Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

Aš manau, kad geriausiai draustis patikimose didelėse draudimo įmonėse, tokiose kaip LD ar Ergo. Apsidraudę mažose įmonėse galima turėti įvairių problemų, nes dauguma jų yra "šaraškino" kontoros. Aš kai registravau automobilį nuėjau draustis į LD, bet ten buvo žmonių, žiūriu šalia Ergo, tada nuėjau ten ir apsidraudžiau, nes nebuvo žmonių. O apie PZU girdėjau dag blogų pasakojimų.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 01 25, 21:16)
Nu tai aš įsivaizduoju - jūsų problema, jūs ir rūpinkitės... Jiems gi iš jūsų nėr jokios naudos, nei jūs klientai, nei ką, o klientas, kaltininkas, tai gi ir nesužinos, o kad ir sužinotų - jam dzin... O įdomu, kiti draudimai su civiline atsakomybe kitaip elgiasi? Ta prasme, jei jums padarė žalą, tai kaltininko civilinės atsakomybės draudimo kompanija kitaip žiūri, šokinėja ratais? g.gif

LD visai kitaip žmonės dirba... tą pačią dieną apžiūrėjo mašiną, vietoj pasakė sumą ir po dviejų dienų gavom pinigus. o BTA draudimas siunčia tipo per Vilnių viską, velnias žino kada įvertins, o pinigus GAL perves per dvi savaites jei nuspręsim patys remontuoti doh.gif

nors mums nesvarbu, kur apsidrausim, svarbu, kad kuo pigiau ir kuo palankesnėm kainom, bet kai pagalvoji, kad žmonės neturėtų kuo važinėti į darbą dėl visokių išsidirbinėjimų...
Atsakyti
Aš ir kasko ir civilinį pirkau LD.
Tik man vat nesuvokiamas tas civilinio draudimo skirstymas p.g. miestus - koks radvliškio gyventojas, nusipirkęs pigų draudimą, atvažiavęs į Vilnių į 100 kartų pavojingesnis negu tas, kuris Vilniuje važinėja visą laiką. Kažkokie absurdai doh.gif
Atsakyti
aš tik už didelę ir patikimą draudimo bendrovę.
dabar ir civiliniu ir kasko draudimu apsidraudėm LD, prieš tai pakliuvom į tos bankrutavusios bendrovės pinkles. beje toje bendrovėje draudėmes jau kokius 4 metus ir visa šeima. gerai, kad kai atėjo raštas dėl bankroto buvo likę visai nedaug ir praradom po 30-50 lt., bet kai draudėm 5 mašinas, tai sumelė irgi susidarė (mes, tėvai ir brolis)
Atsakyti
Va šiandien pratęsiau mašinos Kasko draudimą - tai lyginant su praėjusiais metais bendra draudimo suma pabrango 100lt, nes draudžiamės be franšizės, praėjusiais metais buvo trečiųjų asmenų padaryta žala. na bet kadangi buvom apsiklausinėję, kad kitose bendrovėse mūsų mašinai nesiūlo draudimo be franšizės, tai likome toje pačioje - Balticums draudime
Atsakyti
As kai tik nusipirkau automobili pries keleta metu, iskart apdraudziau nuo visko - drauge juokesi, kad svaistau pinigus kasmet mokedama uz kasko draudima ir "prisijuoke" - viena karta sudauze jos automobilio langa islupo kompaktu keitikli, o kita syki nusirito su visu auto nuo plento.... is automobilio nieko neliko, laime, kad abu su vyru apysveikiai liko, nors ir draudimas nuo nelaimingu atsitikimu jiems butu labai pravertes, deja, apie tai daznas pagalvoja tik kai beda istinka. Mano manymu tai apsimoka per metus sumoketi ~50 Lt, kad pvz. luzus kojai gaut keliu tukst. litu ismoka.
As geriau jau sumoku draudimui ir miegu ramiai, nesokineju prie lango vos suveikus signalizacijai. Isbandziau kelias draudimo bendroves, dabar draudziuosi tik ERGO ir pati ka tik ju atstove tapau - kiek teko susidurti - labai malonus darbuotojai, visa para veikiantis pagalbos telefonas, nekalbant jau apie tai, kad bankrutuot tikrai nezada smile.gif
Atsakyti
mes irgi pripazistam tik LD mirksiukas.gif Nesvarbu i Tave ivaziuos ar Tu..... kazkaip reikia ir apie kitus pagalvot - jei jau padarei zalos, tai nors istiesk stabilu ir patikima draudima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2006 02 04, 18:14)
As kai tik nusipirkau automobili pries keleta metu, iskart apdraudziau nuo visko - drauge juokesi, kad svaistau pinigus kasmet mokedama uz kasko draudima ir "prisijuoke" - viena karta sudauze jos automobilio langa islupo kompaktu keitikli, o kita syki nusirito su visu auto nuo plento.... is automobilio nieko neliko, laime, kad abu su vyru apysveikiai liko, nors ir draudimas nuo nelaimingu atsitikimu jiems butu labai pravertes, deja, apie tai daznas pagalvoja tik kai beda istinka.  Mano manymu tai apsimoka per metus sumoketi ~50 Lt, kad pvz. luzus kojai gaut keliu tukst. litu ismoka.
As geriau jau sumoku draudimui ir miegu ramiai, nesokineju prie lango vos suveikus signalizacijai. Isbandziau kelias draudimo bendroves, dabar draudziuosi tik ERGO ir pati ka tik ju atstove tapau - kiek teko susidurti - labai malonus darbuotojai, visa para veikiantis pagalbos telefonas, nekalbant jau apie tai, kad bankrutuot tikrai nezada  smile.gif

