Uzkliuvo akis uz sios temeles ir iskart ilindau, nes labai jau artima sirdziai

as jau baigiu pamirst kiek kartu laikiau egzamina

berods tris... Man toks isbandymas per nervus tik eina, turbut visoms tas pats

ir zinot, su asarom iseinu kiekviena karta, ypac paskutinyji, visa diena praverkiau... Kaip tycia, visad suklystu aikstelej, nors paprastai dideliu problemu net nebuna ten. Tai va, jau buvo aisku, kad egzaminas baigtas po 2 min. Man tiesiog uzgniauze kvapa, vaizdas aptemo, nes asaros iskart pradejo kauptis. Mintyse bandziau ramint save, kad neapsiverkciau viesai. Bet egzaminuotojas pradejo mane kalbint, net nepamenu ko klause... Nes vistiek nebegalejau atsakyt, gerkle spaude kazkoks gumulas... Islipom is masinos, egzaminuotojas pamate, kad man kazkas ne taip... Ir iskart pakeite kalebjimo maniera. Pries tai dar bande mane sumauti beklausinedamas teorijos, o dabar vos ne guosti pradejo, ramino. Toks jausmas buvo, lyg jis jau norejo mane vel pasodint atgal ir vel leisti vaziuoti. Bet aisku, saukstai po pietu... Ir pikta ir gaila, kartu ir vel nusivyliau savim. Vos tik kazkas uzsimindavo apie ta egza, tai negaledavau be asaru atsakyt... Atrodo, kad niekad neislaikysiu. Net kai bandziau save prisiverst galvot tik teigiamai nieko nesigaudavo. Jetau jetau, mano pusseseres ir dar viena drauge praktiskai iskart issilaike, o as... Turbut zinot koks pyktis ima

Ir vis bandau susivokt, kame cia problema... Visu pirma, nuo musu busenos viskas priklauso. Kai suvaldysim jauduli, tada nebedarysim zioplisku klaidu. Bet siaip, cia LAIMES dalykas... Is draugiu prisiklausiau istoriju, kaip joms praejo egzaminas ir susidare ispudis, kad kitas egzaminuotojas gal ir net nebutu leides islaikyt... Ka padarysi... Kartas nuo karto vistiek vazineju ir be teisiu, aisku su M raide ir jei salia sedi draugas. Bent tada nesijauciu nevykele. Nors buvo visko, bet laikui begant apsipratau, nieko nebebijojau. Tik va, vis nenutaikau progos vel laikyt egzamina... Nusprendziau, kad nelaikysiu, jei maniskio nebus salia. gal tik to palaikymo ir tetruksta. Kadangi mes gyvenam atskiruose miestuose, tai problemele. Buvau viska suplanavus, bet subyrejo planai, tai vel kazko laukiu

tureciau sulaukt...