Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Jutare, aš sutirpau... wub.gif clap_1.gif user posted image
...gal gali parašyti, kokias spalvas maišei, kokios skaidrios spalvos ar kotokios... ar čia viskas iš Fimo?
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 29, 10:45)
nu pakabukas tai prabangiai atrodo ir  odinuke cia tikrai netiktu drinks_cheers.gif

tai va todėl ir griebiau grandinėlę biggrin.gif

QUOTE(agente009 @ 2008 02 29, 10:47)
Jutare, aš sutirpau... wub.gif  clap_1.gif user posted image
...gal gali parašyti, kokias spalvas maišei, kokios skaidrios spalvos ar kotokios... ar čia viskas iš Fimo?

nugi ačiū labai blush2.gif 4u.gif

taip, čia viskas iš fimo biggrin.gif Dėl spalvų, tai tikrai ne kažką pasakysiu, nes čia iš likučių doh.gif biggrin.gif Skaidri tai baltas transparentas, dar yra juoda, ir, berods, konjakinė mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 02 29, 11:25)
Vis pasiziuriu i Miegucio "blynukus" - grazus lygus, krastai neuzsiriete... man taip neiseina  verysad.gif Turiu pauosalu komplektuka padarius, tik niekaip neprisiverciu iskept - bijau, kad ir vel krastai uzsiries  verysad.gif

man ir riesdavosi, kai i labai ikaitinta orkaite dedavau, ypac jei darbeliai iki 0,5cm..tai dabar dedu i salta ir jungiu ,kad po truputi siltu, ir viskas ok gaunasi smile.gif

beje, labai visoms aciu uz patarimus del lako smile.gif jau isbandziau, tai taip patiko, kad visus senuosius savo darbelius irgi uzlakavau biggrin.gif
Atsakyti
jutare koks grazutis ir spalvos wub.gif eina sau koks grazus thumbup.gif wub.gif
QUOTE(monkdia @ 2008 02 29, 12:03)
beje, labai visoms aciu uz patarimus del lako  smile.gif  jau isbandziau, tai taip patiko, kad visus senuosius savo darbelius irgi uzlakavau  biggrin.gif

kokie cia patrimai del lako, ka praziopliau doh.gif gal gali pasakyti mirksiukas.gif blyn o as sedziu laukiu kada laka atves , nes era pirkti, tai tik uzsisakiau cia pas mumis vienoj parduotuvej, sake per savaite atsives, et ir laukiu, uzsisakiau is tikru spalvu blizgus lakas ne vandens pagrindu a tas geras g.gif
Atsakyti
Jurate, grazus pakabukas thumbup.gif

monkdia, aciu, pabandysiu i salta orkaite deti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 29, 11:21)
uzsisakiau is tikru spalvu blizgus lakas ne vandens pagrindu a tas geras  g.gif

geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 02 29, 14:10)

aciuka mirksiukas.gif niu tei tada gerai , daba ramiai sedesiu ir lauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos!
Jutare - nu labai gražu (kaip ir visada) Čia "plėšei" ar kaip kitaip darei?

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 29, 11:21)
jutare koks grazutis ir spalvos  wub.gif  eina sau koks grazus  thumbup.gif  wub.gif

kokie cia patrimai del lako, ka praziopliau  doh.gif gal gali pasakyti  mirksiukas.gif  blyn o as sedziu laukiu kada laka atves , nes era pirkti, tai tik uzsisakiau cia pas mumis vienoj parduotuvej, sake per savaite atsives, et ir laukiu, uzsisakiau is tikru spalvu blizgus lakas ne vandens pagrindu a tas geras  g.gif

Iš tikrų spalvų tai dar gali tekti palaukt... Vilniuj ten dabar kaip iššluota. Sakė kovo pradžioje prekes atsiveš. Aną savaitę buvau nusiuntus savo bendradarbį į tikras saplvas, tai sakė lako buvo tik mažose bonkutėse, iš 9 prašytų spalvų atvežė tik 3. Peilių irgi neturėjo. (Berniukas-pardavėjas pasislėpė kambariuke, kai bendradarbis apie peilius užsiklausė ) hihihi.gif
Atsakyti
na keista g.gif
as vakar tikrose spalvose pirkausi sau lako raud kamsteliui ir buvo jo smile.gif ir dar palikau 3 bonkutes ax.gif 4u.gif

nors su spalvom tai tikrai ne kas smile.gif
Atsakyti
Jutares pakabukas nuostabus! wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti