Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

QUOTE(waleriux @ 2010 12 14, 01:36)
as ir sian girdejau, kad daug kas dirba nieko nebaigusios,sako tik praktika svarbi.. smile.gif idomiai man kazkaip..smile.gif o kiek mazdaug uz nuoma mokat dirbancios salone ?aisku jei ne paslaptis smile.gif

kiekvienam mieste skirias, dar nuo pacio salono priklauso. Vilniuj bene brangiausai, apie 300
Atsakyti
mm smile.gif galvojau brangiau,maniau kokie 400-500lt,o velslo liudijima ir pirktis reikia taip?
Atsakyti
gal netycia kas nesenai lankel nailsop.lt siulomus kursus?noreciau suzinot gelio nagu kursu kaina,nes ten nieko neraso.
Atsakyti
QUOTE(waleriux @ 2010 12 14, 14:44)
mm  smile.gif  galvojau brangiau,maniau kokie 400-500lt,o velslo liudijima ir pirktis reikia taip?

yra ir uz tokias kainas smile.gif nuo salono pacio priklauso. Taip, tektu ir verslo liudijima papildomai pirktis
Atsakyti
gal kas gali apmpkyti priauginti nagus geliu?

i az
Atsakyti
Sveikos,

gal kas girdėjote apie Studio Nocturne rengiamus nagų priauginimo kursus Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Juodaakė @ 2011 01 12, 15:59)
Sveikos,

gal kas girdėjote apie Studio Nocturne rengiamus nagų priauginimo kursus Vilniuje?

Girdejau visai neblogu atsil;iepimu ir nuolada gauni prekems pas juos besimokant smile.gif galvoju ir as i juos eiti smile.gif reiks ant vasaros kai daugiau laiko bus smile.gif
Atsakyti
REIKALINGOS MERGINOS SU NATURALIAIS NAGAIS, NORICIOS BUTI MODELIAIS NAGU PRIAUGINIMO KURSUOSE, KAUNE. KURSAI vasario 1-4 DIENOMIS.
Atsakyti
Gal kas zinot kur vyksta saiuliuose nagu priauginimo kursai smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

as jau gal koks menesiukas vis galvoju, planuoju eiti i geliniu nagu priauginimo kursus.

tiek cia visko prisikaiciau biggrin.gif net galva sukasi nuo tiek temu.

mano istorija tokia. jau keli metai vis su pertraukom prisiauginu nagus, bet vis man nepapuola gera meistre. ir pigiau ir brangiau mokedavau, bet vis kazkuri kazka blogai padaro kas man nepatinka. pas pastaraja einant vis atsokdavo man gelis pirma sav viskas ok antra visis nagai nusilupinedavo.tai pries naujuosius sutvarke man nagucius po sav viskas nusilupo... nusikeikiau ir sakaiu daugiau nebesidarysiu...

poto sove mintis paciai nusipirkti gelio ir kitu priemoniu (mano nagai jau su nuauguseis tipsais). nu ir ka jus manot... viskas man kuo puikiausiai laikosi.. dvi sav atvaiksciojau ir jokiu atsokimu
aisku kai pati sau darausi tai oho kaip ilgai uztrunku.kaire ranka graziai gaunasi nu o desne biski ne kaip biggrin.gif bet padruskes sako, kad pati sau graziau pasidarau nei man padarydavo.

tai va sugalvojau eiti i kursus. ai del saves ,kad suzinociau ko nezinau, nu ir siaip visokiu man kls iskyla is smalsumo :)priemones pirkau nailshop.lt parasiau jiem del kursu tai tokios salygos:

kursai 200lt plus reikia is ju nusipirkti rinkinuka min uz 400lt. kursu trukme dvi dienos. antra diena po dvieju savaiciu. kaip as supratau nereikia laukti kol susidarys grupe individualiai mokina.
na kadangi as is ju ir taip prisipirkau daug ko tai man dar reik 150lt isleist pas juos:)

tai o kursu laikas nuo 9h iki 16-17val.

gal kas pas juos ejote?mokytojos vardas kiek zinau yra Lijana.
Atsakyti
QUOTE(waldusia @ 2011 01 27, 14:59)
Sveikos smile.gif

as jau gal koks menesiukas vis galvoju, planuoju eiti i geliniu nagu priauginimo kursus.

tiek cia visko prisikaiciau biggrin.gif net galva sukasi nuo tiek temu.

mano istorija tokia. jau keli metai vis su pertraukom prisiauginu nagus, bet vis man nepapuola gera meistre. ir pigiau ir brangiau mokedavau, bet vis kazkuri kazka blogai padaro kas man nepatinka. pas pastaraja einant vis atsokdavo man gelis pirma sav viskas ok antra visis nagai nusilupinedavo.tai pries naujuosius sutvarke man nagucius po sav viskas nusilupo... nusikeikiau ir sakaiu daugiau nebesidarysiu...

poto sove mintis paciai nusipirkti gelio ir kitu priemoniu (mano nagai jau su nuauguseis tipsais). nu ir ka jus manot... viskas man kuo puikiausiai laikosi.. dvi sav atvaiksciojau ir jokiu atsokimu
aisku kai pati sau darausi tai oho kaip ilgai uztrunku.kaire  ranka graziai gaunasi nu o desne biski ne kaip biggrin.gif bet padruskes sako, kad pati sau graziau pasidarau nei man padarydavo.

tai va sugalvojau eiti i kursus. ai del saves ,kad suzinociau ko nezinau, nu ir siaip visokiu man kls iskyla is smalsumo :)priemones pirkau nailshop.lt parasiau jiem del kursu tai tokios salygos:

kursai 200lt plus reikia is ju nusipirkti rinkinuka min uz 400lt. kursu trukme dvi dienos. antra diena po dvieju savaiciu. kaip as supratau nereikia laukti kol susidarys grupe individualiai mokina.
na kadangi as is ju ir taip prisipirkau daug ko tai man dar reik 150lt isleist pas juos:)

tai o kursu laikas nuo 9h iki 16-17val.

gal kas pas juos ejote?mokytojos vardas kiek zinau yra Lijana.

o koki geli nusipirkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 01 27, 18:01)
o koki geli nusipirkote? smile.gif

pirkau perfect nails, nes norejau pirma isbandyti ar man pavyks kas nors biggrin.gif

seniau man darydavo nagucius su IBD. o kazkada seniai su ba-ha.su juo neatsokdavo, bet padarydavo be galo storus... tai man negrazu buvo..
Atsakyti