Įkraunama...
Įkraunama...

Kondilomos

QUOTE(krikstole @ 2008 04 02, 14:46)
as ir turiu sita dziaugsma..bent man kazkokia mistika...yra dvi karputes jau du metai...man aiškinė ginė, kad čia tik lytiniu keliu plinta, žiūri taip į mane įtartinai..nu ka..MB nuėjo išsityrė, sveikas kaip ridikas....o aš su kitais berods neguliu...tai niekaip neatrišu galų g.gif  be man jos stabilios, nei daugėjo nei mažėja, tai išrašo kartais koki padaromą pudrą ar tepaliuką..ir viskas....

as tau siulyciau tiesiog keisti ginekologe,na, kas per ziurejimas kreivai gali but, butinai kreipkis, kur tau jas pati gineloge sutvarkys ir nebereiks sukt galvos, nes jeigu tu tikrai turi karputes, tai susidarius palankiai terpei jos prades plisti, o tada tik daugiau problemu.
Atsakyti
Labutis...Na as prie jusu taip pat prisijungsiu,nes taip pat turiu kondilomu... verysad.gif Kai tik jos paplito,buvo vos kelios,net nepagalvojau,kad cia taip rimta,bet uzsiregistravau pas daktariuka(kitais klausimais)po poros savaiteliu,kai reikejo jau eiti jos visiskai isplito...Labai bijojau,kad nebutu ko rimto...Labai pergyvenau del to verysad.gif Ginekologei apziurejus mane,dar labiau issigandau,nes nezinojo kuom padeti,kad jos isnyktu...Vienas tepalas yra kainuojantis apie 300 lt,bet jo Lietuvoj neberasi,tada pagalvojau siaubas ka daryti? doh.gif g.gif Na sake naudoti pries virusini tepala ir pabande padeginti jas kitais vaistukais...Ir ka jus manot,po truputeli pastebejau pagerejimus thumbup.gif Tada israse receptuka,kad isigyciau ir gydyciausi pati namuose,dar teko ir juoda ridika panaudoti,kad padegintu...Gydziausi namie ir po kokio menesiuko isorine puse pasakiskai pasitaise,kaip ir dziaugiuosi,bet dabar paplito giliau,ir vel truputi bijau...Tik tikiu,kad viskas bus gerai...Nereikia jomis rupintis,kaip kudikiu ir del ju verkti,nes taip jos negis,nes pradejau i tai nebekreipti demesio,tiesiog vis vaistais tepliodavausi ir jos nyksta...Saunumelis...

