QUOTE(Masako @ 2009 09 27, 20:48)
O gal kas mane apsviestu, ar yra galimybe siame darzely lankyti kokius nors burelius? 

Sunku. Skelbimai yra kad bus sokiai Tomo Petreikio studijos rengiami. Daugiau nesigirdi.
QUOTE(Vidara @ 2009 09 27, 20:00)
Sunku. Skelbimai yra kad bus sokiai Tomo Petreikio studijos rengiami. Daugiau nesigirdi.
aciu

QUOTE(Masako @ 2009 09 28, 08:56)
aciu
gaila.
Galvojau apie koki dainavimo bureli - maniske labai jau megsta dainuot...

Burelio tokio nera, bet su muzikos vadovemis po du kartus i savaite vaikai dainuoja, muzikuoja ir kt.
QUOTE(Vidara @ 2009 09 28, 13:17)
Burelio tokio nera, bet su muzikos vadovemis po du kartus i savaite vaikai dainuoja, muzikuoja ir kt.
taip, zinau

QUOTE(puskariova @ 2009 09 13, 15:04)
sveikos
o mes rugsejo 1 nuejom i darzeli ,,drugeliu"grupeje ir susirgom.tai va nuo 2 dienos sergam ir dar savaite reiks sedet namuciuose
bet pirma diena patiko ir dukrytei ir man darzelyje ir aukletoja labai faina pasirode 

mes nuo spalio 5 keliausim y "Drugeliu" grupe. tikiuosi kad mano dukrytei patiks.... tik baisu visu ligu.... bet kaip suprantu ne vienas be neuzaugo.
QUOTE(Sveicare @ 2009 09 29, 14:55)
mes nuo spalio 5 keliausim y "Drugeliu" grupe. tikiuosi kad mano dukrytei patiks.... tik baisu visu ligu.... bet kaip suprantu ne vienas be neuzaugo.
vat mes sirgom iki rugsejo pabaigos labai ilgai beveik visa menesi

QUOTE(puskariova @ 2009 10 06, 14:35)
vat mes sirgom iki rugsejo pabaigos labai ilgai beveik visa menesi
bet va visa savaite vaikstom puikiai
siandien jau ir miegucio likom 

labai jau grazios kasos jusu dukrytes

QUOTE(snoviukas @ 2009 10 11, 10:39)
Laba diena mamytes.
Noriu paklausti tu,kieno vaikuciai lanko si darzeli ne pirmus metus-ar kasmet nera keiciamos grupes ir aukletojos vaikuciams?
Teko skaityt apie viena darzeli kad ten vaikai augant kasmet eina vis i kita grupe (patalpas) ir pas kita aukletoja..
Noriu paklausti tu,kieno vaikuciai lanko si darzeli ne pirmus metus-ar kasmet nera keiciamos grupes ir aukletojos vaikuciams?
Teko skaityt apie viena darzeli kad ten vaikai augant kasmet eina vis i kita grupe (patalpas) ir pas kita aukletoja..

Noreciau dar paklaust kaip siam darzely su eilemis?ar greit ir lengvai priima vaikucius? Ar reikia vedejai kokio 'laukneselio' kad sklandziau vyktu procesas? Nes apie kaikuriuos darzelius teko girdet kad be 'dovanos' geriau ne nebandyt-net nesnekes su tavimi...
Mamytes,kieno vaikuciai ejo i lopseline grupe, klausimas Jums
ar pradedant lankyt darzeli aukletojos reikalavo kad vaikas moketu pats pavalgyt?moketu naudotis puoduku? Ar padeda maziesiems jei nelabai kaip sekas?

QUOTE(snoviukas @ 2009 10 11, 16:44)
...
ar pradedant lankyt darzeli aukletojos reikalavo kad vaikas moketu pats pavalgyt?moketu naudotis puoduku? Ar padeda maziesiems jei nelabai kaip sekas?

Tikrai nereikalavo, gal tik pageidavo. Visko ismokstama pamazu. Aisku, kad aukletojos padeda ir pamaitina, jei reikia.