Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Rasa

QUOTE(Vidara @ 2008 06 09, 11:37)
Tikrai taip, Voveriuku antroji aukletoja.

4u.gif o jusu vaikas voveriuku ar zuikiu gr lanko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 06 09, 15:08)
4u.gif o jusu vaikas voveriuku ar zuikiu gr lanko blush2.gif

Nei ta, nei ta. Jau buvo isleistuves. Mokinuke! ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes nuo rugsejo pirmos pedinsime i sita darzeli i Anciuku grupe, kiek supratau, gal yra musu mazu kolegu mamyziu cia? Mums bus 1.8 men., o Jums?

Laukime pasisakymu! 4u.gif
Atsakyti
Sveika mirksiukas.gif
mano mazius lanko drugeliu grupe, bet dabar drugeliai su anciukais sujungti smile.gif
Atsakyti
nuo pirmadienio dar labiau jungs grupes del vykstancio remonto 4u.gif
Atsakyti
Užrašiau savo pypliukus į šį darželį. Gaila, nepaklausiau grupės pavadinimo. Pažaidėm lauke su vaikais. Personalas pasirodė mielas, bet aplinka ne itin. Patiko, nes daug medžių. Gal kas lnkot muzikinę grupę, ką žinot apie ją?
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2008 07 27, 09:17)
Užrašiau savo pypliukus į šį darželį. Gaila, nepaklausiau grupės pavadinimo. Pažaidėm lauke su vaikais. Personalas pasirodė mielas, bet aplinka ne itin. Patiko, nes daug medžių. Gal kas lnkot muzikinę grupę, ką žinot apie ją?

gal paklius jusu vaikutis i musu grupe 4u.gif nes vaikai vienmeciai
aplinka aisku, ne itin vyliojanti, bet aukletojos man patinka thumbup.gif thumbup.gif o tai yra svarbiausia
grupes paremontuotos,loveles naujos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 27 liepos 2008 - 19:56
Sveikutės, 4u.gif

mes irgi kogero nuo rugsėjo mėn. lankysime šį darželį.
Mano dukrytei bus beveik 3 m.
Atsakyti
QUOTE(Jenga @ 2008 08 04, 11:27)
Sveikutės,  4u.gif

mes irgi kogero nuo rugsėjo mėn. lankysime šį darželį.
Mano dukrytei bus beveik 3 m.

Labutis,
as savo suneli vesiu ir nuo rugsejo 1d.. Mums jau 3metai 4u.gif
Norejau paklausti,ar reikia nesti kokiu dovanu(pavz.: saldainiu,kavos) aukletojoms i grupe? Girdejau,kad kituose darzeliuose nesa teveliai doveneles.
Atsakyti
QUOTE(dalyte77 @ 2008 08 06, 13:19)
Labutis,
as savo suneli vesiu ir nuo rugsejo 1d.. Mums jau 3metai 4u.gif
Norejau paklausti,ar reikia nesti kokiu dovanu(pavz.: saldainiu,kavos) aukletojoms i grupe? Girdejau,kad kituose darzeliuose nesa teveliai doveneles.

cia jau jusu teise rinktis, jei norit galit nunust pasivaisint, jei ne, -ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinot atsiliepimų apie auklėtoją Almą? kiek žinau ji dirbs su lopšinukais.. unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, mielos mamytes.
Kadangi esu dar neseniai iskepta mamyte, norejau pasiteirauti, o pries kiek laiko jus uzrasinejote savo vaikiukus i si darzeli. Mano saulytei dabar 5 men, bet sakau gal reiketu jau susirupinti
Atsakyti