Įkraunama...
Įkraunama...

Ekspertimentas 5

QUOTE(SilRa @ 2009 03 31, 16:07)
sugalvojau tokį fokusą marokusą

isprotet butu galima kasdien taip linksminantis, bet dar neaisku ko po darbo gausi, nes is pacio ryto dazniausia viskas isgraibstoma ax.gif
Atsakyti
tai čia kraustomes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 31, 16:20)
isprotet butu galima kasdien taip linksminantis, bet dar neaisku ko po darbo gausi, nes is pacio ryto dazniausia viskas isgraibstoma ax.gif

hihihi.gif tai va kad kai iš pradžių sugalvojau - atrodė neblogai išeitis, bet kai paskaičiavau, kad kasdien po parduotuves reiks blaškytis - praėjo noras eksperimentuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 03 31, 16:32)
hihihi.gif tai va kad kai iš pradžių sugalvojau - atrodė neblogai išeitis, bet kai paskaičiavau, kad kasdien po parduotuves reiks blaškytis - praėjo noras eksperimentuoti biggrin.gif

na gal i keleta butu galima uzsukt, jei ko nors mirtinai reiktu ir pusvelciui pardavinetu ax.gif
Atsakyti
hi.gif
sveikinu pribaigus tą klaikųjį biudžetą thumbup.gif

QUOTE(čikuraku @ 2009 03 31, 19:10)
na gal i keleta butu galima uzsukt, jei ko nors mirtinai reiktu ir pusvelciui pardavinetu ax.gif

Bet vis tiek gerai, kad viskas yra šalia ir pakeliui. Pavyzdžiui, anoje temoje kažkas užsiminė apie Norfoje pigesnius CD. O kaip tik sugalvojau nusipirkti nes šiokias tokias dovanas sumąsčiau. Ale tu dabar žinok, žmogau, kur rasti tą Norfą doh.gif
Spėju, nė 10 km spinduliu aplink nerasčiau ax.gif
nu, gerai gerai.. įtariu, kur viena gali būti blush2.gif bet, važinėdama viešuoju transportu, niekada ten neišlipu ir apskritai... nesimėto tos įvairios parduotuvės mano kely. nebent specialiai pėdini ax.gif

taip, kad smagu, kad yra aplinkui. Nebūtinai jas kasdien lankyti; bet kai reikalas prispirs - bus patogu thumbup.gif
Atsakyti
O, radau persikrausčiusias! thumbup.gif
Sveikos smile.gif

Prasinešėm vakar su dukra rūsyje per batų atsargas, kelias poras dailių, bet seniai nenešiojamų ištraukėm į dienos šviesą, dukružė sumetė į mainyk.lt - gal išsikeis į ką nors naudingesnio... rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal kuri galetumet atsiusti ir man failiuka 4u.gif laabai lauksiu smile.gif
ingavob@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 31, 21:42)

Prasinešėm vakar su dukra rūsyje per batų atsargas, kelias poras dailių, bet seniai nenešiojamų ištraukėm į dienos šviesą, dukružė sumetė į mainyk.lt - gal išsikeis į ką nors naudingesnio... rolleyes.gif

o kaip šauniai sugalvojot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 31, 21:42)

o jau esat ka nors pries tai maine? ir ka gavot, jei mainet, nenusivylet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 31, 23:32)
o jau esat ka nors pries tai maine? ir ka gavot, jei mainet, nenusivylet? ax.gif

aš ne miaška bet atsakisiu biggrin.gif

pati nesu mainius bet žinau kas mainė ir sakė kol kas neteko nusivilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 31, 22:42)

mano sesė ten visai neblogai kažką išsikeitė ir krauna daiktus nuolat ax.gif

QUOTE(inguliukas24 @ 2009 03 31, 23:33)
sveikos merginos, gal kuri galetumet atsiusti ir man failiuka 4u.gif laabai lauksiu smile.gif
ingavob@gmail.com

vat dėl to man ši tema ir nepatinka, nes tapau etatiniu siuntinėtoju, jau nebežinau kiek kam tą failą esu persiuntusi doh.gif o svarbiausia, kad ten nieko tooookio nėra: suskirstytos išlaidos pagal grupes (kurios šiuo metu net neabeatitinka mano poreikių ir to failo išvis nebenaudoju) ir stulpeliai elementariai pagal formulę sumuojami. tai nėra ten ką siųst biggrin.gif
Atsakyti
kova baigiau su labai tiksliom islaidom 4070,00 Lt thumbup.gif lotuliukas.gif
balandziui susiplanavau isleist 3600 rolleyes.gif jei neuzklysiu i drabuziu parduotuves pernelyg daznai, tai gal ir tilpsiu i plana ax.gif
Atsakyti