Įkraunama...
Įkraunama...

Ekspertimentas 5

QUOTE(vilite @ 2009 04 25, 21:43)
gėda sakyti bet gal jus žinot koki veiksminga dalyka nuo tarakonu  blush2.gif

Mb tevu namuose buvo tokiu gyventoju, tai naudojo kazkoki "piestuka", palei sienas su juo patepe ir tarakonai dingo. Bet nei kaip atrodo pakuote, nei kiek kainuoja, nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 04 25, 23:39)
Mb tevu namuose buvo tokiu gyventoju, tai naudojo kazkoki "piestuka", palei sienas su juo patepe ir tarakonai dingo. Bet nei kaip atrodo pakuote, nei kiek kainuoja, nezinau  smile.gif

aha išbandyta pas mane jau šitas, nuo visu priemoniu ju apmažėja bet po kurio laiko vėl prisiveisia net skambinausi į vilniu kur važiuoja tos tarnybos bet jos pasakė dėl vieno buto nevažiuos doh.gif

ėjau pas kaimynus bet pas juos sakė nėra (pas mane name vien pensininkai beveik)

tai gaunasi pas mane 5 aukšte ju yra ir pas kaimyne 4 aukšte o visi kiti neturi gaunasi ar ne g.gif
Atsakyti
del tarakonu kadaise darem pagal toki recepta
boro rugstis [is vaistines] + virta bulve + virtas kiausinis
ismaisai mase ir suformuoji mazus rutuliukus [pudros rutuliuku dydzio]
ir visur pametei tu rutuliuku ant grindu, uz baldu, po kriaukle, uz saldytuvo ir pan.

tiesa, po kurio laiko tarakonai atkeliavo vel [is kaimynu]

galutinai atsikratem padare virtuvej remonta smile.gif

o tu tarnybu paslaugos nelabai padejo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjaf: 26 balandžio 2009 - 07:46
QUOTE(vilite @ 2009 04 25, 22:43)
gėda sakyti bet gal jus žinot koki veiksminga dalyka nuo tarakonu  blush2.gif

Aš pirmiausia pirkau tokius namelius - iš pradžių dingo, paskui vėl pradėjo rastis. Tada su "Globol" pasta išgyvendinau. Dabar nuolat laikau jos keliose vietose, kad būtų deserto nekviestiems svečiams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 26, 00:30)
aha išbandyta pas mane jau šitas, nuo visu priemoniu ju apmažėja bet po kurio laiko vėl prisiveisia net skambinausi į vilniu kur važiuoja tos tarnybos bet jos pasakė dėl vieno buto nevažiuos  doh.gif

ėjau pas kaimynus bet pas juos sakė nėra (pas mane name vien pensininkai beveik)

tai gaunasi pas mane 5 aukšte ju yra ir pas kaimyne 4 aukšte o visi kiti neturi gaunasi ar ne  g.gif

Mes irgi daug metu kariavom su siuo geriu. Viska buvom isbande, bet ju apmazeja ir vel po kurio laiko atsiranda. Galutinai isnaikinom is baltarusiu turguje nusipirke toki plastmasini svirksta su ruda kose. Tos koses reikeje isviksti ivairiose tarakonu pamegtose vietose. Per menesi visi isgarovo ir daugiau nesugrizo.
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2009 04 26, 08:44)
del tarakonu kadaise darem pagal toki recepta
boro rugstis [is vaistines] + virta bulve + virtas kiausinis
ismaisai mase ir suformuoji mazus rutuliukus [pudros rutuliuku dydzio]
ir visur pametei tu rutuliuku ant grindu, uz baldu, po kriaukle, uz saldytuvo ir pan.

dėkui šito dar nebandžiau ax.gif

tai ju pas mus apmažėja ir vėl prisiveisia doh.gif o pas mus atrviškčiai kai darėm remontas tiek priviso nes buvo net grindis išpuve tai kai pradėjom keisti grindis ir viska tai velniu tiek priviso verysad.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 04 26, 09:26)
Aš pirmiausia pirkau tokius namelius - iš pradžių dingo, paskui vėl pradėjo rastis. Tada su "Globol" pasta išgyvendinau. Dabar nuolat laikau jos keliose vietose, kad būtų deserto nekviestiems svečiams rolleyes.gif

