Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

QUOTE(lotute @ 2008 11 04, 15:48)
aš jau užsirašiau į gelinius, Nagavitoj, jei nori prisijunk, dviems bus linksmiau ax.gif

Oi Lotute kaip smagu, kad i kursus eisi thumbup.gif As dabar labai noreciau i gelio kursus. Tai dabar igudzius gerinu akrilu, o paskui jau kai iseis laisvu dieneliu truputi nuo darbo butinai irgi eisiu gelio mokytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2008 11 04, 16:15)
Aciu lotute, sekasi neblogai. Tik va vienoj temoj rasiau apie iskilusia problema su mamos naguciais  unsure.gif Na bet as turiu pagrindini darba, ir vakarais kai galiu priauginu nagucius. Man labai labai patinka, tik zinau dar labai daug investiciju reikia  doh.gif Na bet as nesitikiu zaibisko rezultato, dirbu ta linkme  mirksiukas.gif

Na tu problemėlių manau dar bus, tik nereikia issigasti, smagu kad tau patinka ir nori progresuoti, o investicijos taip, nemažos unsure.gif vieną dieną galvojau prašysiuos pas tave ateiti kad pamokintum kaip su akrilu reikia darbuoti 4u.gif ale neišdrysau blush2.gif

QUOTE(Zyle80 @ 2008 11 04, 16:15)
aisku tada, vadinasi dar truputi laiko yra mastymui  rolleyes.gif as turbut savo sesers neikalbeciau modeliu buti  schmoll.gif  mano vyrui irgi tokia mintis i galva buvo atejusi, sako, jei nerasi nieko, as galesiu buti modeliu  biggrin.gif  lotuliukas.gif kazkaip nesugalvojau pasiklausti, kai buvau uzejusi i nagavitos parduotuve, jei nerandi modelio gal savo nagus aukoti galima  g.gif

galėčiau ir aš tavo modeliuku pabūti, tik kaži kaip mes suspėtumem per tuos kursus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 04, 16:21)
galėčiau ir aš tavo modeliuku pabūti, tik kaži kaip mes suspėtumem per tuos kursus  g.gif

na, tik pradejus mokymosi procesa, kazi ar gautusi suspeti g.gif nebent vienai rankai nagucius priauginti biggrin.gif bet taip irgi nelabai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyle80 @ 2008 11 04, 16:46)
na, tik pradejus mokymosi procesa, kazi ar gautusi suspeti  g.gif nebent vienai rankai nagucius priauginti  biggrin.gif bet taip irgi nelabai gerai  ax.gif

manau idejus cia skelbima norinciu atsirastu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 04, 16:49)
manau idejus cia skelbima norinciu atsirastu  biggrin.gif

gali buti, jei jau nieko nesigaus pas save aplinkoje surasti, reiks gal cia laime meginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyle80 @ 2008 11 04, 16:55)
gali buti, jei jau nieko nesigaus pas save aplinkoje surasti, reiks gal cia laime meginti  ax.gif

idomu kada paskambins, nes jau laukiu su nekantrumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 04, 17:00)
idomu kada paskambins, nes jau laukiu su nekantrumu  ax.gif

ziurint kiek norinciu yra, nes grupes ten nedideles, minejo, kad iki 5 - 6 zmoniu ax.gif o as kai klausiau del akrilo kursu, tai sake, kad laukti gali tekti ilgai, nes gelis paklausesnis yra ir greiciau grupes surenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl modelio tai greitai atsiranda smile.gif
Aš kai pati ieškojau, vos spėjau paskelbti SM, tai iškart atsirado nemažai smile.gif
Dabar ieškau modelio makiažams ketvirtadieniui. Gal yra norinčių?
Beje, su geliu dirbti pati mokinu ir sertifikatus išduodu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante Mazute: 04 lapkričio 2008 - 17:57
QUOTE(Deimante Mazute @ 2008 11 04, 18:52)
Dėl modelio tai greitai atsiranda smile.gif
Aš kai pati ieškojau, vos spėjau paskelbti SM, tai iškart atsirado nemažai smile.gif
Dabar ieškau modelio makižams ketvirtadieniui. Gal yra norinčių?
Beje, su geliu dirbti pati mokinu ir sertifikatus išduodu wink.gif

kaip cia taip sertifikatus blink.gif ko prireike kad galetum mokyti kitus g.gif
Atsakyti
Bendradarbiauju ir esu sudariusi sutartį su dviem įmonėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 11 04, 19:56)
kaip cia taip sertifikatus blink.gif  ko prireike kad galetum mokyti kitus g.gif

Aha ir man idomu g.gif nes kiek skaiciau maziausiai reikia turet 2-3 metu salonine patirti baigt kazkokius pedagoginius kursus ir dalyvaut konkursuose praeit kvalifikacijos kelimo kursus nu zodziu labai daug niuansu...o baudos uz nelegaliu valstybes svetimo ministerijos nepatvirtintus sertifikatu isdavima tai ohoho...... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimante Mazute @ 2008 11 04, 20:02)
Bendradarbiauju ir esu sudariusi sutartį su dviem įmonėm smile.gif

Su kokiom cia imonem? o ka esi baigus? kokius kursus? kur kvalifikacija keleisi?
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2008 11 04, 19:06)
Aha ir man idomu  g.gif  nes kiek skaiciau maziausiai reikia turet 2-3 metu salonine patirti baigt kazkokius pedagoginius kursus ir dalyvaut konkursuose praeit kvalifikacijos kelimo kursus nu zodziu labai daug niuansu...o baudos uz nelegaliu valstybes svetimo ministerijos nepatvirtintus sertifikatu isdavima tai ohoho...... doh.gif
Papildyta:
Su kokiom cia imonem? o ka esi baigus? kokius kursus? kur kvalifikacija keleisi?

man taip pat labai smalsu g.gif
Atsakyti