QUOTE(barvainaitel @ 2009 08 06, 22:59)
Sveikos, mergaites, kaip bebutu liudna man, turiu prie jusu prisijungti

. Siandien buvau pas savo ginekologe del citolpginio ats, tai ji pasake, kad "pasidarom tyrimus ir iskart vaziuojam i Kauna"

. Siaip as esu kedainiete. Tai susinervinau nerealiai

. Viska pas jus forume perskaiciau- nuo pradzios iki galo, bet... vistiek neapsiraminau... na, gal siek tiek. Jus cia tokiais terminais kalbat, kad kai kur as nieko nesuprantu, nes gydytoja man nesake absoliuciai jokiu pavadinimu- nei ka pas mane rado ir pan

.
Vienas dalykas mane ciut ramina, kad turiu jau du vaikucius ir extra atveju, nepriestarauciau jei ir gimda pasalintu.
Aisku, jums, praejusioms per visa si pragara galbut atrodo juokingos mano mintys, bet as paziuriu i savo abu vaikucius ir zliumt pradedu...
Sveikute.Puikiai tave suprantu,bet labai nepergyvenk,ne taip viskas baisu kaip atrodo.Kaune suzinosi viska ir tikrai nera viskas taip baisu,kaip atrodo.
Svarbiausia pati buk stipri,butinai parasyk kaip seksis Kaune
Papildyta:
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 07, 10:10)
o,man va trečia diena po konizacjos,bet kazkaip gerai dar nesijaučiu,neisivaizduoju jei butu nedave biletenio,kaip bučiau dirbus
Toki lyg tempima pilvo apačioje jaučiu..paimu ka sunkiau,kad ir maišiuka su produktais ir pilvo apačia uzmaudzia...Galva lyg skauda,kas anksčiau retai budavo...Gal,kad pas mane buvo didele žaizda ir ja gal susiuvo išpjove

Kazkaip gine sake,kad kartais jei didelis pjuvis biški sukabina siulais,nors ta kur operavo nieko nepasakė..

Antradieni eisiu pas savo gine viska apziures pasakys...
matai,kaip visoms viskas skirtingai,as kaip tik is pradziu puikiai jauciausi, o po to...
Nepervark ziurek,kuo daugiau gulek.