P.S Nebijokit eiti pas daktariukus del ju,nes delsti nereikia,geriau kuo greiciau pradeti su jomis dorotis... thumbup.gif Sekmes!!!
Atsakyti
Sveikos merginos, noreciau jusu paklausti:
Nelaimei pagavau ir as ta papilomos virusa, dabar turi karputes ant lytiniu organu. Buvau pas ginekologa, po apziuros sake, kad jos giliau i vidu nepaplito, bet siaip ju yra gana daug, o dar pries men. tikrai nebuvo. Kol as supratau, kad tai yra karpos.... doh.gif anksciau niekad tokios bedos neturejau. Zodziu ji man parekomendavo viena tepaliuka nuo karpu, kurio pasirodo seniai jau nera vaistinese, tai gerasirde vaistininke pasiule analoga - tepalas-kremas vadinasi aldara. Gal kas naudojote ? jis labai brangus, vienas pakiukas 30 lt. ir blogiausiai, kad net jei to kremo lieka, tai jau kitai dienai tu negali jo naudoti, reikia naujo pakelio. Tai as noreciau paklausti, kiek reiketu tepti tas karpas, kad jos praeitu ??? Ginekologe nieko man nesake, o informaciniame lapelyje parasyta, kad gydant genataliju karpas reikia tepti kas antra diena - 3 dienas per savaite, bet gydymas turi buti ne ilgesnis nei 12 savaiciu. Tai ir nezinau ar uztenka viena karta patepti, ar jau bent tas trys dienas tepti???? siaip galima butu tepti nors ir 10 savaiciu, bet labai jau brangus dalykas. Gal kas turejo patirties - per kiek laiko isnyksta tos karpos is tu intymiu vietu ???
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2008 06 10, 11:26)
Sveikos merginos, noreciau jusu paklausti:
Nelaimei pagavau ir as ta papilomos virusa, dabar turi karputes ant lytiniu organu. Buvau pas ginekologa, po apziuros sake, kad jos giliau i vidu nepaplito, bet siaip ju yra gana daug, o dar pries men. tikrai nebuvo. Kol as supratau, kad tai yra karpos....  doh.gif  anksciau niekad tokios bedos neturejau. Zodziu ji man parekomendavo viena tepaliuka nuo karpu, kurio pasirodo seniai jau nera vaistinese, tai gerasirde vaistininke pasiule analoga - tepalas-kremas vadinasi aldara. Gal kas naudojote ? jis labai brangus, vienas pakiukas 30 lt. ir blogiausiai, kad net jei to kremo lieka, tai jau kitai dienai tu negali jo naudoti, reikia naujo pakelio. Tai as noreciau paklausti, kiek reiketu tepti tas karpas, kad jos praeitu ??? Ginekologe nieko man nesake, o informaciniame lapelyje parasyta, kad gydant genataliju karpas reikia tepti kas antra diena - 3 dienas per savaite, bet gydymas turi buti ne ilgesnis nei 12 savaiciu. Tai ir nezinau ar uztenka viena karta patepti, ar jau bent tas trys dienas tepti???? siaip galima butu tepti nors ir 10 savaiciu, bet labai jau brangus dalykas. Gal kas turejo patirties - per kiek laiko isnyksta tos karpos is tu intymiu vietu ???

Sveikute,labai gerai,kad pastebejai anksti ta beda.Siaip as naudojau VAGOTHYL,ten rukstinis tepalas.Jis degina,bet su vatyte ryte ir vakare vis patepliodavau kiekviena karpa.Ir mazdaug per menesi jos isnyko,nors nesitikejom su ginekologe,kad bus taip greitai.O man nesake jokio tokio tepalo kur tau liepe naudoti.Manasis tirpaliukas apie 10 lt kainavo tik su receptu,bet jo ilgam uztenka.Gal ir tu pasitark su daktare apie tai... g.gif Na bet linkiu tau dideliausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2008 06 10, 14:55)
Sveikute,labai gerai,kad pastebejai anksti ta beda.Siaip as naudojau VAGOTHYL,ten rukstinis tepalas.Jis degina,bet su vatyte ryte ir vakare vis patepliodavau kiekviena karpa.Ir mazdaug per menesi jos isnyko,nors nesitikejom su ginekologe,kad bus taip greitai.O man nesake jokio tokio tepalo kur tau liepe naudoti.Manasis tirpaliukas apie 10 lt kainavo tik su receptu,bet jo ilgam uztenka.Gal ir tu pasitark su daktare apie tai... g.gif Na bet linkiu tau dideliausios sekmes 4u.gif

Labux, o sakyk tau ta receptuka ginekologas israse ? ir ar labai degina, t,y, kenteti galima ? Ir dar ar daznai ta zaraza pas tave atsiranda - pasikartoja ?
Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

