Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkinė sriuba

QUOTE(cadra @ 2009 09 20, 12:24)
o as verdu is vistienos kakliuku ,kaip vanduo uzverda aisku putas nugriebiu.po to idedu ismirkytas perlines kruopas ,sutarkuoju 1 morka per labai smulkia tarka,o dar 1 morka supjaustau ir i sriubite dedu .po to as agurkus tarkuoju per burokine tarka labai skaniai paleidzia savo skoni kvapa ,del to ir tarkuoju.kaip viskas suverda bulves idedu.prieskoniu krapu .petrazole.valgom butinai su grietine.SKANAUS  biggrin.gif

Labai jau turi būti skani sriubytė 4u.gif 4u.gif ,reiks išsivirti. 4u.gif
Atsakyti
simtas metu jos nebuvau valgiusi ir perlines kruopas visai buvau pamirsusi.... todel siandien man si sriuba primine darzeli smile.gif buvo skanu... o dariau kaip ir iprastai tik to rasalo ipyliau..
Atsakyti

Aš tai biški kitaip darau, nors iš esmės ir taip pat biggrin.gif dar šiandien kaip tik viriau (vyro mėgstamiausia,tai labai gerai,nes greit paruošiama)

Aš pirmiausia išverdu sultinį arba kubelių porą įmetu, kai vanduo užverda iškart dedu perlines kruopas,jos ten verda,o aš to metu supjaustau bulves ir jas įdedu,paskui stambiai sutarkuoju morką,supjaustau agurkus kubeliais ir juos supilu su trupučiu agurkų sulčių iš stiklainio.
Dar pagal skonį įdedu druskos,pipirų (man biški aštriau skaniau) ir krapų pačiam gale smile.gif

Valgom su grietine ir batonu smile.gif

Dar šiandien neturėjau perlinių kruopų,tai kažkodėl sumąsčiau frikadelėmis paskanint,na ir labai skanu buvo smile.gif
Atsakyti
O aš vietoj perlinių kruopų dedu miežinės, man kažkaip skaniau.. ax.gif O sultinį nuverdu iš kokių kauliukų ar vištienos.
Atsakyti
kuku
mano agurkiene tokia, dazniausiai is vistienos kauliuku ar nugaros sultinys, prieskoniai pagal save, dedu perlines kruopas, o kaip agurkienes atributas butinai rauginti, ne marinuoti agurkai, morkos,bulves pjaustytos kubeliasi kaip baltai misrainiai. agurkus dedu ant pacio galo.
Atsakyti

 i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
QUOTE(kriziukė @ 2006 02 26, 14:21)
Mano receptas dar paprastesnis:
Nusiperki "Kėdainių fabriko" "Raugintų agurkų sriuba" sloikiuką, atskiedi 800 ml vandens, paverdi ir už 5 min valgai. Laaaabai skanu.. ax.gif


uztat ten prikista visokiu skonio stiprikliu ir kitokio brudo.. gal ir skanu, nesiginciju, bet kad sveikiau ir suaugusiem, ir vaikuciam namines sriubytes, tai faktas... thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusele_ @ 2009 11 12, 23:16)
kuku
mano agurkiene tokia, dazniausiai is vistienos kauliuku ar nugaros sultinys, prieskoniai pagal save, dedu perlines kruopas, o kaip agurkienes atributas butinai rauginti, ne marinuoti agurkai, morkos,bulves pjaustytos kubeliasi kaip baltai misrainiai. agurkus dedu ant pacio galo.

lygiai taip ir as darau,ir dabar dar bliudelis stovi saldytuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2005 04 17, 18:08)
Agurkine yra pati skaniausia sriuba  biggrin.gif esu megeja pasisukineti virtuvej, bet sio recepto ismoke mano drauge ir nuo to karto mano seima labai pamego sia sriuba. Pirmiausia uzvirinu vandeni, tuomet beriu perlines kruopas ir kartias dar siektiek ryziu  tongue.gif , kol verda kruopikes pasikepinu burokine tarka sutarkuotas morkikes ir smulkiai pjaustyta svoguniuka. I puoda imetu kubeli bulijono, suverciu morkas ir galiausiai pjaustytus raugintus agurkus ir kokia bulve. Gaunasi tokia tirsta ir labai jau skani sriuba  essen.gif

thumbup.gif Aciu bigsmile.gif pagaliau radau receptuka
o jetau kaip pilvas pradejo gurkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2005 03 31, 18:54)
As tai labai paprastai gaminu (tik toki recepta man mama pasakius): i verdanti vandeni idedu kubeli buljono, tarkuota morka ir sutarkuota rauginta agurka, nemazai krapu, ipilu kruopyciu(kartais) ir po 10 min. sudedu smulkiai pjaustytas bulves. Dar 10 min. paverdu (kol bulves isverda) ir viskas. Nieko sudetingesnio negaminu, bet butu idomu suzinot ir kitokiu receptu...

thumbup.gif reiks pameginti 4u.gif
Atsakyti
As kazkaip isivaizdavau kad i tokia sriubyte dar reiktu kokia parukyta desryte idet, ar ne smile.gif

kiek pasiskaiciau lyg niekas nededa ...
Atsakyti
O as labai megstu tokia wub.gif
Isverdu kalakutiena, i sultini beriu baltas pupeles, perlines kruopas ir verdu, kol kruopos bei pupeles paleidzia syva, pakepinu morkyte su svoguniuku, beriu juos, tuomet ant galo dedu raugintus arba marinuotus agurkus, bet kuo rugstesnius, paverdu, tuomet beriu cukraus kol gaunasi saldziarugstis skonis, baigiant virti isssipaudziu skiltele cesnako, svieziai maltu pipiriuku pabarstau... sriubyte turi buti tirstoka, saldziarugste, apsivalgymas thumbup.gif
Atsakyti