Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

QUOTE(emanuele @ 2008 11 03, 12:22)
as ir tikiuosi ,na bent pries kazkiek metu tai tikrai buvo verta mirksiukas.gif
Papildyta:
Sakyk lotute o tu dirbi kazkiek su nagais  blush2.gif

iš vis nedirbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 13:35)
iš vis nedirbu  blush2.gif

o tai kas tave pastumejo nagu link blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 11 03, 12:37)
o tai kas tave pastumejo nagu link blush2.gif

vyras, vis patepliodavau, jis man sako oho kaip tau neblogai sekasi, ir vis pradėjo kusiti mane tobulėti toliau, žiūriu, kad man ir pačiai patinka, visada atkreipiu dėmesį į moters rankas, nagus blush2.gif ir vis klausinėja, na ar užsirašei į kursus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 13:43)
vyras, vis patepliodavau, jis man sako oho kaip tau neblogai sekasi, ir vis pradėjo kusiti mane tobulėti toliau, žiūriu, kad man ir pačiai patinka, visada atkreipiu dėmesį į moters rankas, nagus blush2.gif ir  vis klausinėja, na ar užsirašei į kursus hihihi.gif

tai nera viena is lengviausiu specialybiu ir nera tokia nekalta ,poveikis sveikatai ir atitinkamas del to ir klausiu kas pastumejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 11 03, 12:46)
tai nera viena is lengviausiu specialybiu ir nera tokia nekalta ,poveikis sveikatai ir atitinkamas del to ir klausiu kas pastumejo  smile.gif

tai tikrai nebūtų mano pagrindinė specialybė, tai daugiau hobis, laisvalaikio praleidimas, nes mano dabartinė specialybė yra visiškai ne iš tos operos hihihi.gif, o kas tave pastumėjo?kaip suprantu tu darbuojies su nagučiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 13:59)
tai tikrai nebūtų mano pagrindinė specialybė, tai daugiau hobis, laisvalaikio praleidimas, nes mano dabartinė specialybė yra visiškai ne iš tos operos hihihi.gif, o kas tave pastumėjo?kaip suprantu tu darbuojies su nagučiais  g.gif

na as ir kaip tu kazkada tik terliodavausi ax.gif ,pagrindinis darbas visad budavo virtuvej doh.gif bet kazkokia diena ,sugalvojau tapt manikiuriste ir tapau doh.gif taip ir siai dienai as esu cia taip vadinama nagu dizainere dirbu norvegijoje grozio klinikoje stampuoju prancuziska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 11 03, 13:05)
na as ir kaip tu kazkada tik terliodavausi ax.gif  ,pagrindinis darbas visad budavo virtuvej  doh.gif bet kazkokia diena ,sugalvojau tapt manikiuriste ir tapau  doh.gif  taip ir siai dienai as esu cia taip vadinama nagu dizainere dirbu norvegijoje grozio klinikoje stampuoju prancuziska doh.gif

na bet ar nesigaili pasirinkusi tokią kryptį?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 14:06)
na bet ar nesigaili pasirinkusi tokią kryptį?

kartais gailiuosi ,kalbant apie sveikata nes tai pakenke kvepavimo takams ir oda tapo labai alergiska doh.gif o mesti visko nesinori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 11 03, 13:11)
kartais gailiuosi ,kalbant apie sveikata nes tai pakenke kvepavimo takams ir oda tapo labai alergiska  doh.gif  o mesti visko nesinori schmoll.gif

aš alergiška, net pasistovėjusiam popieriui, tai idomu kaip bus su priemonėm skirtom priauginimui biggrin.gif o šiaip gi galima dirbti ir su kauke, tada kvėpavimo takams tikrai nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 14:22)
aš alergiška, net pasistovėjusiam popieriui, tai idomu kaip bus su priemonėm skirtom priauginimui  biggrin.gif o šiaip gi galima dirbti ir su kauke, tada kvėpavimo takams tikrai nepakenks mirksiukas.gif

as ir dirbu su kauke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 11 03, 13:23)
as ir dirbu su kauke tongue.gif

matyt anksčiau nedirbai bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 14:25)
matyt anksčiau nedirbai bebe.gif

visada dirbau nail.gif
Atsakyti