QUOTE(Llaume @ 2009 04 26, 09:33)
Mes irgi daug metu kariavom su siuo geriu. Viska buvom isbande, bet ju apmazeja ir vel po kurio laiko atsiranda. Galutinai isnaikinom is baltarusiu turguje nusipirke toki plastmasini svirksta su ruda kose. Tos koses reikeje isviksti ivairiose tarakonu pamegtose vietose. Per menesi visi isgarovo ir daugiau nesugrizo.

aha o ta koše baisiai dvokia raudonas šviršktas ar ne? g.gif

dėkui bandysiu kovoti nes jau mane baigia iškantrybės jie išvesti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 26, 10:33)
dėkui šito dar nebandžiau  ax.gif

tai ju pas mus apmažėja ir vėl prisiveisia  doh.gif  o pas mus atrviškčiai kai darėm remontas tiek priviso nes buvo net grindis išpuve tai kai pradėjom keisti grindis ir viska tai velniu tiek priviso  verysad.gif
aha o ta koše baisiai dvokia raudonas šviršktas ar ne?  g.gif
dėkui bandysiu kovoti nes jau mane baigia iškantrybės jie išvesti  verysad.gif

Kai mes pirkome, svirkstas buvo baltas.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 04 26, 10:38)
Kai mes pirkome, svirkstas buvo baltas.

tai tada ne toks nes pirkau aš švirškšta dvokia nerealiai o kžnieko nepadėjo doh.gif
Atsakyti
dėl įvairių cheminių priemonių forumietės jau prirašė, tai čia nepatarsiu, bet taip pat labai svarbu švara kovoj su tarakonais: nepalikti jiems patogių užkaborėlių slėptis bei jokio maisto, t.y. prakuopti visus pribyrėjusius trupinius ir pan. tai turėtų palengvinti kovojimą su jais smile.gif

aišku, esu girdėjusi nemažai pasakojimų, kai tarakonais galutinai žmonėms pavykdavo atsikratyti tik išsikrausčius nevalyviems kaimynams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 26, 10:55)
aišku, esu girdėjusi nemažai pasakojimų, kai tarakonais galutinai žmonėms pavykdavo atsikratyti tik išsikrausčius nevalyviems kaimynams doh.gif

drinks_cheers.gif Jei tik tu vienas kovosi su jais, o pas kaimynus veisis kolonijos, be šansų jų atsikratyt, todėl ir laikau nuolat "skanėstų", kad nepradėtų lizdų sukt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 26 balandžio 2009 - 10:08
QUOTE(Llaume @ 2009 04 26, 09:33)

Mum irgi šitas švirkštas buvo efektyviausias, bendradarbei irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 26, 10:55)
dėl įvairių cheminių priemonių forumietės jau prirašė, tai čia nepatarsiu, bet taip pat labai svarbu švara kovoj su tarakonais: nepalikti jiems patogių užkaborėlių slėptis bei jokio maisto, t.y. prakuopti visus pribyrėjusius trupinius ir pan. tai turėtų palengvinti kovojimą su jais smile.gif

tai kad aš visada net kriaukle sausai išvalau doh.gif

drinks_cheers.gif mano mama taip atsikratė irgi viska darė ir kvietė firmas, kol neišsikraustė kaimynai ju nebėra ir tarakaškės nei vienos ax.gif

bet tai žinok pas ka toks bardakynas jeigu iki 5 aukšto atkeliavo, o ir draugė ketvirtam kovojo g.gif

QUOTE(Night @ 2009 04 26, 12:01)
Mum irgi šitas švirkštas buvo efektyviausias, bendradarbei irgi  smile.gif

gal galit foto ar kažka idėti kaip atrodo blush2.gif
Atsakyti