Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Rasa

QUOTE(Pirania @ 2008 06 03, 18:59)
gal kas papasakos, kokie atsipliepimai apie si darzeli, kaip aukletojos lopselio grupej?

Nezinau, kas dabar lopselyje mirksiukas.gif
Galiu pasakyti, kad atsilaisvino nuostabi aukletoja wub.gif Daina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mes jau atsokom isleistuves darzelyje ax.gif ji sake, kad gris i savo "zuikuciu" grupe, o kaip ten bus ji pati nezino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 06 03, 19:59)
Nezinau, kas dabar lopselyje  mirksiukas.gif
Galiu pasakyti, kad atsilaisvino nuostabi aukletoja  wub.gif Daina  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  mes jau atsokom isleistuves darzelyje  ax.gif  ji sake, kad  gris i savo "zuikuciu" grupe, o kaip ten bus ji pati nezino  4u.gif

Daina birzeli dirba lopselyje, Drugeliu grupeje. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Planuojam leist 3 su biski dukra (dabar jai 3) i si darzeli. Gal kas papasakotu, kaip ten su tualetiniais reikalais? Ar dar kas nors tokio amziaus vaikus sutvarko? g.gif Kokia ten apskritai tvarka? kiekvienas turi savo puoduka ir pan?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnus Dei: 06 birželio 2008 - 13:53
QUOTE(Agnus Dei @ 2008 06 06, 14:51)
Sveiki. Planuojam leist 3 su biski dukra (dabar jai 3) i si darzeli. Gal kas papasakotu, kaip ten su tualetiniais reikalais? Ar dar kas nors tokio amziaus vaikus sutvarko? g.gif Kokia ten apskritai tvarka? kiekvienas turi savo puoduka ir pan?

Ten yra mažiukai tualetai (klozetai) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 06 birželio 2008 - 14:12
QUOTE(Miledi.N @ 2008 06 06, 14:11)
Ten yra mažiukai tualetai (klozetai)  4u.gif

dekui 4u.gif
o va idomu, ar vaikams kas nors padeda nusivalyt?
nes skaiciau tokiu atsiliepimu vienoj temoj, kad nuo 3 m. vaikas neva pats turi moket susitvarkyt. Man tai sunkiai tiketina, kad 3 m. vaikas kokybiskai galetu tai padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnus Dei @ 2008 06 06, 16:32)
dekui 4u.gif
o va idomu, ar vaikams kas nors padeda nusivalyt?
nes skaiciau tokiu atsiliepimu vienoj temoj, kad nuo 3 m. vaikas neva pats turi moket susitvarkyt. Man tai sunkiai tiketina, kad 3 m. vaikas kokybiskai galetu tai padaryt doh.gif

Na jau pats laikas vaika ismokinti, tikrai paskui kiekviena vaika uzpakaliuko nevaikscios valyti. Tai aukletojai gai visa dienabuti uzimta vien tik tokiu darbu . Lopsel tai ks ita. Nepykit uz toki komentara. 4u.gif
Atsakyti
Mes jau pradejom lankyt si darzeli, tai galiu pasakyt, kad labai geros aukletojos drugeliu grupej smile.gif tik gaila, kad paskui pasikeis ir bus kitos.
o mano mazius, po savaites lankymo, susirinko visas bacilas, kurias imanoma - ir snargliuojasi, temperatura auksta, vemia ir dar per kitur iseina unsure.gif tikiuosi greitai igaus imuniteta ir nekibs visos bacilos taip..
Atsakyti
QUOTE(Pirania @ 2008 06 07, 21:30)
Mes jau pradejom lankyt si darzeli, tai galiu pasakyt, kad labai geros aukletojos drugeliu grupej smile.gif tik gaila, kad paskui pasikeis ir bus kitos.
o mano mazius, po savaites lankymo, susirinko visas bacilas, kurias imanoma - ir snargliuojasi, temperatura auksta, vemia ir dar per kitur iseina unsure.gif  tikiuosi greitai igaus imuniteta ir nekibs visos bacilos taip..

Tikrai reikia tiketis , kad bus viskas gerai mano vaikai irgi praejo toki pat etapa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 06 03, 18:59)
Nezinau, kas dabar lopselyje  mirksiukas.gif
Galiu pasakyti, kad atsilaisvino nuostabi aukletoja  wub.gif Daina  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  mes jau atsokom isleistuves darzelyje  ax.gif  ji sake, kad  gris i savo "zuikuciu" grupe, o kaip ten bus ji pati nezino  4u.gif

mano vaikas ir karts nuo karto lanko, tai va gal sia sav vel keliaus i darzeli, musu aukletoja atostogauja, tai va ka tik suzinojau ,kad musu grupe sujungta su zuikiu grupe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 06 09, 11:01)
mano vaikas ir karts nuo karto lanko, tai va gal sia sav vel keliaus i darzeli, musu aukletoja atostogauja, tai va ka tik suzinojau ,kad musu grupe sujungta su zuikiu grupe 4u.gif

Siuo metu Zuikiuose dirba ir aukletoja Aurelija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2008 06 09, 11:15)
Siuo metu Zuikiuose dirba ir aukletoja Aurelija 4u.gif

aa tai berots cia musu antroji aukletoja g.gif kai maniskis pradejo eit i darzeli ji sirgo, paskui mes atostogavom, tai taip ir nebuvom visa geguzzes men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 06 09, 12:35)
aa tai berots cia musu antroji aukletoja g.gif kai maniskis pradejo eit i darzeli ji sirgo, paskui mes atostogavom, tai taip ir nebuvom visa geguzzes men 4u.gif

Tikrai taip, Voveriuku antroji aukletoja.
Atsakyti