Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

QUOTE(anny @ 2010 08 05, 17:17)
ir mane domintų atsiliepimai apie ''Ampela'' kursus  4u.gif

Kaip man kai kas atsakė "pažiūrėkit į jų darbus ir bus aišku" mirksiukas.gif
Atsakyti
o nagavitoj priemones duoda?
Atsakyti
QUOTE(waleriux @ 2010 08 27, 20:20)
o nagavitoj priemones duoda?

Taip
Atsakyti
Sveikos visos, gal kas zino ir galetumete surasyti visus tinklapius kur yra nagu priauginimo kursai, bet reikia tokiu kuriuos baigus galima butu dirbti salone, o ne seip vienos dienos kursai.aciu labai.
Atsakyti
o su nagavitoje bigtais kursais priima i salonus?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2010 08 28, 12:25)
Sveikos visos, gal kas zino ir galetumete surasyti visus tinklapius kur yra nagu priauginimo kursai, bet reikia tokiu kuriuos baigus galima butu dirbti salone, o ne seip vienos dienos kursai.aciu labai.

na yra labai geras puslapis www.google.com biggrin.gif biggrin.gif ten visada viska rasite cool.gif nenorekit kad kiti viska uz jus padarytu g.gif blush2.gif galit gi ir pati pasieskoti thumbup.gif beje buna ir salonu kurie patys apmokina darbuotojus mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos,o galima nagavitoj eiti nagu dailes kursus nebaigus nagu priauginimo?
Atsakyti
QUOTE(waleriux @ 2010 08 28, 20:59)
sweikos,o galima nagavitoj eiti nagu dailes kursus nebaigus nagu priauginimo?

Galima mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui ryt registruosiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Seikutes 4u.gif Noriu eiti i nagu priayginimo kursus blush2.gif bet internete radau tik vienus TinaRosi salone 2800lt. blink.gif Man reiktu kursu pnv, tik ne tokia kaina doh.gif Gal ka zinote? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,ieškau kas galėtu pamokinti nagu dailes ir tapybos.Aisku už Pinigėlius.Diplomas nera butinas.Lauksiu atsakymo y AZ. smile.gif Kaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipkute: 28 rugsėjo 2010 - 10:16
QUOTE(waleriux @ 2010 08 28, 13:56)
o su nagavitoje bigtais kursais priima i salonus?

Salonuose priima ir nieko nebaigusius.
Atsakyti