As irgi jungiuosi prie jusu 4u.gif Vakar patyriau baisiausia soka!!! Planuojam vaikeli,tai dariausi nemazai tyrimu.Rado uraplazma,mikroplazma,sake dziaukites kad nera ZPV.Issigydziau tas zarazas antibiotikais, pasake kad viskas gerai, drasiai galiu tapti nestuke.gif
Bet kolegos labai rekomendavo viena ginekologe,nors ji ir brangoka,bet nukulniavau pas ja vakar.Ir ka jus manot - rado pas mane pasislepusias 4 kandilomas!!!! unsure.gif plius candida(dave paciai pasiziureti pro mikroskopa, be to turi unikalu aparata,kur pati maciau tas savo kandilomas,niekur taip dar nemaciau,aptarnavimas auksciausio lygio, ir pati gydytoja maloni be galo))Na ir kodel jos pas mane atsirado!!!!!!!!!! jau netikiu musu sveikatos sistema verysad.gif Viena gine nieko neranda,kita randa.Aisku,kad blogai ieksojo...Ir ka dabar daryti? Paguoskite,ar tikrai netrukdys nestumui jos.Nes uzgydzius jas, reiks puse metu laukti,dar sake,kad jos gali pacios isnykti.Verkiau vakar baisiai verysad.gif Bet ka padarysi,reiks kazkaip gyventi....
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2008 06 10, 15:59)
Labux, o sakyk tau ta receptuka ginekologas israse ? ir ar labai degina, t,y, kenteti galima ? Ir dar ar daznai ta zaraza pas tave atsiranda - pasikartoja ?
Aciu uz info  4u.gif

Taip man israse mano ginekologe.Kenteti tikrai galima,bet negaliu sakyti,kad neskauda.Man asmeniskai kazkiek perstejo,bet kentejau,gine sake jai jau neiskentesiu tai apsiprausti tada vis.su ta rugstimi tepliodavausi kaip ir rasiau du kart dienoj,ryte ir vakare.As buvau geguzes gale pas gine sake,kad esu sveikutele,tai taip apsidziaugiau.Stiprink imuniteta butinai,kad joms priesintis.O del to vaisto tai galetum pasitarti su savo daktare.Dar teko naudoti juoda ridika,vis prisidedavau ir palaikydavau kiek isgalejau.Vieninteli karteli jas aptikau ir isgydziau,tikiuosi daugiau neuzmatysiu...

BUSIMAMAMYTUKE,puikiai tave suprantu del tu asaru,nes man buvo lygiai taip pat.Zliumbiau,buvau pikta,bet mane labai palaike mano draugas,jis sake,kad viska isgyvensim ir taip ir buvo.Taip jos gali isnykti pacios,bet vistiek panaudok vaista,gali pries virusiniu tepalu vis pasiteplioti,kad jos neplistu.O siaip kiek teko skaityti,kad nestumo metu jos negydomos,bei gali virusas persiduoti vaikeliui,na bet tikiuosi,kad tau bus viskas gerai...Stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnyte344: 11 birželio 2008 - 08:39
Sveikutes,mergytes 4u.gif

Miela agnyte344, uzmaciau,kad viena vaikeli jau turi 4u.gif Tai norejau paklaust, ar pries pastodama turejai tas ,,zarazas'' ar ne?Nes net nezinau,ar planuoti nestuma, ar jos nepakenks vaikuciui....O tiketis,kad savaime jos isnyks netikiu schmoll.gif
Baisiausia tai,kad as jas visa laika pasirodo turejau jas, tik po antibiotiku kurso jos pasireiske.Tunojo bjaurybes,ir pasirode.Nes vasario menesi nebuvo rasta nieko, o birzeli jau rasta.ech, viena liga gydai,kita pasirodo.Kaip atsibodo tos ginekologines bedos, apsakyti negaliu verysad.gif
bet tenka susitaikyti su tuo ir gydytis:geda2:
Visoms mergaitems linkiu sekmes ir labiausiai nepasigauti ju.... o tai reiskia nemiegoti su netikimais vaikinais.As anksciau nevengiau, dabar turiu,ko nereikia...Ir dar neaisku,ar busimo vyro neuzkreciau verysad.gif
Jei turesiu dukryte,tai kantriai aiskinsiu,kokios pasekmes buna,kai negalvoji,o valdo tik aistra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamamytuke @ 2008 06 13, 15:43)
Sveikutes,mergytes 4u.gif

