Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

QUOTE(natie @ 2009 07 18, 19:50)
daug galeciau parodyt ir daug ko pamokint, bet deja be diplomo  4u.gif

Sveiki smile.gif ar galioja dar jusu pasiulymas? 4u.gif susigundziau ismokt ax.gif diplomo man nereikia smile.gif bet kol kas savo priemoniu neturiu ax.gif
Atsakyti
labas vakaras merginos, gal zinote kur Siauliuose vyksta nagu priauginimo kursai? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
gal atsirastu kas kaune pamokintu geliniu nagu priauginimo? 4u.gif jei ka i az
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2009 08 14, 21:40)
labas vakaras merginos, gal zinote kur Siauliuose vyksta nagu priauginimo  kursai? blush2.gif  blush2.gif

as taip pat ieskau kursu siauliuose, bet nelabai sekasi, radau tik kad tinarosi gali mokyti Siauliuose, bet kaina didoka 3000 lt.
Atsakyti
Gal kam nors teko lankyt Tinarosi kursus, butu labai idomi jusu nuomone.
Atsakyti
Labukas

O sakykite su tuo sertifikatu (kuri duoda po 1 ar 2 dienu kursu ) galima dirbti salone ar cia tik namuose.

Nes man i galva netelpa tokie dalykai kaip galima ismokti per 2 dienas.As baigiau nagu tehnologe USA ir kursai truko 120 valandu tame tarpe teorija ir praktika ,po to laikai egzamina kad gauti licenzija.Tokius kursus as suprantu .Tik tuo metu musu nemoke dirbti su geliu,nes jis dar nebuvo populerus tad moku tik su akrilu dirbti ir zinoma manikiuras pedikiuras ranku kokju masazas.
Noreciau ismokti ir su geliu dirbti .
Atsakyti
gal kam nors teko dirbti su Young nails produkcija, idomi jusu nuomone. o ar baigus kursus su vienos firmos produkcija paskui lengva ismokt su kita, ar praktiskai nera skirtumo tarp ju darbo atzvilgiu.
Atsakyti
gal kas nagu dailes galetu pamokyti ir pedikiuro? bet pedikiurui reiktu pazymejimo
Atsakyti
gal kas vilniuje galit pamokiti dirbti su akrilu priemones turiu 4u.gif
Atsakyti
reikalingas modelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2008 01 26, 19:33)
Cia ir as uzsirasiau rolleyes.gif
Aciu SECREAT 4u.gif

sveika, vaidute mirksiukas.gif
norejau pasiteirauti, tai kaip tie kursai dvieju dienu ? pakankamai suteike ziniu? nes prisiskaiciau daug jau cia, tai ir nezinau ar verta baigti tuos ILGUS kursus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduka84 @ 2009 09 25, 12:10)
sveika, vaidute  mirksiukas.gif
norejau pasiteirauti, tai kaip tie kursai dvieju dienu ? pakankamai suteike ziniu? nes prisiskaiciau daug jau cia, tai ir nezinau ar verta baigti tuos ILGUS kursus  blush2.gif

Sveikos.Jau sita tema visai pamirsus buvau,uzsukau visai netycia ir ziuriu kad butent mane kazkas kabina biggrin.gif
Taigi turiu ta diploma kazkur giliai giliai stalciuj.Deja 2 dienu per mazai doh.gif Per ta laika tik pacius pagrindus ismokt gali.Na del saves tai gal gerai,toliau gali eksperimentuotis ant savo naguciu,bet norint deti kitoms tai nerizikuociau.Kuo daugiau dirbi tuo daugiau klausimu iskyla,o kai nera salia kas paaiskintu tai jau negerai buna...As isvis dabar neseniai manikiuro kursus pabaigiau,kazkaip iprastas manikiuras man arciau sirdies wub.gif
Atsakyti