Įkraunama...
Įkraunama...

Ekspertimentas 5

Mmm... yra sampunai, kurie netinka plaukams, gal ir nuo zmogaus priklauso.
Su Head & Shoulders dar studiju metais teko grindis plauti, niekam namuos netiko blush2.gif
Margarita su alaus mielem mano plaukams labai tiko, bet tos pacios serijos balzamas ir kauke ne. Jie kaip ir Rasos sampunas dazytiems plaukams iskeliavo pas mama blush2.gif
Cistaja linija nesu bandzius, o Henna dazus ir sampunus zolelinius drauge naudoja, kuriai kartais plaukus dazau. Istikima jiems jau daug metu, sake per visa naudojimo laika pakuociu dizainas jau tris kartus keitesi. Jos plaukai atrodo sunkus, sveiki ir zvilgantys.
Dabar apsistojau ties Keune sampunu ir Loreal kauke plaukams, abu is profesionaliu produktu skirtu kirpykloms, kiekiai po litra daugoki... bet kai patapau blondine is brunetes, plaukai labai jautrus pasidare blush2.gif

Koki nama kacei pirkai? Maniskis kai nama dovanu gavo, tai is pradziu juo labai dziauges, maniau i lova nebeateis miegoti. Bet atsidziauge galiausiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 04 25, 13:36)
Henna dazus ir sampunus zolelinius drauge naudoja, kuriai kartais plaukus dazau. Istikima jiems jau daug metu, sake per visa naudojimo laika pakuociu dizainas jau tris kartus keitesi. Jos plaukai atrodo sunkus, sveiki ir zvilgantys.

Aš irgi ištikima "Hennos plus" dažams - ir žilus gerai nudažo, ir plaukai sveikai atrodo smile.gif
Koki nama kacei pirkai? Maniskis kai nama dovanu gavo, tai is pradziu juo labai dziauges, maniau i lova nebeateis miegoti. Bet atsidziauge galiausiai tongue.gif

Tokį - kol kas manoji jam abejinga doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 24, 21:18)
Aš "Margaritą" dažytiems plaukams jau beveik baigiau - pagal kainą kokybė  thumbup.gif , dabar bandysiu "Rasos" dažytiems, o paskui žadėjau mėgint tą dilgėlinį... ax.gif Aš be balzamo nė žingsnio - gal susitvarkysiu kaip nors unsure.gif
Išbandžiau dar "Henna plus" plaukų kaukę - brangoka, bet akcija sugundė blush2.gif Mano plaukučiams tai yra gėėėris smile.gif

As lygiai taip pat dabar isbandziau Margaritos dazytiems,o paskui ketinau pirkt Rasos dazytiems lotuliukas.gif Koki balzama naudojate?

QUOTE(Miaška @ 2009 04 25, 00:51)
Man iš pigienos patys geriausi buvo "Čistaja linija" šampūnai, reikės gal vėl kada nusipirkt, kad jau prisiminiau.

Pirkdavau pries kelis metus,dabar jie pakeite dizaina ir pabrango kokias 3lt su virsum nuo tada,girdejau,kad sudety daug nesamoniu atsirado ax.gif

Sophi,kasarai pasiseke thumbup.gif Jei nepaslaptis kiek jums metu,kad jau zilu turite?
Atsakyti
Man nėra geresnių šampūnų už Kerastase. Tik kaina kandžiojasi. Vis susigundau pigesniais iš Loreal Professionnel, bet efektas visai ne tas. Nors dar labai priklauso kokio minkštumo vanduo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niedulis: 25 balandžio 2009 - 14:39
QUOTE(niedulis @ 2009 04 25, 15:37)
Man nėra geresnių šampūnų už Kerastase. Tik kaina kandžiojasi. Vis susigundau pigesniais iš Loreal Professionnel, bet efektas visai ne tas. Nors dar labai priklauso kokio minkštumo vanduo.

Nuo plauku dar priklauso biggrin.gif Kuri is Kerastase labiausiai megsti ir kokie tavo plaukai?
Na brangiu geru sampunu as irgi galiu ivardint ne viena,tik kad man norisi atrasti pigu ir gera.Dazniausiai turiu koki savo favorite sampuna lentynoj ir sale turiu pora kitu,isbandymui ir kaitalioju.
Atsakyti
Aš naudoju tik Avon garbanotiems plaukams- nors mano tik banguoti smile.gif bet nuima pasišiaušimą, na man labai tinka.
Dukra naudoja ''Babuškos Agafjos''
Vyras Nivea, arba Avon .

Namą katei turim- paprastesnį truputį, bet tik ant viršaus patupi ir tiek, į namuką nelipa, ten dabar telefonų įkrovikliai, nes rozetka palei grindis šalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 25, 14:57)
As lygiai taip pat dabar isbandziau Margaritos dazytiems,o paskui ketinau pirkt Rasos dazytiems lotuliukas.gif Koki balzama naudojate?

Dabar "Margaritos" dažytiems, paskui gal alaus bandysiu.
Sophi,kasarai pasiseke thumbup.gif Jei nepaslaptis kiek jums metu,kad jau zilu turite?

Jau seniai ne 16-iolika, bet dar kol kas ir ne 36-i rolleyes.gif Aš ne šiaip turiu žilų plaukų - aš turiu labai daaauuug žilų plaukų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 04 25, 17:29)
Namą katei turim- paprastesnį truputį, bet tik ant viršaus patupi ir tiek, į namuką nelipa, ten dabar telefonų įkrovikliai, nes rozetka palei grindis šalia  biggrin.gif

Manoji kol kas tik ratais aplink vaikšto. Kol pradėjo draskykle naudotis, praėjo keli mėn. Jau beveik buvau sugalvojus atiduot "Pifo" aukcionui, bet netyčia vieną vakarą girdžiu "drykst, drykst" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 25, 17:37)
Dabar "Margaritos" dažytiems, paskui gal alaus bandysiu.

Ir kaip sis dazytiems?Alaus man nepatiko.

Taupanciosios,gal patarsit koki plauku balzama,kad drekintu mano dazytus ilgus plaukus?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 25, 18:06)
Ir kaip sis dazytiems?Alaus man nepatiko.

Super duper jis nėra, bet mano plaukams tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 25, 18:12)
Super duper jis nėra, bet mano plaukams tinka smile.gif

Na kai pristojau,neatstosiu jau,tai koks jums super duper? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 25, 15:45)
Nuo plauku dar priklauso biggrin.gif Kuri is Kerastase labiausiai megsti ir kokie tavo plaukai?
Na brangiu geru sampunu as irgi galiu ivardint ne viena,tik kad man norisi atrasti pigu ir gera.Dazniausiai turiu koki savo favorite sampuna lentynoj ir sale turiu pora kitu,isbandymui ir kaitalioju.

Naudoju Kerastase Chroma Riche, kadangi mano blonduoti plaukai. Dar naudojau Resistance serijos, bet Reflection geriau tinka. Mačiau, kad merginos siunčiasi iš JAV Joico šampūnus. Kažin kaip jie, lyginant su Kerastase?
Atsakyti
man nei margarita nei rasa sampunai kazkaip nieko ypatingo...nei geri nei blogi tokie smile.gif
bet kremai margaritos neblogi (veidui )
Atsakyti