labadiena visos mamytes,noreciau paprasyti gal kas zinote sio darzelio el.pasta,nes matot mes turejom nuo rudenelio pradeti lankyti si darzeli,bet susikloste taip,kad teko isvykti i uzsieni labai neplanuotai ir nera kaip pranesti darzelio direktoriai kad mes db nelankysim,kad mus nukeltu velesniam laikui,gal kas galite padeti buciau labai dekinga
Sveikos mamytes,
gal galetumet placiau apie si darzeli papasakot.planuojam savo amziuka ten uzrasyti ir kazkaip noretusi nuomones kokia situacija sitam darzeli yra dabar
gal galetumet placiau apie si darzeli papasakot.planuojam savo amziuka ten uzrasyti ir kazkaip noretusi nuomones kokia situacija sitam darzeli yra dabar
QUOTE(raska222 @ 2009 10 21, 11:28)
labadiena visos mamytes,noreciau paprasyti gal kas zinote sio darzelio el.pasta,nes matot mes turejom nuo rudenelio pradeti lankyti si darzeli,bet susikloste taip,kad teko isvykti i uzsieni labai neplanuotai ir nera kaip pranesti darzelio direktoriai kad mes db nelankysim,kad mus nukeltu velesniam laikui,gal kas galite padeti buciau labai dekinga
Nurodytas toks:
darzelis.rasa@info.lt
kiek grupėse vaikų?
QUOTE(Vidara @ 2009 10 22, 15:04)
labai aciu uz info
QUOTE(juta2007 @ 2009 10 23, 00:47)
kiek grupėse vaikų?
Ivairiai, bet iki 20 tikrai. Skaiciau kituose darzeliuose ir po 25-26 buna!

QUOTE(raska222 @ 2009 10 26, 16:09)
labas dar karteli,as parasiau tuo el.patu kuri nurodete bet nesulaukiu jokio atsakymo,ir kitokiu butu nelabai tur galimybes susisiekti su darzeliu,gal kas glite padeti man,kas siuo metu lankote si darzeli,buciau labai dekinga,prasau parasti man tada i mano el pasta raska222@gmail.com
Gal dar atrasys. Buvo sventes, iseigines, gal naskaite pasto?

raska222, o jus neturit galimybes paskambint ?

QUOTE(Sveicare @ 2009 10 07, 15:39)
labai jau grazios kasos jusu dukrytes
pirmadieny kai pratinomes su dukryte grupeje, tai jusu mergyte buvo mano drauge, tempe visus zaislus man 

aciu