Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

As baigiau Egidijos nagu meistro-universalo mokymus. Likau labai patenkinta. Priemones duoda dirbant, kaina buvo apie 3000lt uz kursus, plius jei pati nori dirbti ir pirktis priemones, ten gali kai ka isigyti, nes atveza tiekejai pigiau. Kas norit dirbti rimtai ir uzsidirbti, siulau ten eiti. Per menesi net bukiausia zmogu atmus smile.gif sudes viska taip i galva, kad net nakti sapnuosit nagucius smile.gif pinigai verti to, ka ten gausite. Mokymu pabaigoj yra praktinis ir teorinis egzaminas, bet ju islaikyti neimanoma, jei mokysites is stengsites. Baziniai kursai tai reiskia, jog gausi pagrinda, visa eiga, mokysies ant formeliu, ant tipsu, formu suteikima ir t.t. Zodziu viskas, kas susije bus su geliu, dizainais. Nors pas Egidija programos keiciasi, ji vis kazkokiu naujoviu ideda, vis kazko naujo moko. Tad reiktu skambintis ir placiau klaustis kaip ir kas ten. Bet as asmeniskai siuyciau tik Egidijos nagu studija.
Baigti manikiuro - pedikiuro kursus zinoma yra tikslinga, nes jei dirbsi naguciu priaugnima, gelini lakavima, klientes nores ir manikiuro, ir pedikiuro. Kuo didese pasiula, tuo didesne paklausa. Siulyciau iskart imtis meistro-universalo kursa ir busit ramios, jog mokate daugmaz viska smile.gif
Atsakyti
Paprotinkit mane merginos, ar cia normali kaina 4u.gif 2400 Lt, mokymo trukme 10 praktiniu uzsiemimu

Mokymo programa:
1. Teorija
2. Priauginimas su tipsais
3. Priauginimas su juostelėmis
4. Natūralių nagų tvirtinimas
5. Prancūziškas priauginimas geliu
5.1. Prancūziškas priauginimas su dažais
6. Manikiūras
7. Korekcijos
8. Dailė
9. Egzaminas
10. Sertifikato įteikimas

I kaina ieina pilni apmokymai, technologiniai aprasymai, priemones mokymo metu, sertifikatas galiojantis uzsienyje.

Atsakyti
na ka, nuo rytojaus einu mokytis i Nagavitos formalius manikiuro-pedikiuro mokymus:) truks 13savaiciu:) jei kam bus idomu tai galesiu palikt atsiliepima:)
Papildyta:
na ka, nuo rytojaus einu mokytis i Nagavitos formalius manikiuro-pedikiuro mokymus:) truks 13savaiciu:) jei kam bus idomu tai galesiu palikt atsiliepima:)
Atsakyti
QUOTE(dubuo @ 2012 08 31, 21:42)
Sveikos,gal yra merginu kuorios baige Formalius manikiūro-pedikiūro mokymus  Nagitoje,noreciau apie juos daugiau suzinoti

laba, as baigiau ir esu tikrai labai patenkinta ir kiek ieskojau tai gaunasi pigiausi kursai ir daugiausia info gauni.
Atsakyti
Sveikos. Kas galit ka pasiulyti Siauliuose gera meistre nagu priauginimui?
Atsakyti
Šiuo metu mokinuos pas Egidiją, tobulinimosi kursuose. Ką galiu pasakyt, geresnės mokyklos,jei norit išmokt GERAI daryt nagus, nėra. Galiu galvą duot nukirst. Pas ją patekus supratau,kad ir dildę ir žirklutes reik laikyt visai kitaip nei iki šiol dirbau doh.gif Nors ir tobulinuosi,nes jau kelis metus kaip dirbu tą darbą, bet tuo pačiu rodos viską mokinuos nuo nulio doh.gif Kiek kur buvau, rodos nereikšmingos smulkmenos,kurių neatskleidžia kiti meistrai (nes patys dirba ir nenori atskleist visų paslapčių būsimoms konkurentėms) pasirodo turi didžiulę reikšmę galutiniam rezultate. Aš tiesiog ryte ryju kiekvieną jos ištartą žodį, nerealus žmogutis,kuris visą save atiduoda,kad įkalt į galvą tikslią naudingą informaciją.
Siūlau iš kart eit į teisingą m-klą, nei bet kur, nes paskui labai sunku išmušt blogus įpročius, išmoktus pas ale "meistres" Žinau tai,nes man dabar labai daug kankintis reik doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos, parekomenduokit manikiūro ir nagų priauginimo kursus Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 09 20, 21:18)
Šiuo metu mokinuos pas Egidiją, tobulinimosi kursuose.

Kokiuose buvai ar dar esi ? Labai suintrigavai mane.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 23, 21:32)
Kokiuose buvai ar dar esi ? Labai suintrigavai mane.

Jau pabaigiau,savaitės kursai buvo, modeliuoto priauginimo (čia yra darbų ką ten dariau http://www.supermama...?...91526&st=60 ) Lapkritį vėl užsirašiau į vienos dienos mix'o kursus. Priklausomybė atsirado hihihi.gif
Atsakyti
Norėčiau baigti kursus Šiauliuose, gal kas žinote pas ką eiti? 4u.gif
Atsakyti
Siauliuose profesionaliu kursu nera. Pati vazinejuos i Kaune jei ko reikia. O keliu dienu kursai... na sunku juos vadinti kursais. Tada jau geriau susirask, kas privaciai tave pamokytu. Bet vel gi, ar tau reikia "del saves" (tada pakaktu, kad kazkas pamokytu), ar tau reikia diplomo del darbo. Tada siulyciau tik i Kauna vaziuoti ir nemetyti pinigu ant bereiksmiu kursu. Siaip Nagavita atvaziuoja i Siaulius, esu buvusi gelinio lako dailes kursuose, tai nieko blogo. Bet jei ka rimciau nori, Kaunas arba Vilnius, nors kaip supranti - visi uz Egidijos Kilienes studija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simutek @ 2012 10 23, 16:37)
Siauliuose profesionaliu kursu nera. Pati vazinejuos i Kaune jei ko reikia. O keliu dienu kursai... na sunku juos vadinti kursais. Tada jau geriau susirask, kas privaciai tave pamokytu. Bet vel gi, ar tau reikia "del saves" (tada pakaktu, kad kazkas pamokytu), ar tau reikia diplomo del darbo. Tada siulyciau tik i Kauna vaziuoti ir nemetyti pinigu ant bereiksmiu kursu. Siaip Nagavita atvaziuoja i Siaulius, esu buvusi gelinio lako dailes kursuose, tai nieko blogo. Bet jei ka rimciau nori, Kaunas arba Vilnius, nors kaip supranti - visi uz Egidijos Kilienes studija smile.gif

tikrai tik uz ja , nes Vilnius nieko stipraus neturi schmoll.gif
Atsakyti