Įkraunama...
Įkraunama...

Kondilomos

QUOTE(DODA @ 2008 02 07, 08:08)
kandilomos atsiranda nuo papilomos viruso organizme. (kažkada užsikrėtei, o nusilpus organizmui virusas išlipo į viršų). Įmanoma užsikrėsti ir buitiniu būdu - besinaudojant sergančiojo rankšluosčiais ar pan., bet tikimybė nėra didelė.
Kaip supratau, liga gan pažengus, jei sakai kad jų ten be galo daug, tai kuo greičiau gydykis. Gydymas tikrai paprastas, o šiais laikais jau ir nebeskausmingas  mirksiukas.gif Tikrai nėra ko gėdintis, nes Tu jiems tik pacientė, ir vaizdelių jie būna matę visokiausių.
Šiaip ginekologė čia nebepadės, na nebent kad siuntimą šrašytų  cool.gif

hm.... kodel manai kad ginekologe nepades? verysad.gif o kur tada kreiptis?maniau tik ginekologe spendzia sias problemas...
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 02 07, 10:15)
hm.... kodel manai kad ginekologe nepades? verysad.gif o kur tada kreiptis?maniau tik ginekologe spendzia sias problemas...

ginekologė negalės šalinimo procedūros atlikti. gal pradžiai išrašys kokį tepaliuką, bet šiaip tai turėtų siųsti į dispancerį, juolab, kad, kaip sakei, nemažai ten jų pas tave.
Kad laiko sutaupyti, galėtum iškart ten kreiptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 08, 18:54)
ginekologė negalės šalinimo procedūros atlikti. gal pradžiai išrašys kokį tepaliuką, bet šiaip tai turėtų siųsti į dispancerį, juolab, kad, kaip sakei, nemažai ten jų pas tave.
Kad laiko sutaupyti, galėtum iškart ten kreiptis  4u.gif

Na o man sutvarke ginekologe, tik reikejo vaistuku nusipirkti. Paciai neleido naikinti, todel su vaistais ji pati "nudegino" (tikrai neskausminga)
Ir tikrai nera cia ko gedytis. Gydytojai sios specialybes ,patikek, daug ko mate.
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2008 02 08, 22:05)
Na o man sutvarke ginekologe, tik reikejo vaistuku nusipirkti. Paciai neleido naikinti, todel su vaistais ji pati "nudegino" (tikrai neskausminga)
Ir tikrai nera cia ko gedytis. Gydytojai sios specialybes ,patikek, daug ko mate.

jau ir ginekolologės tvarko? bigsmile.gif
Tai šaunu. o kokius vaistukus reikėjo pirkti, koks pavadinimas? pagal receptą tikriausiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 08, 23:17)
jau ir ginekolologės tvarko?  bigsmile.gif
Tai šaunu. o kokius vaistukus reikėjo pirkti, koks pavadinimas? pagal receptą tikriausiai  unsure.gif

isiterpsiu ir as i pokalbi. tai zinoma, kad ginekologe tvarko. jau nezinau kiek metu. nebera to siuntinejimo kaip ansciau. tiesa, ne visos taiko prideginima vaistais. kai kuriuose privaciuose kabinetuose dar naudojamas elektrokoaguliacijos metodas.
man asmeniskai tai kazkaip pasiseke ax.gif atsirado kondilomu. ginekologe apziurejo, paskyre ginalgino panaudot ir ateit po menesiniu. kai nuejau po tu menesiniu nebebuvo ne vienos kondilomos. tai ziurejo ir stebejos kur dingo viskas bigsmile.gif imunitetas atsigavo ir viskas dingo. as kaip ir sveika pasidariau. tada vaikinui atsirado. ji gydem wartex (receptinis, griezta apskaita jam yra, gydytojas kazkokia deklaracija del jo rase). dar paskyre imuniteta stiprinanciu vaistu. kaina gavos apie 300lt, taciau viskas suveike, jau trys metai niekas daugiau nepasirode.
uzsienio zurnaluose teko skaityt, kad yra naujesnis vaistas uz wartex, bet iki lt gal dar neatveztas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 09 vasario 2008 - 12:10
as ir rytoj keliausiu pas gine..jau kaip bijau...streso pilnos kelnes...pas mane priaugo kruva karpuciu ir labai labai geda eiti ir jas rodyti ginek. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 08, 22:17)
jau ir ginekolologės tvarko?  bigsmile.gif
Tai šaunu. o kokius vaistukus reikėjo pirkti, koks pavadinimas? pagal receptą tikriausiai  unsure.gif

oi tikrai neatsimenu,(cia pries kokius 4m. buvo)israse recepta ir nusipirkau
Atsakyti
Pas mane buvo karpuciu gal penkios . Pries metus klinikose su lazeriu keleta nueme, taciau as nualpau ir daugiau nebenuejau. Kaip tik sia savaite buvau pas ginekologe del likus dvieju (ir paciu didziausiu) taj liepe nusipirkti tepaliuko ir sekanti karta nums smile.gif aciu dievui ir as nebeturesiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
reika jas naikinti ir kuo greiciau,nes jos labai greitai dauginasi.
Atsakyti
Labas smile.gif as irgi si dziausma turiu, bet labai nenoriu deginti, labai bijau, o kuo jas dar galima naikinti, kokias tepaliukais?
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kas galetu parekomenduoti koki ginekologa Vilniuje siuo nemaloniu klausimu? smile.gif
Atsakyti
as ir turiu sita dziaugsma..bent man kazkokia mistika...yra dvi karputes jau du metai...man aiškinė ginė, kad čia tik lytiniu keliu plinta, žiūri taip į mane įtartinai..nu ka..MB nuėjo išsityrė, sveikas kaip ridikas....o aš su kitais berods neguliu...tai niekaip neatrišu galų g.gif be man jos stabilios, nei daugėjo nei mažėja, tai išrašo kartais koki padaromą pudrą ar tepaliuką..ir viskas....
Atsakyti