Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Rasa

O gal kas mane apsviestu, ar yra galimybe siame darzely lankyti kokius nors burelius? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 27 rugsėjo 2009 - 19:49
QUOTE(Masako @ 2009 09 27, 20:48)
O gal kas mane apsviestu, ar yra galimybe siame darzely lankyti kokius nors burelius? mastau.gif

Sunku. Skelbimai yra kad bus sokiai Tomo Petreikio studijos rengiami. Daugiau nesigirdi.
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2009 09 27, 20:00)
Sunku. Skelbimai yra kad bus sokiai Tomo Petreikio studijos rengiami. Daugiau nesigirdi.

aciu 4u.gif gaila. verysad.gif Galvojau apie koki dainavimo bureli - maniske labai jau megsta dainuot...
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2009 09 28, 08:56)
aciu 4u.gif  gaila.  verysad.gif Galvojau apie koki dainavimo bureli - maniske labai jau megsta dainuot...

Burelio tokio nera, bet su muzikos vadovemis po du kartus i savaite vaikai dainuoja, muzikuoja ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2009 09 28, 13:17)
Burelio tokio nera, bet su muzikos vadovemis po du kartus i savaite vaikai dainuoja, muzikuoja ir kt.

taip, zinau mirksiukas.gif bet noretusi daugiau, nes maniske nuolat kazka niunuoja, dainuoja po nosim, noretusi lavinti ta pomegi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puskariova @ 2009 09 13, 15:04)
sveikos mirksiukas.gif o mes rugsejo 1 nuejom i darzeli ,,drugeliu"grupeje ir susirgom.tai va nuo 2 dienos sergam ir dar savaite reiks sedet namuciuose 4u.gif bet pirma diena patiko ir dukrytei ir man darzelyje ir aukletoja labai faina pasirode thumbup.gif

mes nuo spalio 5 keliausim y "Drugeliu" grupe. tikiuosi kad mano dukrytei patiks.... tik baisu visu ligu.... bet kaip suprantu ne vienas be neuzaugo.
Atsakyti
QUOTE(Sveicare @ 2009 09 29, 14:55)
mes nuo spalio 5 keliausim y "Drugeliu" grupe. tikiuosi kad mano dukrytei patiks.... tik  baisu visu ligu.... bet kaip suprantu ne vienas be neuzaugo.

vat mes sirgom iki rugsejo pabaigos labai ilgai beveik visa menesi doh.gif bet va visa savaite vaikstom puikiai thumbup.gif siandien jau ir miegucio likom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(puskariova @ 2009 10 06, 14:35)
vat mes sirgom iki rugsejo pabaigos labai ilgai beveik visa menesi doh.gif bet va visa savaite vaikstom puikiai thumbup.gif siandien jau ir miegucio likom thumbup.gif

labai jau grazios kasos jusu dukrytes smile.gif pirmadieny kai pratinomes su dukryte grupeje, tai jusu mergyte buvo mano drauge, tempe visus zaislus man smile.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes.

Noriu paklausti tu,kieno vaikuciai lanko si darzeli ne pirmus metus-ar kasmet nera keiciamos grupes ir aukletojos vaikuciams?
Teko skaityt apie viena darzeli kad ten vaikai augant kasmet eina vis i kita grupe (patalpas) ir pas kita aukletoja..
Atsakyti
QUOTE(snoviukas @ 2009 10 11, 10:39)
Laba diena mamytes.

Noriu paklausti tu,kieno vaikuciai lanko si darzeli ne pirmus metus-ar kasmet nera keiciamos grupes ir aukletojos vaikuciams?
Teko skaityt apie viena darzeli kad ten vaikai augant kasmet eina vis i kita grupe (patalpas) ir pas kita aukletoja..

schmoll.gif na ne, nesikeicia, tos pacios aukletojos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau dar paklaust kaip siam darzely su eilemis?ar greit ir lengvai priima vaikucius? Ar reikia vedejai kokio 'laukneselio' kad sklandziau vyktu procesas? Nes apie kaikuriuos darzelius teko girdet kad be 'dovanos' geriau ne nebandyt-net nesnekes su tavimi...

Mamytes,kieno vaikuciai ejo i lopseline grupe, klausimas Jums smile.gif ar pradedant lankyt darzeli aukletojos reikalavo kad vaikas moketu pats pavalgyt?moketu naudotis puoduku? Ar padeda maziesiems jei nelabai kaip sekas?
Atsakyti
QUOTE(snoviukas @ 2009 10 11, 16:44)
...
Mamytes,kieno vaikuciai ejo i lopseline grupe, klausimas Jums smile.gif ar pradedant lankyt darzeli aukletojos reikalavo kad vaikas moketu pats pavalgyt?moketu naudotis puoduku? Ar padeda maziesiems jei nelabai kaip sekas?

Tikrai nereikalavo, gal tik pageidavo. Visko ismokstama pamazu. Aisku, kad aukletojos padeda ir pamaitina, jei reikia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidara: 11 spalio 2009 - 22:44