o ape kuria grupe/grupes kalbat? pas mus tfu tfu tfu negirdejau nieko
niu va meniske i DRUGELIU grupe eina ir aukletoja sake kad keli vaikai viduriavo ir veme

o gal yra dar mamyciu kuriu vaikai i DRUGELIU grupe eina?
nes turiu klausimu
bet va ir pas kitas paklausiu:man kilo toks klausimas ar aukletoju darbas yra vaika perengti kai vaikas prakakojo pampersa ir istepe bodi ir petkelnes?
Nes jau antra karta pasiemu is darzelio ir kai namie perengineju rubai apkakoti ir smirda
ir viskas isdziuve
o karta perenginejau ir bodis buvo is abeju pusiu per siules suplyses
tai nebezinau ka jos ten daro nes rubeliu esu palikus
na nieko nesakiau aukletojom nes pradzioj galvojau kad gal nepastebejo ar ka na bet ir uzuost laisvai galima
tai va ryt tai tikrai jau pasakysiu nes supykau
ar yra dar kam nors panasiai?

bet va ir pas kitas paklausiu:man kilo toks klausimas ar aukletoju darbas yra vaika perengti kai vaikas prakakojo pampersa ir istepe bodi ir petkelnes?
Nes jau antra karta pasiemu is darzelio ir kai namie perengineju rubai apkakoti ir smirda

ar yra dar kam nors panasiai?

QUOTE(Masako @ 2009 11 09, 23:36)
As manau, kad turetu perrengti (ar aukletoja, ar seimininkute),aisku, labai sunkus tas ju darbas, kai pagalvoji - suziurek visus, nuprausk, aprenk, sugaudyk
bet kaip taip apsidirbusi drabuzius vaika laikyt
be to, juk tai ir nehigieniska 

Va tame ir reikalas kad nehigieniska

QUOTE(puskariova @ 2009 11 10, 00:22)
Va tame ir reikalas kad nehigieniska
blin ir pyktis nesinori bet pasakyti teks
nesiruosiu visus metus kentet nes man vaiko gaila smirduke veiksto
vis pagalvoju kad prisidirbo kol is darzo varom o namie nekoki vaisdzeli pamatau 

mes einam y Drugelius, ka galiu pasakyt, esu atkreipus demesy, kad kai eina vaikai sisiot ant puodu, jie eina vieni, o tai kas jiems uzpakalius nuvalo...nesuprantu, tai aisku kad ir rankyciu nenuplauna po to...
kodel namuose turi buti tvarka, o ten galima bet kaip.....

as tai nezinau ar ten sodina ant puoduko ar ne bet maziuke namie neseda ir viskas tik ryte
o siandien pasakiau aukletojai del apkakotu bodziu ir petkelniu tai ji pasake kad pampius keicia aukletojos padejeja o toji pasake kad as po nakties pampio nepakeiciu ir atvedu su pilnu pampersu uztad tipo taip yra
nu tai supykau nes as pati pampi keiciu daznai o ir ant puodo rytais sodinu
o kai pasakiau aukletojai kad vienas bodis suplyses buvo ir vaiko neperenge tai ji labai nustebo nu sake kad pasnekes su ja.tuolabiau sako kad kas ryta mergaite tvarkingai aprengta plaukuciai sutvarkyti tai sako netikiu kad jus pampio nepakeistumet
na tikekimes viskas susitvarkys
tik idomu ar cia tik mum taip ar ir kitiem tokiu atveju papuola

o siandien pasakiau aukletojai del apkakotu bodziu ir petkelniu tai ji pasake kad pampius keicia aukletojos padejeja o toji pasake kad as po nakties pampio nepakeiciu ir atvedu su pilnu pampersu uztad tipo taip yra

QUOTE(Sveicare @ 2009 11 10, 14:42)
va taip ir parsinesa ligos.

Pratinantis lankyt darzeli, kai as dar kartu budavau grupej, man uzkliuvo, kad niekas ne puses zodzio vaikams nesako, jog pasinaudojus tualetu reikia plaut rankas, o niekas ir neplauna

Na uodegyčių tai tikrai niekas nepadeda nusivalyti. Rankytė dar nepasiekia, tai grįžta su visu gėriu pridžiūvusiu. Ką daryt, pasiseka geriau, mažiau džiūvėsio' parneša, pasiseka blogiau...
Tai palikta patiems vaikams ir....jų tėvams vakare.
Tai palikta patiems vaikams ir....jų tėvams vakare.
bet jul taip nehigieniska
bet jau toki elementaru dalyka galetu paziuret

esu savo lialiu i si darzeli irasiusi,bet paskaitineju cia ir kazkaip nenoriu jo ten leisti
Gaila vaikiuku,o dar labiau mamyciu