Įkraunama...
Įkraunama...

Ekspertimentas 5

sveikos, mano namuose gera žinia ta, kad nebuvo vyriškiui ką neštis šiandien į darbą (neįtikėtina, pasidarė negėda valgyti iš dežutės), tai pasakė, kad bus šiandien išimtis, kai papietaus mieste thumbup.gif

kitas dalykas, gržtu vakar namo, šalfytuvas atsijungęs ir nebeįsijungia blink.gif blink.gif blink.gif
naktį prabuvo neįjungtas, ryte įjungiau, žiū, veikia, paskui nebeveikia, dabar vėl veikia, bet lemputė nebedega sad.gif
nežinau, ką rasiu namo grįžusi g.gif reikia gal į garantinį skambinti, kaip manote?

bet esmė, kad jau apraudojau savo akcijines pengasijų file, krevetės, tėvų daržo daržoves, nu žodžiu, 2 stalčiai gėrio, bet nieko, neatitirpo per naktį smile.gif

o moralas šitos basnios yra toks, visos, kas turit šaldiklius, neatmeskit pavojaus, kad jis vieną dieną tiesiog išsijungs, palaidomas jūsų beveik visas gėrybes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 01, 00:32)
o jau esat ka nors pries tai maine? ir ka gavot, jei mainet, nenusivylet? ax.gif

Aš pati - ne, bet dukros jau daug ką išsimainė. Kartais nespataiko su dydžiais, bet daugiausia mainų buvo sėkmingų: juk vis tiek atiduoda daiktą, kuris guli nenaudojamas, mainais į kažką, ką naudos. O jei nepatiko - deda vėl į galeriją ir keičia į kažką kitą. Nu jau kaip atrakcija čia maniškėms biggrin.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 04 01, 07:35)
vat dėl to man ši tema ir nepatinka, nes tapau etatiniu siuntinėtoju, jau nebežinau kiek kam tą failą esu persiuntusi  doh.gif  o

Prisipažinsiu, kad savo failo nesiunčiau ir nesiruošiu siųst - man jis per daug asmeniškas biggrin.gif
Dėl tos pačios priežasties nemanau, kad tinkamas aklai naudot kitai šeimai, o apie struktūrą jau čia ne kartą visos kalbėjome, nesunku pagal tai savo exceliuką susikurt, jei netinka internetiniai.

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 01, 09:39)
nežinau, ką rasiu namo grįžusi  g.gif  reikia gal į garantinį skambinti, kaip manote?

Aš skambinčiau.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 01, 10:00)
Prisipažinsiu, kad savo failo nesiunčiau ir nesiruošiu siųst - man jis per daug asmeniškas biggrin.gif
Dėl tos pačios priežasties nemanau, kad tinkamas aklai naudot kitai šeimai, o apie struktūrą jau čia ne kartą visos kalbėjome, nesunku pagal tai savo exceliuką susikurt, jei netinka internetiniai.

na aš tą failą "nuasmeninau", bet irgi jau paskutinį kartą išsiunčiau ax.gif
Atsakyti
Laba...

Registruojuos ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 01, 08:21)
kova baigiau su labai tiksliom islaidom 4070,00 Lt  thumbup.gif  lotuliukas.gif
balandziui susiplanavau isleist 3600  rolleyes.gif  jei neuzklysiu i drabuziu parduotuves pernelyg daznai, tai gal ir tilpsiu i plana  ax.gif

cia keli asmenys isgyveno uz sita suma?
Atsakyti
Na ką, grįžtu prie skaičiavimo. Pusę kovo praleidom ligoninėj, tai, aišku, MB išlaidų nevedė, bet ir nebuvo labai kur leist pinigėlių smile.gif
Nuo balandžio startuojam vėl pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 01, 10:35)
cia keli asmenys isgyveno uz sita suma?

cia as ir mano du katinai ax.gif
is tos sumos 3456,41 suvalge butas - isirengineju...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 31, 22:42)
Prasinešėm vakar su dukra rūsyje per batų atsargas, kelias poras dailių, bet seniai nenešiojamų ištraukėm į dienos šviesą... rolleyes.gif

Man irgi patinka tokie senu daiktu pavertimai naujais, todel ir as savaitgali panasu rusi pas tevus kaime isknisau ir radau 2 labai gerus dalykelius: odini tasiuka ir sportinius batelius (Reebok blink.gif ). Tiesiog negaliu atsidziaugti tokiu radiniu (gal gimines bus ten nereikalingas smutkes suveze g.gif ) ir tokiu sutaupymu. Va, pasirodysiu ir jums blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Rudenį pirkau jaunėliui uniformą ir galvojau: bus dvejiems metams. Taigi šį pirmadienį pasižiūriu - keliai kiauri nuo sudilimo. Jau kaip susinervinau. Uniforminės kelnės virš 100 Lt, dėvi tik vos pusdienį ir tik kelis mėnesius atlaiko. Visą šią savaitę leidžiu su džinsais, nors mokytoja jau davė pastabą. Savaitgalį bandysiu lopyti, gal dar du mėnesius kaip nors ištempsim. Čia gal man taip sekasi, nes visuomet buvau aršiai nusiteikusi prieš uniformas.
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 01, 09:39)
sveikos, mano namuose gera žinia ta, kad nebuvo vyriškiui ką neštis šiandien į darbą (neįtikėtina, pasidarė negėda valgyti iš dežutės), tai pasakė, kad bus šiandien išimtis, kai papietaus mieste  thumbup.gif

kitas dalykas, gržtu vakar namo, šalfytuvas atsijungęs ir nebeįsijungia  blink.gif  blink.gif  blink.gif
naktį prabuvo neįjungtas, ryte įjungiau, žiū, veikia, paskui nebeveikia, dabar vėl veikia, bet lemputė nebedega sad.gif
nežinau, ką rasiu namo grįžusi  g.gif  reikia gal į garantinį skambinti, kaip manote?

bet esmė, kad jau apraudojau savo akcijines pengasijų file, krevetės, tėvų daržo daržoves, nu žodžiu, 2 stalčiai gėrio, bet nieko, neatitirpo per naktį smile.gif

o moralas šitos basnios yra toks, visos, kas turit šaldiklius, neatmeskit pavojaus, kad jis vieną dieną tiesiog išsijungs, palaidomas jūsų beveik visas gėrybes  verysad.gif

klausimas gal ir kvailas doh.gif
o negali buti taip, kad perdege lempute, o pats saldytuvas veikia g.gif
i garantini, tai gerai, bet kaip ta laikotarpi kol remontuos isgyventi be saldytuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 01 balandžio 2009 - 11:19
QUOTE(niedulis @ 2009 04 01, 12:18)
Rudenį pirkau jaunėliui uniformą ir galvojau: bus dvejiems metams. Taigi šį pirmadienį pasižiūriu - keliai kiauri nuo sudilimo. Jau kaip susinervinau. Uniforminės kelnės virš 100 Lt, dėvi tik vos pusdienį ir tik kelis mėnesius atlaiko. Visą šią savaitę leidžiu su džinsais, nors mokytoja jau davė pastabą. Savaitgalį bandysiu lopyti, gal dar du mėnesius kaip nors ištempsim. Čia gal man taip sekasi, nes visuomet buvau aršiai nusiteikusi prieš uniformas.

o kiek atlaiko kitos jo kelnės, nešiojamos kasdien? ir kiek jos kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 04 01, 12:18)
klausimas gal ir kvailas doh.gif
o negali buti taip, kad perdege lempute, o pats saldytuvas veikia g.gif
i garantini, tai gerai, bet kaip ta laikotarpi kol remontuos isgyventi be saldytuvo g.gif

gali buti taip - pas mane buvo biggrin.gif lempuciu yra kad ir senukuose pirkti smile.gif
Atsakyti