Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

QUOTE(*rutialia* @ 2008 10 29, 09:16)
Ah, man šiandien megavaly egzas. Vakar priauginau draugei nagučius, ir labai viliuosi, kad ji jų nenusilauš ar dar kas nenutiks  g.gif  Pažiūrėsiu kaip įvertins darbelį  blush2.gif

kaip sekėsi? biggrin.gif
Atsakyti
Niu va, sekesi gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Apziurejo mano modeliukus, toki simbolini, nu labai labai siimbolini testa parasem. Darem papildyma. Na ir po visko diplomiuka gavau biggrin.gif Nu ir va...ir jau diplomuota blush2.gif Pasiraituoju rankovytes ir kimbu i darba tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 10 29, 10:44)
okaip tavo laikais buvo  biggrin.gif
mano laikais buvo dvi dienos viena priauginimui ,kita papildymui ir jokiu testu nieko v z g.gif
na va, butu buvę idomu paspoksoti  blush2.gif , na einu pabandysiu paskambinti emanueles duotu tel numeriu, paziuresim ka pasakys biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2008 10 29, 11:43)
na pasiskambinau,labai greitai,pasake kad seminaras trunka dvi dienas kaina 3oo Lt, nieko nereikia turėti, tik atsivesti savo modelį, kada artimiausiu metu būtų galima ten patekti liepe pasiskambinti po pietu arba rytoj į pačia parduotuvę tiltų gatvej g.gif

nu faina kad taip greit viska susitvarkei thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*rutialia* @ 2008 10 29, 22:48)
Niu va, sekesi gerai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Apziurejo mano modeliukus, toki simbolini, nu labai labai siimbolini testa parasem. Darem papildyma. Na ir po visko diplomiuka gavau  biggrin.gif Nu ir va...ir jau diplomuota  blush2.gif  Pasiraituoju rankovytes ir kimbu i darba  tongue.gif

sveikinu diplomuota nagu stiliste birthday.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2008 10 29, 21:48)
Niu va, sekesi gerai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Apziurejo mano modeliukus, toki simbolini, nu labai labai siimbolini testa parasem. Darem papildyma. Na ir po visko diplomiuka gavau  biggrin.gif Nu ir va...ir jau diplomuota  blush2.gif  Pasiraituoju rankovytes ir kimbu i darba  tongue.gif

Na tu baigei, o aš tik pradėsiu blush2.gif
ka galvoji toliau daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 10 29, 21:52)

sveikinu diplomuota nagu stiliste birthday.gif  thumbup.gif

Labi aciu, as pati labai dziaugiuosi woohoooo smile.gif

QUOTE(lotute @ 2008 10 29, 22:11)
Na tu baigei, o aš tik pradėsiu  blush2.gif
ka galvoji toliau daryti  biggrin.gif

Saunuole Lotute, kad vis gi ryzaisi, ir pradedi mokytis. Faina labai, as labai dziaugiuosi. Man tiesa pasakius pats tas gamybos procesas, nago formavimas lipdymas labiau patinka, negu paskui daile daryti. As pati sau dazniausiai nagucius vienspalviai lakuoju.
Tai va dabar mano sekantys tikslai, french modeliavima eit, ir labiausiai nori spalvoto akrilo dizaina. Bet va kaip istaikyti vel laisvu dieneliu kursams g.gif Na ka nors galvosiu. O dabar turiu keleta klienteliu, kurioms nagucius tvarkau. Tai ka darbuosiuos ziuresiu ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Emanuele, ka tu pas Renatą mokinaisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 11:13)
Emanuele, ka tu pas Renatą mokinaisi? ax.gif

tikrai nebepasakysiu jos vardo turint omeny nagavita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 11 03, 10:22)
tikrai nebepasakysiu jos vardo turint omeny nagavita 4u.gif

ne nenagavita, bet tiek to, kažkur rašei apie Renata, tai ir pagalvojau ką pas ją mokinais g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zyle80 @ 2008 10 27, 22:45)
kad as kur randu, ten su geliu mokina, o as noreciau su akrilu  blush2.gif nes man gelis kiek sudetingai atrodo kaip pradziai  ax.gif ir dar mastau, kad sudetinga butu del modelio, nes nelabai yra is kur ji gauti  g.gif

na kaip sekasi paieškos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 11:48)
ne nenagavita, bet tiek to, kažkur rašei apie Renata, tai ir pagalvojau ką pas ją mokinais g.gif
Papildyta:

na kaip sekasi paieškos? 4u.gif

na akrilo as mokiausi pas Stasele megavalyje o kitos mokytojos vardo neatsimenu 4u.gif manau tu sumaisei mane su kazkuo 4u.gif
Papildyta:
Lotute o tu dar neapsisprendei kur mokysies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 11 03, 10:51)

Lotute o tu dar neapsisprendei kur mokysies ax.gif

laukiu, kol paskambins iš nagavitos, sakė reikia palaukti kol susirinks grupė ax.gif
Nežinau geras ar blogas pasirinkimas, bet jau pribrendau šiam reikalui, o dabar ir laiko šiek tiek daugiau turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 11:56)
laukiu, kol paskambins iš nagavitos, sakė reikia palaukti kol susirinks grupė  ax.gif
Nežinau geras ar blogas pasirinkimas, bet jau pribrendau šiam reikalui, o dabar ir laiko šiek tiek daugiau turiu  biggrin.gif

manau kad tikrai geras pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 11 03, 11:14)
manau kad tikrai geras pasirinkimas thumbup.gif

aš irgi taip manau 4u.gif o tu dailės ėjai kur nors mokintis ar ne? 4u.gif
Atsakyti