Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Rasa

labadiena visos mamytes,noreciau paprasyti gal kas zinote sio darzelio el.pasta,nes matot mes turejom nuo rudenelio pradeti lankyti si darzeli,bet susikloste taip,kad teko isvykti i uzsieni labai neplanuotai ir nera kaip pranesti darzelio direktoriai kad mes db nelankysim,kad mus nukeltu velesniam laikui,gal kas galite padeti buciau labai dekinga
Atsakyti
Sveikos mamytes,

gal galetumet placiau apie si darzeli papasakot.planuojam savo amziuka ten uzrasyti ir kazkaip noretusi nuomones kokia situacija sitam darzeli yra dabar
Atsakyti
QUOTE(raska222 @ 2009 10 21, 11:28)
labadiena visos mamytes,noreciau paprasyti gal kas zinote sio darzelio el.pasta,nes matot mes turejom nuo rudenelio pradeti lankyti si darzeli,bet susikloste taip,kad teko isvykti i uzsieni labai neplanuotai ir nera kaip pranesti darzelio direktoriai kad mes db nelankysim,kad mus nukeltu velesniam laikui,gal kas galite padeti buciau labai dekinga

Nurodytas toks:

darzelis.rasa@info.lt
Atsakyti
kiek grupėse vaikų?
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2009 10 22, 15:04)
Nurodytas toks:

darzelis.rasa@info.lt

labai aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 10 23, 00:47)
kiek grupėse vaikų?

Ivairiai, bet iki 20 tikrai. Skaiciau kituose darzeliuose ir po 25-26 buna! g.gif
Atsakyti
labas dar karteli,as parasiau tuo el.patu kuri nurodete bet nesulaukiu jokio atsakymo,ir kitokiu butu nelabai tur galimybes susisiekti su darzeliu,gal kas glite padeti man,kas siuo metu lankote si darzeli,buciau labai dekinga,prasau parasti man tada i mano el pasta raska222@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(raska222 @ 2009 10 26, 16:09)
labas dar karteli,as parasiau tuo el.patu kuri nurodete bet nesulaukiu jokio atsakymo,ir kitokiu butu nelabai tur galimybes susisiekti su darzeliu,gal kas glite padeti man,kas siuo metu lankote si darzeli,buciau labai dekinga,prasau parasti man tada i mano el pasta raska222@gmail.com

Gal dar atrasys. Buvo sventes, iseigines, gal naskaite pasto? 4u.gif
Atsakyti
raska222, o jus neturit galimybes paskambint ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sveicare @ 2009 10 07, 15:39)
labai jau grazios kasos jusu dukrytes smile.gif pirmadieny kai pratinomes su dukryte grupeje, tai jusu mergyte buvo mano drauge, tempe visus zaislus man smile.gif

aciu 4u.gif jo kasos pas mus nuo gimimo thumbup.gif namuose irgi suaugusiem visus zaislus tampo rodo lotuliukas.gif o koks jusu vaiko vardas? biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, ar nebuvo sunegalave vaikuciai kieno vakar?
Maniske velai vakare ir nakti veme kelis kartus, dar siandien visa neatsigavus, nors ir nebevemia... gal, sakau, suvalge ka negero?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 06 lapkričio 2009 - 17:32
Labas rytas mamytes.

Noriu paklausti- ar sitam darzely vaikuciai turi atskirus miegamuosius?

Isanksto aciu uz info smile.gif
Atsakyti