Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

QUOTE(otta @ 2006 02 13, 13:25)
O PER KIEK LAIKO ISMOKA PINIGELIUS UZ ZALA LIETUVOS DRAUDIME SU KASKU, NU KIEK LAUKIU SULAUKTI NEGALIU, JAU KOKS MENESIS, NORIU KELTI VEJA fart.gif

reikėjo bent kas savaitę vis paskambint, tai jau būtum gavus pinigėlius, nes jei neskambini tai ir guli popieriai kur numesti ir kol ko nors neiškeiksi tai niekas nieko ir nedarys. išbandyta praktiškai
Atsakyti
Kas liecia zalu atlyginimo ir t.t musu firma santykinai vargo ir su Ergo ir su LD. Po to pradejome naudotis vienos firmos paslaugomis . Jeigu ivyksta draudiminis ivykis jie pasiima is musu masina ir atvaro sutvarkyta. Nei del ismoku kovoti, nei jokiu galvos skausmu......... svarbu, kad automobilis butu apdraustas Casco draudimu.
Atsakyti
Robiuk, o kokia tai firma? g.gif
Atsakyti
Berods Nuostoliu valdymo centras.........
Atsakyti

mes tai draudžiamės Baltikums draudime.
Atsakyti
na čia gal nelabai į temą blush2.gif
nugi pasikeitėm mašiniuką ir užrašėm jį mano vardu.... na nueinu apsidraust... sakau man metams.. na galvojau apie 300lt bus g.gif paklausia kiek metų.. sakau 22, tai tada sako 598 blink.gif kaip tai sakau???? nu sako jaunimui padidino nuo gruodžio, nes padidinta rizikos grupė doh.gif nu pravalas.. dėl kažkokių ereliu ma-vaikių lakstančių garvėmis aš turiu tiek mokėt doh.gif na tai apsidraudžiau pusmečiui.. nes jau vasarą bus 23 ir 5m stažo tai bus pigiau ax.gif tai va pasipiktinau mad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 02 17, 10:16)
nugi pasikeitėm mašiniuką ir užrašėm jį mano vardu.... na nueinu apsidraust... sakau man metams.. na galvojau apie 300lt bus g.gif paklausia kiek metų.. sakau 22, tai tada sako 598 blink.gif  kaip tai sakau???? nu sako jaunimui padidino nuo gruodžio, nes padidinta rizikos grupė doh.gif  nu pravalas.. dėl kažkokių ereliu ma-vaikių lakstančių garvėmis aš turiu tiek mokėt doh.gif  na tai apsidraudžiau pusmečiui.. nes jau vasarą bus 23 ir 5m stažo tai bus pigiau ax.gif  tai va pasipiktinau mad.gif

aga ta rizikos grupe ir mane nervina, bet kas keisciausiai pensininkams,kurie is tiesu turetu priklausyti rizikos grupei dar nemazas nuolaidas daro doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 02 17, 10:16)
nugi pasikeitėm mašiniuką ir užrašėm jį mano vardu.... na nueinu apsidraust... sakau man metams.. na galvojau apie 300lt bus g.gif paklausia kiek metų.. sakau 22, tai tada sako 598 blink.gif  kaip tai sakau???? nu sako jaunimui padidino nuo gruodžio, nes padidinta rizikos grupė doh.gif  nu pravalas.. dėl kažkokių ereliu ma-vaikių lakstančių garvėmis aš turiu tiek mokėt doh.gif  na tai apsidraudžiau pusmečiui.. nes jau vasarą bus 23 ir 5m stažo tai bus pigiau ax.gif  tai va pasipiktinau mad.gif

Statistika yra statistika.
O stazhas gali ir nepadet, cia jau nuo draudimo bendroves priklausys. Kiek zhinau, tai IF atsizhvelgdavo i stazha.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 02 18, 20:39)
bet kas keisciausiai pensininkams,kurie is tiesu turetu priklausyti rizikos grupei dar nemazas nuolaidas daro

aha pensininkams nemažos nuolaidos mad.gif o vdrug užsilenks koks diedukas bevažiuodamas doh.gif

QUOTE(Julius3 @ 2006 02 20, 07:43)
O stazhas gali ir nepadet,

na pagal įstatymą dabar jau taip yra mirksiukas.gif jei tau 23 ir turi 5m stažo tai jau kita kaina bigsmile.gif tik nepaklausiau kokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 02 21, 15:38)
na pagal įstatymą dabar jau taip yra mirksiukas.gif  jei tau 23 ir turi 5m stažo tai jau kita kaina bigsmile.gif  tik nepaklausiau kokia g.gif

Netiesa, istatyme apie stazho ar metu itaka kainai niekas neparashyta. Cia kiekvienos draudimo kompanijos reikalas i ka atsizhvelgt nustatant kaina.
Beje galit mashina uzhrashyt ant vyresnio zhmogaus ir draudimas bus pigesnis. Avarijos atveju draudimas galios (cia apie civilini kalbant).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 22 vasario 2006 - 07:58
QUOTE(otta @ 2006 02 13, 13:25)
O PER KIEK LAIKO ISMOKA PINIGELIUS UZ ZALA LIETUVOS DRAUDIME SU KASKU, NU KIEK LAUKIU SULAUKTI NEGALIU, JAU KOKS MENESIS, NORIU KELTI VEJA fart.gif

Aš gavau laike 10 dienų nuo įvykio įforminimo draudime...ir šiaip su Lietuvos draudimu jokių problemų...nenori remomtuotis pas jų meistrus - gauni pinigus, kurių tikrai užteko suremontuot patiems....kitose bendrovėse reikalauja remontuoti pas jų meistrus ir viskas, o eilės kilometrinės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2006 02 22, 08:58)
Aš gavau laike 10 dienų nuo įvykio įforminimo draudime...ir šiaip su Lietuvos draudimu jokių problemų...nenori remomtuotis pas jų meistrus - gauni pinigus, kurių tikrai užteko suremontuot patiems....kitose bendrovėse reikalauja remontuoti pas jų meistrus ir viskas, o eilės kilometrinės  blink.gif

Negali draudimo bendrove reikalaut, tvarkytis ju servisuose, gali tik pasiulyt.
Nukentejusio reikalas kaip jis apsispres daryt, ar paimt pinigus ar remontuot savo servise (priesh tai samata suderint reikia) ar varyt i draudimo pasiulyta servisa.
O jei reikalauja skundas i DPK padetu labai greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 22 vasario 2006 - 09:53