Įkraunama...
Įkraunama...

Ekspertimentas 5

QUOTE(prieblanda @ 2008 01 28, 17:21)
Ir dar savo automobilio imu labai norėti  blush2.gif  nes gyvenam užmiestyje ir jei pradėsim tampytis su namo įrenginėjimu, tai viešu transportu niekur nespėsiu  doh.gif

ir as noriu mazo ekonomisko masiniuko g.gif
Atsakyti
Na ką, iki mėnesio ataskaitos liko vos pora dienų... Susiskaičiavau šiandien savas išlaidas tai nieko baisaus nematau, viskas stabilu... Kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 29, 23:45)
Na ką, iki mėnesio ataskaitos liko vos pora dienų... Susiskaičiavau šiandien savas išlaidas tai nieko baisaus nematau, viskas stabilu... Kol kas  mirksiukas.gif

as viska suskaiciavau isskyrus maista
Atsakyti
aš viską susiskaičiavau, ir kiek galva pajėgė tai susidėliojau maistą pagal grupes... Bet kai pas mus kaimas yra ir maisto išlaidos ne vien tik mano sąskaita tai sunku kažką tikslaus nuspręsti... Matosi, kad daugiausia sultims išleidžiame cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 30, 15:14)
aš viską susiskaičiavau, ir kiek galva pajėgė tai susidėliojau maistą pagal grupes... Bet kai pas mus kaimas yra ir maisto išlaidos ne vien tik mano sąskaita tai sunku kažką tikslaus nuspręsti... Matosi, kad daugiausia sultims išleidžiame  cool.gif

pas mus ir kaimas yra, o mes isleidziam daug mineraliniams, nors geria tik vyras
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 01 30, 14:25)
pas mus ir kaimas yra, o mes isleidziam daug mineraliniams, nors geria tik vyras

čia bus poster_offtopic.gif , bet šiandien laukdama MB pas stomotologą varčiau žurnalus... Ir juose parašyta, kad gerti mineralinį vsu angliarūgšte yra nesveika... Pagalvojau viena sau, kad aš jeigu mineralinį geriu taitik su angliarūgšte... Teks keisti įpročius g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 28, 16:21)
Man atrodo, tolstam nuo temos  biggrin.gif  Failo gavėjos, gal galėtyumėt paskui pasidalinti idėjomis apie patobulinimus, kokias kategorijs naujas įveisėt arba kokią skaičiavimo tvarką kitą sugalvojot  bigsmile.gif

Aš dabar žiūrau į savo beveik mėnesio suvestinę ir misliju, kad jei kokius 300 Lt nurėžčiau, tai gautųsi padorios išlaidos  g.gif  Tik kad maniškės tokios keistos: su MB nesam sumetę piniginių į krūvą, bet vis tiek jos makaluojasi, pvz., maistą perku aš, paskui būna bendro naudojimo daiktų, kuriuos perka MB ir pan.  ax.gif
Ir dar savo automobilio imu labai norėti  blush2.gif  nes gyvenam užmiestyje ir jei pradėsim tampytis su namo įrenginėjimu, tai viešu transportu niekur nespėsiu  doh.gif

ir man gal galetum ta failiuka atsiust ax.gif beka22.k@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 30, 18:57)
čia bus  poster_offtopic.gif , bet šiandien laukdama MB pas stomotologą varčiau žurnalus... Ir juose parašyta, kad gerti mineralinį vsu angliarūgšte yra nesveika... Pagalvojau viena sau, kad aš jeigu mineralinį geriu taitik su angliarūgšte... Teks keisti įpročius  g.gif

gerai kad ju nemegstu
Atsakyti
Sveikos sita tema neseniai atradau,ir as taip pat labai noreciau pabandyti paskaiciuoti kiek ir kam mes isleidziam, viena vertus lyg ir bijau, nes esu labai islaidi, o vyras taupus, tai kai pamatys skaicius bijau, kad gali buti piktumu, bet antra vertus gal tai ismokys mane buti taupesnei.
Taigi norejau labai paprasyti gal galit kuri mamyte pasidalinti savo exel'io lentele buciau labai dekinga. kris2kas@hotmail.com
Atsakyti
Ateičiai: tafai jūs susipraskit ir to failo prašykit manęs per AŽ huh.gif O tai trečias puslapis, o tema tuoj gaus pirmą vietą už nuobodumą ir neaktualumą doh.gif
Atsakyti
Aš tai išlaidas vedu į ACEmoney programėlę, tai viskas jau suskaičiuota už mane. Šį mėn tai labai maistui išlaidas viršijom (buvo gimtadienis 1 in 3 - su draugais, su tevais ir darbe). Dar sportuot pradėjau ir medicinai nemažai išsileido (tyrimams) g.gif tikiuosi kad kitas mėn bus jau taupesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 01 31, 11:32)
Aš tai išlaidas vedu į ACEmoney programėlę, tai viskas jau suskaičiuota už mane. Šį mėn tai labai maistui išlaidas viršijom (buvo gimtadienis 1 in 3 - su draugais, su tevais ir darbe). Dar sportuot pradėjau ir medicinai nemažai išsileido (tyrimams)  g.gif tikiuosi kad kitas mėn bus jau taupesnis  smile.gif

Mano išvada neplanuotų išlaidų klausimu: jos visada būna blink.gif Planuok neplanavęs, dėsliok nedėsliojęs, bet vienokia ar kitokia forma jos atsiranda doh.gif Jų nebuvimas, bent jau mūsų šeimynos išlaidose, yra reta ir labai maloni išimtis unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti