauna ryškesnes spalvas, nesitepa ir pan. Bet lakuot nėra būtina mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz info:)
eisiu pirkt lako ir bandysiu, kas gausis..
Atsakyti