QUOTE(inko @ 2006 07 26, 22:15)
Perskaičiau aš jusu raudojimus, tikrai neverta labai pergivent praktiškai dauguma vaikučiu verkia bet tai praeis,
juos tikrai ten nieks neskriaudžia ir visaip juos bando apraminti, tik mamytes nereikia prie vaiko ilgai užsibūti geriausia palikti ir kuo greičiau išeiti, taip žinau , kad jums širdis plišta ir man taip buvo, geriausiai po valandos paskambinti aukletojai ir sužinoti kaip vaikelis jaučiasi. Aš pati dirbu darželije tai tikrai žinau kaip ten viskas viksta. Ne tik jums širdele plišta , bet ir mums , nes ir pačios mamos.
Del sito nesu tikra. Maniske irgi is tu verkianciu, nepripranta jau antars menuo - visi savaitgaliai ir vakarai namie su prasymais "tik atsikelus nevesk i darzeli". Is pradziu buvo gerai, o dabar jau pati abejoju ar ten gera atmosfera

Nes karta nuvedziua ir prie manes susipese trys berniukai, aukletoja nuejus pagrasino vienam dirzu

Kad "gausi dirzo" jei taip ir taip... Tai man neramu pot o karto, nes tai buvo apsakyt prie manes, o kas tiems vaikuciams sakoma kai mes negirdime? Maniske ten nedrasi ir jai nekliuna, bet sake vienas vaikas gavo per uzpakaliuka kai lindo be eiles, po tokiu dalyku man jau paranoja
QUOTE(String @ 2006 10 11, 09:10)
Galvokite ką norite, mamytės, tačiau aš išsakysiu SAVO asmeninę nuomonę - kam nepatinka, likite prie savosios... Tačiau man KLAIKU skaityti kai kurių čia pasisakiusųjų mintis - kaip MAMA gali rašyti (ir mąstyti) šitaip:
ai, tegu verkia, pabliaus porą savaičių (mėnesių/metų), nustos 
Beširdės jūs. Ar jūs suvokiate, kad vaikas yra ŽMOGUS??? Tai jūsų vaikas, o ne kokia lėlė-baby born'as

Ar jūs norėtumetė, kad jūsų vyras ar kiti artimieji nekreiptų dėmesio į jus, kaip asmenybę, kad tyčiotųsi iš jūsų, jei nenorit eiti į nemėgiamą darbą (juk ne visi darbai privalo būti mylimi, nuostabūs ir idealūs, kaip ir vaikų darželiai).
Labai pritariu tau. Jei man taip labai labai nepatiktu darbe ir mane ten uzgaulitu, tikrai artimieji ragintu ieskoti kito ir gal iskart mesti ir ieskoti naujo, nes viskam yra ribos. As irgi vedziau kuri laika"kad priprastu", ir tikrai vaikas kaip ir prasilauze. Bet po pastabu, kurias parasiau anksciau, galvoju ar viskas gyvenime yra privaloma, nejaugi turiu vesti vaika i grupe kur jis girdi gasdinimus, nes jei taiko tokia auklejimo metodika tai...