va pries savaite ir mes apsidraudem, LD ir kasko ir civilini,nusprendem taip kad geriau jau sumoketi kelis litus uz kasko bet ir ramiai be baimes gali vaziuoti ir miegoti ramiai mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
draudžiantis pigioj kompanijoj galima nukentėti ir pačiam, nes jei į jus įvažiuos neapsidraudęs auto tai jum žalą turi atlyginti motorinis biuras, o kadangi biuras atstovybių neturi tai jum žalą atlyginti turi ta kompanija kurioje jūs pats apsidraudęs, o poto tai kompanijai biuras apmoka. taigi gali būti ir taip kad sutaupius 10lt privalomui dr. galit daug vargt su kompanijom iš b raidės (baltikums, bta ................)kai reiks apmokėti padarytą jums žalą. yra dvi normalios kompanijos ergo ir ld
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2006 02 05, 21:10)
draudžiantis pigioj kompanijoj galima nukentėti ir pačiam, nes jei į jus įvažiuos neapsidraudęs auto tai jum žalą turi atlyginti motorinis biuras, o kadangi biuras atstovybių neturi tai jum žalą atlyginti turi ta kompanija kurioje jūs pats apsidraudęs, o poto tai kompanijai biuras apmoka.

Nieko nesupratau smile.gif

1. Koks neapsidraudęs auto? Gi dabar kaip ir nėra tokių?

2. Kas tas yr - motorinis biuras? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 02 06, 07:20)
Nieko nesupratau smile.gif

1. Koks neapsidraudęs auto? Gi dabar kaip ir nėra tokių?

2. Kas tas yr - motorinis biuras? blink.gif

1. Deja, yra.
2. LR transporto priemoniu draudiku biuras
Atsakyti
As uz Ergo Lietuva, dar man atrodo patikima del ismoku Lietuvos draudimo kompanija,tik kad pas juos kainos aukstokos verysad.gif
Papildyta:
Ir dar, jei draudiesi civiline atsakomybe nelabai svarbu kokioj kompanijoj, o va jau casko jau kitas reikalas
Atsakyti