Miela agnyte344, uzmaciau,kad viena vaikeli jau turi  4u.gif  Tai norejau paklaust, ar pries pastodama turejai tas ,,zarazas'' ar ne?Nes net nezinau,ar planuoti nestuma, ar jos nepakenks vaikuciui....O tiketis,kad savaime jos isnyks  netikiu  schmoll.gif
Baisiausia tai,kad as jas visa laika pasirodo turejau jas, tik po antibiotiku kurso jos pasireiske.Tunojo bjaurybes,ir pasirode.Nes vasario menesi nebuvo rasta nieko, o birzeli jau rasta.ech, viena liga gydai,kita pasirodo.Kaip atsibodo tos ginekologines bedos, apsakyti negaliu verysad.gif
bet tenka susitaikyti su tuo ir gydytis:geda2:
Visoms mergaitems linkiu sekmes ir labiausiai nepasigauti ju.... o tai reiskia nemiegoti su netikimais vaikinais.As anksciau nevengiau, dabar turiu,ko nereikia...Ir dar neaisku,ar busimo vyro neuzkreciau verysad.gif
Jei turesiu dukryte,tai kantriai aiskinsiu,kokios pasekmes buna,kai negalvoji,o valdo tik aistra ax.gif

Taip viena vaikeli jau turiu,bet tuo met kai susilaukiau neturejau tu zarazu wub.gif
O ir dabar manau,kad jos atsirado,nusilpus imunitetui,nes laikiausi visokiu dietu ir t.t...Siaip kiek skaiciau tai nestumo metu jos negydomos,o ir vaisiui gali persiduoti tas virusas,bet tiksliau pasakytu tavo daktare.Aisku mes dabar taip pat planuojam,o jos tik neseniai isnyko,bet viliuosi kad viskas bus kuo puikiausiai thumbup.gif Nors ir virusas islieka visa gyvenima,tik kad jam neatsinaujint reikia butiniausia stiprinti organizma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pridygo ir man tu karpuciu kondilomu ir kas baisiausia gydytojas nelabai kaip matau pats zino kaip jas gydyti. Kreipiausi pas kita, parase Aldara, bet jo niekur nera pirkti, o ir kaina kosmine. Ieskojau taip daznai minimo Wartec, bet ir jo nera kur isigyti.
Pasidalinkite patirtimi kaip jus konkreciai tu kandilomu atsikratete, kaip greitai ir efektyviai
Atsakyti
QUOTE(mirxiuke @ 2009 03 05, 12:46)
Pridygo ir man tu karpuciu kondilomu ir kas baisiausia gydytojas nelabai kaip matau pats zino kaip jas gydyti. Kreipiausi pas kita, parase Aldara, bet jo niekur nera pirkti, o ir kaina kosmine. Ieskojau taip daznai minimo Wartec, bet ir jo nera kur isigyti.
Pasidalinkite patirtimi kaip jus konkreciai tu kandilomu atsikratete, kaip greitai ir efektyviai

Mieloji,pabandyk vagotili,jis parduodamas su receptu,bet daktaras tikrai ji israsys,o kainuoja vos 10 litu(bent jau kaip as pirkau)Jis nudegina tas karputes,dar juodaji ridika nusipirk...man padejo,nors ir daktare nezinojo ka daryti 4u.gif
Atsakyti
mano gydytojas aplamai jokiu vaistu nezino ju gydymui, kol as nepradejau nesti info is interneto trauktos. eisiu antrad pas kita gydytoja, gal jis ka patars. bet iki to laiko norisi kitus budus suzinoti, nes noris kaip greiciau ju atsikratyti ir gyventi pilnaverti gyvenima smile.gif
o tas vagothyl jei deginantis, ar nesunku jo uztepti,nes karputes juk tokios mazytes ir tokioj dar jautrioj vietoj...nenudegintu odos baisu. ir ar jo yra pirkti vaistinese?
Atsakyti