QUOTE(vaiduka84 @ 2009 09 26, 09:43)
tai o dirbi dabar ka nors su naguciais? sau ir tedarais? blyn, eiti kad ir i tosegidijos kursus, tai tiek laiko neturiu, su darbu nesuderunsiu.. tai kazkaip maniau, kad uzteks ir dvieju.. arba po tu dvieju dar reikia subtilybiu pasiklausinet pas kokia profe ir taip kompensuoti ziniu trukuma 

Tai jei del saves nori ismokt tai ir taip tave kokia profe pamokint gali

As siuo metu nedirbu,niekas nenori manikiurininkes be darbo patiries

Gal kuri is paneliu yra is Londono?
Man reiktu modelio pirmadieniui, akriliniu nagu egzamina turiu
Man reiktu modelio pirmadieniui, akriliniu nagu egzamina turiu

Man reikia modelio ketvirtadieniui geliniu nagu priauginimui (Klaipeda).
Sveikos,gal kuri yra is Londono?man pirmadieniui reikia modelio geliniu nagu priauginimui,rašyti į AZ.
sveikos mergaites.
noriu paklausti gal atsirastu is klaipedos kas galetu pamokyti spalvotos dailes akrilu. as noriu tik del saves ismokti..
gal kas atsirastu kad galetu apsviesti mane ? prasau rasyti i AZ

Sveikos, vilnietes,
Ieskoma 1-2 paneles norincios PRIVACIU dailes pamokeliu - pagrindas tapyba akriliniais dazais.
susidomejusios rasykite az. papasakosiu placiau.
p.s. as pati buciau jusu kolege-bendramoksle

labutis, AS VEL SU TUO PACIU KLAUSIMU
noriu aiti i nagavitos kursus kaune, jau buvau tapyboje, db sausi bus gelis ir akrilas, pati nemoku visai nieko, drauge dirbanti su nagais sake kad nera kas ismokt, tu 2 dienu per akis, as patikejau ir pradejau. o kuo toliau domiuosi tuo man daugiau abejoniu, daug kas cia rasot kad per mazai 2 dienu kursu.
tai cia gal nuo zmogaus priklauso ar kaip,? AS TIESIOG BEVILTISKAI IESKAU PARAGINIMO,IR PADRASINIMO KAD AIK, VISKAS BUS GERAI,
gaila pinigu kuriu tikrai nedaug turiu,isvis atrodo jau gailiuosi kad pradejau
juk kiek kainuos viska susipirkt dar,
o pirkt teks jau vien tam kad pasimokyt kazka dar, mano vyras sako gal jai isvaziuotume i anglija ten dirbtum, bet be patirties nieks nepriims, o tam reik cia viska pirktis ir dirbt namie, o poto tektu viska palikt? ar ten visas priemones duoda ar reik paciai pirktis? cia klausiu del anglijos salonu ar kur ten deda. nu stipriai pasimetus
gal uztektu pradziai tu dienu o po to jau dirbdama po biskutuka tobulinciaus, ar ir taip negerai? as gal per daug uzsimaniau per trumpa laika
Papildyta:
beje, aciu uz nuomones
labai lauksiu ju

gal uztektu pradziai tu dienu o po to jau dirbdama po biskutuka tobulinciaus, ar ir taip negerai? as gal per daug uzsimaniau per trumpa laika

Papildyta:
beje, aciu uz nuomones

QUOTE(neriukazx @ 2009 12 17, 02:59)
labutis, AS VEL SU TUO PACIU KLAUSIMU
noriu aiti i nagavitos kursus kaune, jau buvau tapyboje, db sausi bus gelis ir akrilas, pati nemoku visai nieko, drauge dirbanti su nagais sake kad nera kas ismokt, tu 2 dienu per akis, as patikejau ir pradejau. o kuo toliau domiuosi tuo man daugiau abejoniu, daug kas cia rasot kad per mazai 2 dienu kursu.
tai cia gal nuo zmogaus priklauso ar kaip,? AS TIESIOG BEVILTISKAI IESKAU PARAGINIMO,IR PADRASINIMO KAD AIK, VISKAS BUS GERAI,
juk kiek kainuos viska susipirkt dar,
o pirkt teks jau vien tam kad pasimokyt kazka dar, mano vyras sako gal jai isvaziuotume i anglija ten dirbtum, bet be patirties nieks nepriims, o tam reik cia viska pirktis ir dirbt namie, o poto tektu viska palikt? ar ten visas priemones duoda ar reik paciai pirktis? cia klausiu del anglijos salonu ar kur ten deda. nu stipriai pasimetus
Papildyta:
beje, aciu uz nuomones
labai lauksiu ju 

Papildyta:
beje, aciu uz nuomones

sveika

visu pirma, labai sveiknu bent prisilietus prie nagu dailes ir dideliu noru ismokti priauginimo

o mokytis as patariu

SEKMES

Uzsikabinau ant idejos ismokti priauginti nagu geliu, jau naktimis sapnuoju kaip geli tepu ant nagu
Zinau mergaiciu, kurios "apsisvietusios" internete, nusipirkusios rinkinukus sugeba sau nagucius padailinti ir dar klienciu rata suburia, bet as tai tokia, kad tik save galeciau bandomuoju triusiu daryti, o ant kito zmogaus baisu ekspermentuoti, tai sumaniau kursuose pasimokyti, tiek del saves, tiek ir del kitu, jei kartais "neatgrubnage" buciau ir sektusi. Uzsiregistravau Egidijos nagu studijoje (Kaune) po svenciu penkias darbo dienas vakarais. Taciau kiekvienai dienai reikia po modeliuka tureti, kokias 2 drauges gal pavyks pasnekinti.. Pagalvojau, kad gal atsirastu norinciu pabuti modeliukais, pavyzdziui, kurios noretu paklausyt ka moko.. Kiek nerasiu modeliu, sake, bandys surast.. Cia siaip pamastymas..

Sveikos panelytes, gal kas zinote Siauliuose nagu priauginimo kursus?Kur ir kokia kaina
Sveikutes, ieskau kad kazkas Vilniuje mane pamokytu pauginti nagucisu del saves. Labai noriu ismokti ir sau pasidaryti, ir kad nereiktu del kiekvieno nagelio begti i korekcijas.
tai va mano noras kad kas padetu, pasakytu ka nusipirkti. aisku del atlygio sutartume
Gyvenu Vilniuje, idealiausiai butu jei pas mane namuciuose pasimokintume, gyvenu Perkunkiemy. Parasykit i AZ jeigu kazkas noretumet pagelbeti
tai va mano noras kad kas padetu, pasakytu ka nusipirkti. aisku del atlygio sutartume

Gyvenu Vilniuje, idealiausiai butu jei pas mane namuciuose pasimokintume, gyvenu Perkunkiemy. Parasykit i AZ jeigu kazkas noretumet pagelbeti