Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

blink.gif vajetau nu ir netingek tu man tiek lapeliu ir gelyciu prilipint bigsmile.gif as tai kai noredavau turet visokiu spalvu nagu lako(pas mus kaime tik baltas perlamutrinis ir ryskiai raudonas budavo) tai i flomasterio sirdele ipildavau dekolono nu ir isspausdavau tada i laka jau nusidaziusi odekolona doh.gif nu ir turedavau ruzavu violetiniu zalio laku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 28, 09:49)
blink.gif vajetau nu ir netingek tu man tiek lapeliu ir gelyciu prilipint bigsmile.gif as tai kai noredavau turet visokiu spalvu nagu lako(pas mus kaime tik baltas perlamutrinis ir ryskiai raudonas budavo) tai i flomasterio sirdele ipildavau dekolono nu ir isspausdavau tada i laka jau nusidaziusi odekolona doh.gif nu ir turedavau ruzavu violetiniu zalio laku lotuliukas.gif

Jo, Seni geri laikai. Mano vyras buvo, kaip dabar vadina- didžejus. Iš širdučių išspaustu tušu dažydavo nitrolaką ir paprastas lemputes juo dažydavo - "šviesos muzika" lotuliukas.gif Bandė ir taip kaip Opapa, bet greit nusilupdavo - nuo karščio.

O Bjauruska tai kantri mergaitė, tiek smulkių detalių prigamint. Aš tokios metous tiek kantrybės neturėdavau (Aš pažiūrėjau - jai tada apie 19 buvo beee.gif )
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 02 28, 12:35)
Jo, Seni geri laikai. Mano vyras buvo, kaip dabar vadina- didžejus. Iš širdučių išspaustu tušu dažydavo nitrolaką ir paprastas lemputes juo dažydavo - "šviesos muzika"  lotuliukas.gif Bandė ir taip kaip Opapa, bet greit nusilupdavo - nuo karščio.

[/color] beee.gif )

lotuliukas.gif
bet tai ko tik neprisigalvodavom,ania bigsmile.gif
Atsakyti
Oho, kokios jus isradingos, as tai tikrai nebuciau sugalvojus. Bet man akzkaip ir nepatikdavo tie spalvoti lakai, visalaik tik juodau nagus lakuodavau smile.gif.

Bjauruska, tikrai labai miela kruopsciai padaryta dezute, saunuole. wink.gif
Atsakyti
Nu jo. Pasakojo manao auklėtoja, kai ji studentavo (jai dabar apie 55) sugalvojo mergos plaukus dažyt. Užsimanė melsvo atspalvio. Būdabo tokie "cheminiai" pieštukai - šiaip rašo juodai, bet kai paseilini - mėlynai. Nu tai va, ištirpdė jos tą pieštuką vandenyje, išsiplovė galvas ir džiovina. Bedžiovindamos užmigo. Spėkit kokios spalvos buvo plaukai atsibudus... žali. Davai plaut - neatsiplauna. Taip ir vaikščiojo porą savaičių su "žaliu atspalviu". hihihi.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus smile.gif
Na, o daziau ne su sutinuku sirdelemis, o su paprasciausiais akiu seseliais lotuliukas.gif Kai realiai ziuri i dezute, tai matosi perlamutras smile.gif Reikes gal vel pabandyti su seseliais pazaisti g.gif pries kepant i baigta darbeli siek tiek ju itrinus turetu buti visai idomiai... g.gif Tik jau tokio darbuko nepaslifuosi, seseliai nusitrins verysad.gif
(tiesa, tai buvo daugiau nei pries 15 metu... man tada apie 15-16 buvo... atrodo... lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 02 28, 11:08)
Aciu uz pagyrimus smile.gif
Na, o daziau ne su sutinuku sirdelemis, o su paprasciausiais akiu seseliais  lotuliukas.gif Kai realiai ziuri i dezute, tai matosi perlamutras smile.gif Reikes gal vel pabandyti su seseliais pazaisti  g.gif pries kepant i baigta darbeli siek tiek ju itrinus turetu buti visai idomiai...  g.gif Tik jau tokio darbuko nepaslifuosi, seseliai nusitrins  verysad.gif
(tiesa, tai buvo daugiau nei pries 15 metu... man tada apie 15-16 buvo... atrodo...  lotuliukas.gif )

Nu, molodec. Tokiuos metuos aš tikrai tiek kantrybės neturėjau. O šešėliais tai dažo modeliną. Skaičiau rusaičių forumuos, jos ten cernit ir cvetik modeliną dažo. Ir ne tik ant viršaus patepa, bet ir įminko.
O dėl šlifavimo, tai ir ne visus fimo metalikus pašlifuosi - blizgumas nusišlifuoja
Atsakyti
Bandziau ir as su seseliais, tai i balta perlamutra idejau asfaltiniu-tamsiai melynu, visai nieko atrodo ir spalvyte nebloga gavos, bet dar nieko nedariau taip ir guli suminkytas gabalas. Taciau pastebejau kad jeigu daugiau idedi tai tada trupet pradeda, sunkiau minkosi ir du gabaliukus sunkiau suklijuot, na zodziu fimas per sausas darosi.
Papildyta:
kazkur kazkada buvo nuoroda kaip isardyt pasta masinka, gal kas turit?
a to kazkur prisikaupe juodo modelino ir balta purvina doh.gif
Atsakyti
O, ziuriu, bruksniukas tupi, dabaj Bruksniuk, rezk. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 28, 13:18)
O, ziuriu, bruksniukas tupi, dabaj Bruksniuk, rezk.  bigsmile.gif

pabego Bruksniukas unsure.gif

Papildyta:

pasirodo kad nepabego rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte: 28 vasario 2008 - 12:23
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 28, 12:18)
O, ziuriu, bruksniukas tupi, dabaj Bruksniuk, rezk.  bigsmile.gif

labas ax.gif
Atsakyti
Tiesa, nuo seseliu modelinas kieteja ir pradeda trupeti verysad.gif Tais senais senais laikais, kai dariau tas dezutes, modelino instrukcijoj skaiciau, kad ji galima paskystinti aliejumi... Bet nezinau ar toks budas tiktu Fimo modelinui g.gif
Atsakyti