Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

Sveikos, surizikuosiu paklausti, nes temoj vis tiek neparasyta, kad LT butinai smile.gif Tai va, gal kas galetu pamokinti nagu priauginimo meno Peterborough, UK? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Norėčiau baigti manikiuro-pedikiuro kursus, kad galėčiau dirbti salone. Pati esu savamokslė lakuojuosi geliniu lakavimu. Mane labai patraukė ši profesija,norėčiau isigilinti į šią profesija ir pradėti dirbti salone manikiurininke. Taigi pradėjau domėtis kursais. Vos nepradėjau lankyti DRMC siulomų manikiuro-pedikiuro kursu, bet mane pasiekė nekokia informacija apie tuos kursus g.gif tai dabar domiuosi Magic Beauty kursais Šiauliuose kursai bet įdomu ar su ju išduodamu pažymėjimu priims koks salonas? O gal kas lankėte? kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos o Šiauliuose yra kur nors kursai, nagų priauginimo,gelinio lakavimo, gal žinote kuri? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri esate baigusi nagu priauginimo kursus BJM- MOKYKLOJE. lauksiu atsiliepimu, ar gal kuri kovo menesi planuoja pradeti lankyti
kursa? 4u.gif po kurso atiduodamos piremones, ir lempa (jei nereikia lempos galima neimti ji isskaiciuojam is kainos)tokia info gavau snd 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenelis5 @ 2014 02 21, 12:40)

Uždavėt man kelis klausimus až, bet negaliu jums atsakyt, nes jūsų pašto dėžutė perpildyta,prasitrinkit
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 05 27, 13:41)
gal zinot kur ir uz kiek rengiami nagu dailes, nagu dailes su geliu ir akrilu kursai, ar tai seminarai? smile.gif

as ejau i dizaino kursus pas sita meistre, man labai patiko.
https://www.facebook...a...=ts&fref=ts
Atsakyti
Sveikos.

Mane taipat domina nagų priauginimo geliu kursai Šiauliuose (Kokybiški smile.gif ). Kad būtų kuo plačiau apimta ir žinoma laikas ne kelios dienos.
Atsakyti
vyks kursai kurie siulomi per ldb vilniuje ir klaipedoje manikiuro spec.
apmoka darbo birza
gal kam pravers info
Atsakyti
ar yra baigusiu kursus ivi studijoje, kaune siaures pr. ivi studijos psl.yra facebooke, kaina gelio modeliavimo 4dienu kaip ir nebranngi 450lt, bet ar yra ten besimokinusiu?
Atsakyti
sveikos merginos,

gal jus zinot kur galima ismokti nagu dekoravimo uv gelio lakais?smile.gif) esu is vilniaus ,.gal kuri mergina galetu apmokyti mane.sumokeciau zinoma.arba padekit surast tokius kursus.
aciukas:) smile.gif
Atsakyti
Radau stai tokius kursus.Ar zinot/lanket kas juos?
http://www.beautysch...2/items/1-geliu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal yra Panevėžy meistrė norinti ir galinti individualiai pamokinti gelinių nagų priauginimo? smile.gif Kontaktavau jau su ne viena meistre tai arba laiko neturi arba nenori užsiimti mokymais sad.gif
Labai labia lauksiu žinučių 4u.gif
Atsakyti