Sveikos, surizikuosiu paklausti, nes temoj vis tiek neparasyta, kad LT butinai
Tai va, gal kas galetu pamokinti nagu priauginimo meno Peterborough, UK?
Sveikos merginos,
Norėčiau baigti manikiuro-pedikiuro kursus, kad galėčiau dirbti salone. Pati esu savamokslė lakuojuosi geliniu lakavimu. Mane labai patraukė ši profesija,norėčiau isigilinti į šią profesija ir pradėti dirbti salone manikiurininke. Taigi pradėjau domėtis kursais. Vos nepradėjau lankyti DRMC siulomų manikiuro-pedikiuro kursu, bet mane pasiekė nekokia informacija apie tuos kursus
tai dabar domiuosi Magic Beauty kursais Šiauliuose kursai bet įdomu ar su ju išduodamu pažymėjimu priims koks salonas? O gal kas lankėte? kokie atsiliepimai?
Norėčiau baigti manikiuro-pedikiuro kursus, kad galėčiau dirbti salone. Pati esu savamokslė lakuojuosi geliniu lakavimu. Mane labai patraukė ši profesija,norėčiau isigilinti į šią profesija ir pradėti dirbti salone manikiurininke. Taigi pradėjau domėtis kursais. Vos nepradėjau lankyti DRMC siulomų manikiuro-pedikiuro kursu, bet mane pasiekė nekokia informacija apie tuos kursus
Sveikos merginos o Šiauliuose yra kur nors kursai, nagų priauginimo,gelinio lakavimo, gal žinote kuri? Ačiū
QUOTE(rudenelis5 @ 2014 02 21, 12:40)
Uždavėt man kelis klausimus až, bet negaliu jums atsakyt, nes jūsų pašto dėžutė perpildyta,prasitrinkit
QUOTE(Rutele_S @ 2008 05 27, 13:41)
gal zinot kur ir uz kiek rengiami nagu dailes, nagu dailes su geliu ir akrilu kursai, ar tai seminarai? 
as ejau i dizaino kursus pas sita meistre, man labai patiko.
https://www.facebook...a...=ts&fref=ts
Sveikos.
Mane taipat domina nagų priauginimo geliu kursai Šiauliuose (Kokybiški
). Kad būtų kuo plačiau apimta ir žinoma laikas ne kelios dienos.
Mane taipat domina nagų priauginimo geliu kursai Šiauliuose (Kokybiški
Sveikos
Gal yra Panevėžy meistrė norinti ir galinti individualiai pamokinti gelinių nagų priauginimo?
Kontaktavau jau su ne viena meistre tai arba laiko neturi arba nenori užsiimti mokymais
Labai labia lauksiu žinučių
Gal yra Panevėžy meistrė norinti ir galinti individualiai pamokinti gelinių nagų priauginimo?
Labai labia lauksiu žinučių