Oi kiekvienai mamytei didesnis stresas nei vaikuciams,as irgi stovejau uz duru palikusi savo sunu,ir verkiau,kaip buvo sunku ir skaudu iseiti palikti Lauriuka su aukletoja kai jis spiege,draskesi,verke bet po truputi aprimo ir su kiekviena diena vis buvo lengviau palikineti,,,,, Na ir dabar po atostogu nuo rugsejo 01dienos ir vel i darziuka,ir vel viskas is naujo Na bet ko mes moterys-mamos neiskenciam?
Mes pradejome nuo praejusios savaites, viskas buvo pakankamai normaliai, o va siandien po savaitgalio - jau liudnas reikalas, asarojo visa pusdieni. tikiuosi po truputi isivaziuosim. Ech kaip skauda sirdi, kai reikia verkiancia palikti Stprybes visoms mamytems ir geru pirmu ispudziu vaikuciams
siandiena buvau nulekus iki maziaus lopsiuko su auklytem susipazint, tai vaizdelis buvo nekoks beveik visi grupej mazuliukai verke choru , auklytes nespeja ramint ir guost, vienas pradeda kitas uzbaigia , maniskis net i grupe nenorejo nosies ikist. Jauciu bus sunku pratintis prie lopsiuko
pas mus grupeje tai 15 vaiku is ju 4 senbuviai o visi kiti naujokai. maniskis ir paverksleno...nors leidziu jau antra vaika i darzeli bet vistiek labai skauda sirdi matyt verkianti vaika. labai pradejo verkt kai atejau paimt.. toks nuskriaustas matyt jautesi.
p.s renaz matau tavo berniuko vardas Rokas kaip ir mano ir gime panasiu laiku tais paciais metais tik mano 08.30. ( cia siaip malonu sutikt tokiu pat vardu )
Sveikinam visus su rugsejo 1! Mes siandien pirma diena buvom darzelyje.Dukrytei patiko,zaide,bet siandien dar as buvau su ja,nesinorejo jau pirma diena palikt viena ir aukle sake,kad nelabai gerai jau iskarto vaika palikt.Bet jau ryt iki pietu bandysiu palikt,ziuresim kaip bus.Maniskei siandien sukako 1 ir 11 men.,bet jau gan savarankiska,pampersu jau senei nenaudojam,tai ir darzelyje nera problemu,pati pasipraso ant puoduko.Valgo irgi savarankiskai.Tik lauke baisu,kad gali kur susizeist,nes ji labai judri,vis laksto.Baisu,bet kaip nors priprasim.Kantrybes visiems teveliams
Palikau saviske siandien pusdieniui.. Neramina mane tik aplinka - trys isteriskai verkiantys vaikai ir kiti karts nuo karto prisideda Kaip man nepatinka, kad butinai reikia leist nuo rugsejo...
Ir mes šiandien palikom iki pietų. Vaizdas tai kraupus, grupej apie 10 vaikų ir kokie aštuoni iš jų verkia. Mano pats jauniausias, po savaitės tik sueis pusantrų. Užtat neverkė. Gal dar nevisai suprato kas vyksta
Mano manyčiau visai normaliai pratinasi kazkaip ussizaidzia ir neverkia,aukl sakė ,kad jei vienas pradeda ,tai ir kiti pritaria verkt Ziurėsim ,kaip bus kita savaitę,kai paliksiu miegelio
Mano pirma diena buvo super, o paskui prasidejo vargas. Siandien jau ryte sako nevaziuok, nepalik ir t.t. Sirdi skauda, tai pabuvau dar grupeje truputi ir issliukinau tyliai o apie miegeli isvis bijau pagalvoti , pasiimu pries pat pietu miega.
Musu pirmos 3 dienos buvo neblogos. Buvau palikus porai valandu, kadangi buvo lauke tai neverke,lakste, zaide. O siandien vien iejus i darzeli pradejo sakyt ,kad nenori, o kai reikejo tapkutes persiauti tai jau rimtai verkti pradejo. Bet paskui apsiramino, uzsizaide. Buvau vel viena palikus,tai kai grizau,radau gulinti ant pagalvytes ir tyliai verkianti. Taip sirdy negera,asaros akyse paciai kaupiasi. Bet negalima pasiduoti emocijoms, reikia blaiviu protu mastyti,kad vaikui vis vien reik kazkaip priprasti. Nu dabar savaitgali pailsesim ir pirmadieni vel prasides....
klausykit...o jus tikite aukletojom? as pora dienu pabuvau su saviskiu 3metu po valanda ir palikdavau. viskas butu neblogai, bet maciau kaip kiti vaikai verkia daugiau ar maziau ir siandien susiduriau kai vienai mamai aukletoja sako kad viskas ok...nors pati maciau kad ta mergaite isiverkia kartaip gan stipria ir mamai "skambina" ir t.t. biski uzsizaidzia ir vel asarytes byra. o man apie mano vaika irgi sako ta pati, kad truputi pasigedo ir vel gerai....o subine jauciu kad meluoja....kazkaip pikta kad aukletojos "rupinasi" tevu psichologine busena...tegul vaiku emocijomis rupinasi, nu v.z. nebezinau pikta visa siandien...
Mes jau nuo treciadienio keliaujam i darzeli,pirma diena tai valanda buvau,pusvalandi su juo grupej,kita pusvlandi rubinej pasedejau,tai siaip visai normaliai sureagavo,kita diena tai jau palikau valandai su trupuciu viena pati,tai aukletoja sake,kad viskas buvo puiku kol i lauka neisejo,norejo ant ranku,siandien jau ilgiau,dvi valandas,tai aukletoja sake kad buvo pora kartu suisterikaves,net nezinau ar del to,kad pasiilgo ar kad demesio trukt pradejo,jau kelinta karta sakau aukletojai duokit jam daug gerti,nes jis daznai nori,specialiai buteliuka atnesiau,bet ji net nesivargino turbut iki spinteles nueiti paziureti ar yra.... Pirmaieni jau bandysim bent iki pietu miego,nes su miegu pas mus labai sunku,zinau kad aukletoja tikrai nesusitvarkys,nu bet ziuresim kaip bus...