Įkraunama...
Įkraunama...

Kondilomos

QUOTE(Elitute @ 2009 08 01, 09:50)
Tavo situacija man labai pazistama, tad tikrai gali del kondilomu ir deginti,ir persteti, ir buti visi pienliges simptomai, gaila, bet taip jau..manau, jei pasalinsi kondilomas, dings daug problemu..

Velynė jos. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(caprice @ 2009 07 31, 23:10)
Aldara įvesk per google, rasi vaistai.lt šį vaistą, dvylika to kremuko tubelių beveik 400 litų kainuoja, tai viena 250 ml tubelė ~ 33 litus kainuotų.  rolleyes.gif

Ziurejau. vaistinese nera. Eurovaistine pasiule uzsakyti visus 12, mum israsyti yra 6, ir isvis kaip gydytoja sake- nezinau, gal tau tik 1 ar 2 uzteks, bet parasau 6. Tai kam mum 12 ir dar tokius pinigus moket. Kitos vaistines sake isvis neturi, dar kitoj pasiule dometis, kas sirgo tomis karpomis ir gal tures parduot jei nebus sunaudoje visko, nes pirkt nera. stai taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 02 rugpjūčio 2009 - 09:35
Sveikutes, merginos.
Mane apima didziulis pyktis! verysad.gif Pries keleta metu ties maksties anga prasidejo niezejimas, atsirado kelios isaugeles, nekreipiau demesio. Dar po metu vel pasikartojo, ataugeliu padaugejo. Prisiverciau nueiti pas ginekologe. Paeme krauja, padare tepineli ir reze: neieskok ligu, ko cia atejai, tu sveika, tai tik padidejusios liaukutes, o jeigu butu kas nors rimciau - tai cia kaip kopustas zydetu ir vyras butu uzsikretes. Zodziu iskoneveike mane. Po kurio laiko - vel niezejimas, daugeja ataugeliu, po to - ir vel... Dabar tik atradau internete, kad tai galetu buti kondiloma blush2.gif Pas ta buka ginekologe neisiu tikrai, o privaciai - pinigeliu truksta. Gal kas galetu patarti, gal tepaliuka vertetu nusipirkti? unsure.gif
Atsakyti
noreciau paklausti, ar kam yra buve salutinis poveikis nuo wartec skyscio kondilomoms gydyti. turiu ju apie isange. tepiau 3 dienas 2 kart per diena, kaip nurodyta instrukcijoje. viskas buvo kaip ir gerai, siek tiek graiuze, bet odos pakitimu nebuvo. taciau paskutines dienos vakare apsiziurejau, oda yra pabaltavusi, kai kur kaip opeles (nesu tikra ar buvuvsiu karpu vietose ar ir siaip ant odos), truputi slapiuoja, nemalonus kvapas. atrodo baisiai. skambisniu daktarei tik ryt, nes siandien jos nera klinikoje.
tiesa, turejau lytiniu santykiu po 3ju dienu tepimo vakare, nezianu, ar taip galejo susikomplikuoti del ju, ar tai tik vaisto salutinis poveikis, bet labai negerai ten man, baisoka, ar greit uzgys, ar dar nepabloges.

laukiu komentaru, aciu
Atsakyti
Sveikos, buvau pas ginekologe ir ji man pasake, kad turiu daug mazyciu kondilmu:((( buvo sokas, nes abu su MB kitu partneriu neturejom jau 5 metai:(( zodziu, paklausus ka daryti, gine atsake - NIEKO:( pasiskaiciau visko, kad butina gydyti, nes plinta ir t.t. Perskaiciau ir jusu tepaliuku siulymus, bet pati gydytis nenoriu be gydytojo paskyrimo. Mergaites, gal galit parekomenduot kokia ginekologe pas kuria jus kondilomas gydet ir issigydet..
Atsakyti
taigi, rado ir man karpuciu, na tiksliau jau ir pati maciau jas, tikrai nemazos jau buvo. skyre solcoderm, deginuos jas, sunkiai labai krenta, o motinine karpa isvis nepasiduoda vaistams. verysad.gif keisciausia man tai, kad atejo zpv atsakymas ir jis neigiamas, tai kaip cia yra, kaip gali buti karputes, o zvp neigiamas? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

gal gali KAUNIETES pasidalint informacija ax.gif . Niekur nerandu Wartec tepaliuko. Naudojau pries kelis metus nuo lyt.karpuciu, labai gerai padejo. Ziuriu ir vel viena islindo doh.gif doh.gif doh.gif , nenoriu uzsileisti, bet niekur nerandu to tepaliuko. Gal kuri pirkot neseniai kur? Buciau labai dekinga uz info rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrge: 22 kovo 2010 - 18:27
Dalga, man ir taip buvo. Turejau pora karpuciu, isnaikinau, padarem ZPV, o jis neigiamas. Ginekologe sako, kad tai paprastos karputes, ne tos blogosios..nezinau, tiketi ar ne, bet dziugina, kad ZPV neigiamas. Galvoju, reiks kada pakartot tyrima.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 03 23, 07:54)
Dalga, man ir taip buvo. Turejau pora karpuciu, isnaikinau, padarem ZPV, o jis neigiamas. Ginekologe sako, kad tai paprastos karputes, ne tos blogosios..nezinau, tiketi ar ne, bet dziugina, kad ZPV neigiamas. Galvoju, reiks kada pakartot tyrima.. ax.gif

aciu uz atsakyma, elitute. eisiu dar pas daktare kada, tai pasiklausiu, kaip cia taip gali buti, ar neteisingi atsakymai, ar dar kas.

be to, man daktare sake, nebutina pulti savo vyru uz tai, kad uzsikreciat, nes tikrai nebutinai taip gali buti. galima ir nuo bendru tuaelu, pirciu, baseinu, bendru ranksluosciu ir t.t. nuo daugelio dalyku gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, dar pakalbejau su gydytoja, tai man pasake, kad kondiloma nebutinai sukelia zpv, sake, laisvai gali buti nesusije dalykai. tai man taip siutas ima, visas internetas moksliniu staripsniu, kur rasoma, kad tik LYTINIU budu plinta ir kad tik nuo ZPV doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2010 03 22, 18:24)
Sveikos  4u.gif ,

gal gali KAUNIETES pasidalint informacija  ax.gif . Niekur nerandu Wartec tepaliuko. Naudojau pries kelis metus nuo lyt.karpuciu, labai gerai padejo. Ziuriu ir vel viena islindo  doh.gif  doh.gif  doh.gif , nenoriu uzsileisti, bet niekur nerandu to tepaliuko. Gal kuri pirkot neseniai kur? Buciau labai dekinga uz info  rolleyes.gif

pagal vaistai.lt informacija sio vaisto tiekimas yra nutrauktas, matyt leidimai ar sutartys pasibaige ir nepratestos.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 03 23, 14:24)
pagal vaistai.lt informacija sio vaisto tiekimas yra nutrauktas, matyt leidimai ar sutartys pasibaige ir nepratestos.

siaip su vaistais, kiek zinau, yra didele problema. man israse solco derm, sio vaisto yra vienintelej vietoj, vokieciu vaistinej vilniuj ir tai turi buti pildomos deklaracijos, nes vaistas neregistruotas.
Atsakyti